Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaaaaa şimdi 400 lerde olanlarda bian önce bizim tickera gelmek istiyodur

özgeee o sarı saclı hatun ben oluyom canım tıpkısı :)))

koşan derinsuuu hissssssssssssss

Evet sarı sarı salınıyor hatun hızlı at adımlarını da çok bekletme adamcağzı..Put gibi kalıyorlar orada yazık 15 ay aynı şekilde.

Şimdi yeni gelenlerden duyacaksınız zaten o sözleri az kaldı.Ay tickerın ne güzel,ahh senin şafağın gibisinden..Çok da hoş oluyor duyumu.

ahh ahh elimde olsa sökücem adamı ordan

evet canım..geçenlerde diyen oldu bana gerçekten önümde çok günlerde olsa duymak güzel oluyo yaaa

Ben istiyorum mesela Sözde aynı tertibiz tickerlarımıza bak ya cık cık cık

he yaa şortlu mortlu burdakiler:))gerçi benim adam da giyer yazın o tür şortlar ama şapka olmadı..hani şöyle daha karizma tipler koysalarmış keşke dimi

Heee karizmatik de değiller, hem benim herüf böle şapka da takmaz, ayrıca kız bunlar esmer ayolll

ne çabuk btirdin kız öyleee keşke öyle hemen btsee
bitcek bitcekkk.bende şuan senin şafaka özendim bak şimdik durduk yere
Ben istiyorum mesela Sözde aynı tertibiz tickerlarımıza bak ya cık cık cık

Heee karizmatik de değiller, hem benim herüf böle şapka da takmaz, ayrıca kız bunlar esmer ayolll

dimi kıssss benim adamım kumral bi kerem..hemide top sakalı var çokta tatlı hıhhhhhh

Zaten bunu anlamış değilim yahuu 15 ay put gibi bekleyen biziz tickerda biz koşuyo gözüküyoruz ne alaka ise

öylesin tabiiii

sende tatlsıınnnnn ama ben senn tickeri neden göremiyorum yaa bak meraklandım şimcikkk :44:

Ay pamuğum güldürdüüün beni gece gece yaa ölmeyesin emi O bu değil de ben de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…