Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar şafak yarenlerii namıdiyar kuzucaklarım :) hürgeneraliniz geldi ne vefasız ne hayırsız bir hürgeneralim biliyorum sizi yalnız bıraktım sözlendiğimden beri ne deseniz kabulümmmm :18::18: duydumki kayıp ilanı verecekmişisiniz bendee hopp geldimm hem vefasız hem hayırdır hem yüzsüz olaraktan ama yarenlerim neler yaşadım bir bilsenizz ameliyat oldum dötümde kıl dönmesi vardı :26: ameliyat olddum önemli birşey değildi aslında ama belimden iğne vurarak uyuşturdular bir çok denemeden sonra olduğundan narkoz beni zehirledi öbür tarafa gidip geliyordum az kalsın hastanelerde yattım kalktım daha dötümün üzerine yeni oturabiliyorum önceden büyük diye şikayet ediyrdumm Allahım ne büyük nimetmiş anlatamamm sizleri çok özledimmmmmmm ben geldim..

oy kıyamam ben pınar sucuğuma tertocuğuma senle yasemine ne kadar kızgın olsamda işte tertibiz nihayetinde

Tertip kardeşliği, et tırnaktan ayrılmaz

ne güzel ama zevkli geçer vaktinn

Evet canım yaa oyalanıyorum, özellikle çalışırken hafta sonları eşim olmadan geçmiyor, ben de bu şekilde oyalanıyorum yoksa kafayı yerim

canım ramazanda düzen değişiyor bazısı yemeği abartıyor kilo alıyor bazısı yiyemiyor veriyor işte:) sağlığın iyi olsunda ramazan bitince alırsın kilo tatlım

oy kıyamam ben pınar sucuğuma tertocuğuma senle yasemine ne kadar kızgın olsamda işte tertibiz nihayetinde

kızmaaaaaaa bitanem.valla ben nete çok giremiyorum.sıcak olunca pc başında oturamıyorum canım afakan basıveriyor

Gelir tabi yola Sen amma sert çıktın herife

Perşembe günü kavuşuyoruz inşallah canım bir mani olmazsa

valla benimki hiç bişey yokmuş gibi davranıyodu ben yalnızlıktan kafayı yemişim resmen oh oldu azıcık kavgayla süslicen aşkı

oyy inşallah kavuşursunuzzzz dağıtımamı geliyo?

annammmm hiç haberimiz olmadı yaa ümrüş geçmiş olsun insan söyler müneccimmiyiz biz
yeni numaranıda mesaj atmışsın bi çıtlatsaydın ziyaretine gelirdik totona geçmiş olsun derdik

şaka bi yana kıyamam sana yaa allah başka dert vermesin canım atlatmışsın çok şükür artık büyüklüğünden şikayet etmessin heralde

Tertip kardeşliği, et tırnaktan ayrılmaz

Evet canım yaa oyalanıyorum, özellikle çalışırken hafta sonları eşim olmadan geçmiyor, ben de bu şekilde oyalanıyorum yoksa kafayı yerim

evet bende öyle diyorum ve susuyorum tertolarıma karşı

iyi yapıyosun bence evde gerçekten vakit geçmiyo bende çalışmasam geçmezzdiiiiiiiii

neyse aldıydım ben senin ifadenide siz beni anladınızmı bilmiyorum artıkın yaseminde noldu noldu deyip duruyodu ikinizide sinir ettim hehehe

neyse aldıydım ben senin ifadenide siz beni anladınızmı bilmiyorum artıkın yaseminde noldu noldu deyip duruyodu ikinizide sinir ettim hehehe

bebeğimmmmmmm ben sana sinir olurmuyum hiç.sen benim balımsın ballll balll arı gibi ısırırım seni kuzum

yaa yesimm zeynepp yaseminn diğer kızlarda olsaydı keşke eski muhabbetlerimizi çok özledimmmmmm zaman gerçekten hızlı geçiyo ya baksana dağıldık

canım ramazanda düzen değişiyor bazısı yemeği abartıyor kilo alıyor bazısı yiyemiyor veriyor işte:) sağlığın iyi olsunda ramazan bitince alırsın kilo tatlım

Evet ben pek yiyemeyenlerdenim canım, bir de diş ameliyatı girdi araya o yüzden de yiyemedim, ama dediğin gibi ramazandan sonra biraz kilo alsam iyi olacak

valla benimki hiç bişey yokmuş gibi davranıyodu ben yalnızlıktan kafayı yemişim resmen oh oldu azıcık kavgayla süslicen aşkı

oyy inşallah kavuşursunuzzzz dağıtımamı geliyo?

Ayy onların bir şey yokmuş gibi davranmalarına hastayım zaten, insan biraz düşünür üzülür, kafaya takar falan anam yok ne karnı geniş adamlar bu erkekler Ben de arada bir atıyorum trip dalgaya alıyor mannak

İnşallah kavuşucaz canım yok dağıtım iznine 2 ay evvel gelmişti, şimdi tatil için bir daha aldı izin ben işe başlamadan tatil yapalım diye Bir de evli olunca olmuyor yaa biz böyle böyle bütün izinleri tüketeceğiz sanırım :44:

bebeğimmmmmmm ben sana sinir olurmuyum hiç.sen benim balımsın ballll balll arı gibi ısırırım seni kuzum

yapış yapış oldum şu an balım üstüme yapıştı akıttın neyse affettiydim zaten sucuk pınar çok konuşma annen nasıl oldu yawrukuş iyiyse iftara gelem size bide sahura

ceydoşş sorma kuzumm yok şikayet edermiyim artık onu bir seviyorum görmee sen iyi ol yeter falan diye dikişlerimde tutmadı naz yapıyor doktorum ameliyat sonrası oluşabilecek riski yüzde 1 di sende o yüzde 1 in içindesin ne kadar şanssızsın dedin

dip not: defolu götümle dalga geçennn müstakbelimde kıl dönmesiymişş ameliyat olcak oda

yapış yapış oldum şu an balım üstüme yapıştı akıttın neyse affettiydim zaten sucuk pınar çok konuşma annen nasıl oldu yawrukuş iyiyse iftara gelem size bide sahura

heheee delüüü sucuk pınara gelde bi yumurta kırıver annem iyi canım artık şükür.yazık bu sıcakta varis çorabı giyiyor yanıyor.sağol bebeğim annemi sorduğun için

kız bende dağıtım sandım akla bak bendeki ama harbiden çok erken kullanıyosunuz izinleri ya sonra napıcanız
aman boşver bulmuşken harcayın yokken bakarsınız

bizimki bi dağıtıma geldi başkada gelmedi 6 ay oldu sıfatını unutcam nerdeyse adamın bayram gibi gelmeyi istiyo ama şimdide izin vermiyolarmış iyimi ne saçma şey şu askerlik yaa lüzumsuz işler işte

yaa yesimm zeynepp yaseminn diğer kızlarda olsaydı keşke eski muhabbetlerimizi çok özledimmmmmm zaman gerçekten hızlı geçiyo ya baksana dağıldık

evett ceydoş ne kadar haklısın dağıldıkk valla zaman geçiyor geçtikçe herşey değişiyor malesef

Ümranıııııım çok geçmiş olsun fıstıgım Allah şifa versin

kiiimmm yoksa osmanmıııı deme kız çok gülerimmmm yok yok gülmem bide başıma geliyomuşş Allah korusunn amann

heheee delüüü sucuk pınara gelde bi yumurta kırıver annem iyi canım artık şükür.yazık bu sıcakta varis çorabı giyiyor yanıyor.sağol bebeğim annemi sorduğun için

valla sahurda olsada yesek sucuklu yumurtaaa ama sen pahalısındır senden alamayız pınar sucuk biz fakiriz bizim paramız yok
anneni güneşe çıkarmassın o zaman canım bide vantilatö varsa aç onu karşısına geçir anneni pöfür pöfür giysin çorapları kadıncağız bak görüyomusun bendeki zekayı

evett ceydoş ne kadar haklısın dağıldıkk valla zaman geçiyor geçtikçe herşey değişiyor malesef

o zeynep varya o zeynep bi gidiyo ananesinin yanına getirebilene aşk olsun
nasıl gidiyor bakalımm söz ümrüşümm evlerde kahve içmeler falan yakıyosunuz valla osmantoşunla

hahahahaaa gül kuzum gülll evet osmantoşumdada var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…