Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy kıslar 2buçuk olmuş..ben gidim sahuru hazırlıcam..öptüm sizi muhabbet çok iyidi ama napaplım..görüşmek üzere...yarın gece inş gelebilirim..

bitcek bitcekkk.bende şuan senin şafaka özendim bak şimdik durduk yere

dimi kıssss benim adamım kumral bi kerem..hemide top sakalı var çokta tatlı hıhhhhhh

Evet bunlar bir tuhaf, benim kocişim bunlara 5 basar, biz de ticker diye koymuşuz, neyse görünmüyormuş zaten

Evet insanın hoşuna gidiyor..Bana söylediklerinde "ne bana mı dedin?" moduna girmiştim.

Bana kimse demiyor daha yaaa beğenilecek bir şafağımız yok

ayyy dur tekrar diyimm o tickeri çok kıskandımm hatta deli gibi kıskandımm ay nasıl kıskandığım anlatılamaz bile

Ah canım arkadaşım kadın hep kadın işte..Adamlar askerlik yapsın biz koşalım.
Hiç olacak iş mi....
Canım benim...

Son düzenleme:
bnde ondan kıskandım da başladım öyle saymaya zevkli oluyo gerçektenn
heee bi digeride sendin dimi öyle sayann
Evet bunlar bir tuhaf, benim kocişim bunlara 5 basar, biz de ticker diye koymuşuz, neyse görünmüyormuş zaten

Bana kimse demiyor daha yaaa beğenilecek bir şafağımız yok

evet canım yaaa.başka güzel sitede yok daha iyi bişy yapaplım.neyse olsun buna şükür dimihadiiin kaçtım ben

kıslarrr ben kaçıyomm öptüm hepinizii arkada kaldı yazdıgım ögrmemiş olabilirsinizzzz hoşçakalınnnnn

ayyy kıslar 2buçuk olmuş..ben gidim sahuru hazırlıcam..öptüm sizi muhabbet çok iyidi ama napaplım..görüşmek üzere...yarın gece inş gelebilirim..

kıslarrr ben kaçıyomm öptüm hepinizii arkada kaldı yazdıgım ögrmemiş olabilirsinizzzz hoşçakalınnnnn

Hayırlı sahurlar DerinSu,görüşmek üzere hoşça kal.

hisimmm seninde 300ler inşş çabıcak geçer canım benim üzülmeee

Teşekkür ederim canım bana çabucak geçecek gibi geliyor ben öyle hissediyorum

İyi geceler canım ben oruç tutamadığım için sahur yapmıyorum ama mama yemeye gideceğim antibiyotik atmak için

Ah canım arkadaşım kadın hep kadın işte..Adamlar askerlik yapsın biz koşalım.
Hiç olacak iş mi....
Canım benim...

Yahu sorma kuzum yaaa evde çalış dışarda çalış saçını süpürge et, sıpaları sen doğur bak, bir de askerdeyken hem bekle hem koş bu ne yahu feminist olasım tuttu

ölmiyimm tabii naparsınız yoksa bensizzzz

Tabi canım yaaa çok yaşa e mi sen
heee bi digeride sendin dimi öyle sayann

evet canım yaaa.başka güzel sitede yok daha iyi bişy yapaplım.neyse olsun buna şükür dimihadiiin kaçtım ben

İyi geceler kuzum

Annem seslenmişti sahur için bi geldim sayfalar almış başını gitmiş..

Sahur hazırlamam gerek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…