Derya da şimdiki sizlerle biz gibiydik.
Tickerına bakınca ağzımızın suyu akıyordu,plaka fotoları ekliyordu bana da bana da bende istiyorum nidaları atıyorduk bak evlenme şafağı bile ne kadar az kalmış.
Bu işler böyle.
abowwwwww nerde ortalık karıştırdığımı gördünn kızzz
kızz senin gelinlikli hatun yaklaştı epey adamına
Yav onu anladık da burdaki erkekler hiç bizim kocişlere benzemiyo kııı
özgeee o sarı saclı hatun ben oluyom canım tıpkısı :)))
koşan derinsuuu hissssssssssssss
evet yaaaaa şimdi 400 lerde olanlarda bian önce bizim tickera gelmek istiyodur
e yaklaşşın tabi artıkkk öyle yrinde saymakla olmazkiii çok kızıyorum bazen onaa
Canım benim muccukkkkksBöyle de sevimliyimdir hani
Evet sarı sarı salınıyor hatun hızlı at adımlarını da çok bekletme adamcağzı..Put gibi kalıyorlar orada yazık 15 ay aynı şekilde.
Şimdi yeni gelenlerden duyacaksınız zaten o sözleri az kaldı.Ay tickerın ne güzel,ahh senin şafağın gibisinden..Çok da hoş oluyor duyumu.
ayy evet gelsinler banada söylesinlerr çok keyiflnirim heeŞimdi yeni gelenlerden duyacaksınız zaten o sözleri az kaldı.Ay tickerın ne güzel,ahh senin şafağın gibisinden..Çok da hoş oluyor duyumu.
evettt bakk 6-5-4-3-2-1 bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii başka yok kuzum
evet yaaaaa şimdi 400 lerde olanlarda bian önce bizim tickera gelmek istiyodur
he yaa şortlu mortlu burdakiler:))gerçi benim adam da giyer yazın o tür şortlar ama şapka olmadı..hani şöyle daha karizma tipler koysalarmış keşke dimi
ben ben bennnn
bitcek bitcekkk.bende şuan senin şafaka özendim bak şimdik durduk yerene çabuk btirdin kız öyleee keşke öyle hemen btsee
Ben istiyorum meselaSözde aynı tertibiz tickerlarımıza bak ya cık cık cık
Heee karizmatik de değiller, hem benim herüf böle şapka da takmaz, ayrıca kız bunlar esmer ayolll
ahh ahh elimde olsa sökücem adamı ordan
evet canım..geçenlerde diyen oldu bana gerçekten önümde çok günlerde olsa duymak güzel oluyo yaaa
ayy evet gelsinler banada söylesinlerr çok keyiflnirim hee
sende tatlsıınnnnnama ben senn tickeri neden göremiyorum yaa bak meraklandım şimcikkk :44:
bitcek bitcekkk.bende şuan senin şafaka özendim bak şimdik durduk yere
dimi kıssss benim adamım kumral bi kerem..hemide top sakalı var çokta tatlı hıhhhhhh
Evet sarı sarı salınıyor hatun hızlı at adımlarını da çok bekletme adamcağzı..Put gibi kalıyorlar orada yazık 15 ay aynı şekilde.
Şimdi yeni gelenlerden duyacaksınız zaten o sözleri az kaldı.Ay tickerın ne güzel,ahh senin şafağın gibisinden..Çok da hoş oluyor duyumu.
öylesin tabiiii
sende tatlsıınnnnnama ben senn tickeri neden göremiyorum yaa bak meraklandım şimcikkk :44:
Evet insanın hoşuna gidiyor..Bana söylediklerinde "ne bana mı dedin?" moduna girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?