senn şafak kaç ben onu bile göremiyorumm
sagol kuzum esprisine takıldım yaww
AllahAllah gerçek niye görünmüyo acep:26:ben sana anlatim..9ay,3hafta,2 gün canım.
çok bi fark yokki kuzum yaaaa
296 canımyaa bnde esra gibi ayrıntılı saycam öyle daha çabuk geliyo bana:))
bitcek bitcekkk.bende şuan senin şafaka özendim bak şimdik durduk yere
dimi kıssss benim adamım kumral bi kerem..hemide top sakalı var çokta tatlı hıhhhhhh
Evet insanın hoşuna gidiyor..Bana söylediklerinde "ne bana mı dedin?" moduna girmiştim.
Zaten bunu anlamış değilim yahuu 15 ay put gibi bekleyen biziz tickerda biz koşuyo gözüküyoruz ne alaka ise
Ay pamuğum güldürdüüün beni gece gece yaa ölmeyesin emiO bu değil de ben de merak ettim
ayyy dur tekrar diyimm o tickeri çok kıskandımm hatta deli gibi kıskandımm ay nasıl kıskandığım anlatılamaz bile
Ay pamuğum güldürdüüün beni gece gece yaa ölmeyesin emiO bu değil de ben de merak ettim
heee bi digeride sendin dimi öyle sayannbnde ondan kıskandım da başladım öyle saymaya zevkli oluyo gerçektenn
Evet bunlar bir tuhaf, benim kocişim bunlara 5 basar, biz de ticker diye koymuşuz, neyse görünmüyormuş zaten
Bana kimse demiyor daha yaaa beğenilecek bir şafağımız yok
3 aycık dimi:))
ayyy kıslar 2buçuk olmuş..ben gidim sahuru hazırlıcam..öptüm sizi muhabbet çok iyidi ama napaplım..görüşmek üzere...yarın gece inş gelebilirim..
heee bi digeride sendin dimi öyle sayann
ayyy kıslar 2buçuk olmuş..ben gidim sahuru hazırlıcam..öptüm sizi muhabbet çok iyidi ama napaplım..görüşmek üzere...yarın gece inş gelebilirim..
kıslarrr ben kaçıyomm öptüm hepinizii arkada kaldı yazdıgım ögrmemiş olabilirsinizzzz hoşçakalınnnnn
hisimmm seninde 300ler inşş çabıcak geçer canım benim üzülmeee
Ah canım arkadaşım kadın hep kadın işte..Adamlar askerlik yapsın biz koşalım.
Hiç olacak iş mi....
Canım benim...
ölmiyimm tabii naparsınız yoksa bensizzzz
heee bi digeride sendin dimi öyle sayann
evet canım yaaa.başka güzel sitede yok daha iyi bişy yapaplım.neyse olsun buna şükür dimihadiiin kaçtım ben
İyi geceler canım ben oruç tutamadığım için sahur yapmıyorum ama mama yemeye gideceğim antibiyotik atmak için
Tabi canım yaaa çok yaşa e mi sen
Yahu sorma kuzum yaaa evde çalış dışarda çalış saçını süpürge et, sıpaları sen doğur bak, bir de askerdeyken hem bekle hem koş bu ne yahu feminist olasım tuttu
Aynen aynen feminist olunmayacak gibi değil ki...
kuzum sen hala yemek yiyemiyomusun yaaaabak beni örnek al azcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?