oy kıyamam ben pınar sucuğuma tertocuğuma senle yasemine ne kadar kızgın olsamda işte tertibiz nihayetinde
ne güzel ama zevkli geçer vaktinn
Ben de 1 ayda baya kilo verdim canım yaa, halbuki normalde zayıfım, iyice zayıfladım, şimdi eşim görünce kesin bana kızacak ama yapacak bir şey yok, yazın niye daha çok kilo verir ki insan bir de tatildeyim, annemin yemeklerini yiyorum falan yanii :44:
oy kıyamam ben pınar sucuğuma tertocuğuma senle yasemine ne kadar kızgın olsamda işte tertibiz nihayetinde
Gelir tabi yolaSen amma sert çıktın herife
Perşembe günü kavuşuyoruz inşallah canım bir mani olmazsa
aşağılarda ümran hanımlarda geziyo ama ses yok ajanlığa soyuldu galibaaaa ümraaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmmmmmmmmm
Merhabalar şafak yarenlerii namıdiyar kuzucaklarım :) hürgeneraliniz geldi ne vefasız ne hayırsız bir hürgeneralim biliyorum sizi yalnız bıraktım sözlendiğimden berine deseniz kabulümmmm :18::18: duydumki kayıp ilanı verecekmişisiniz bendee hopp geldimm hem vefasız hem hayırdır hem yüzsüz olaraktan ama yarenlerim neler yaşadım bir bilsenizz ameliyat oldum dötümde kıl dönmesi vardı :26: ameliyat olddum önemli birşey değildi aslında ama belimden iğne vurarak uyuşturdular bir çok denemeden sonra olduğundan narkoz beni zehirledi öbür tarafa gidip geliyordum az kalsın hastanelerde yattım kalktım daha dötümün üzerine yeni oturabiliyorum önceden büyük diye şikayet ediyrdumm Allahım ne büyük nimetmiş anlatamamm sizleri çok özledimmmmmmm ben geldim..
Tertip kardeşliği, et tırnaktan ayrılmaz
Evet canım yaa oyalanıyorum, özellikle çalışırken hafta sonları eşim olmadan geçmiyor, ben de bu şekilde oyalanıyorum yoksa kafayı yerim
canım ramazanda düzen değişiyor bazısı yemeği abartıyor kilo alıyor bazısı yiyemiyor veriyor işte:) sağlığın iyi olsunda ramazan bitince alırsın kilo tatlım
kızmaaaaaaa bitanem.valla ben nete çok giremiyorum.sıcak olunca pc başında oturamıyorum canım afakan basıveriyor
neyse aldıydım ben senin ifadenide siz beni anladınızmı bilmiyorum artıkın yaseminde noldu noldu deyip duruyoduikinizide sinir ettim hehehe
canım ramazanda düzen değişiyor bazısı yemeği abartıyor kilo alıyor bazısı yiyemiyor veriyor işte:) sağlığın iyi olsunda ramazan bitince alırsın kilo tatlım
valla benimki hiç bişey yokmuş gibi davranıyodu ben yalnızlıktan kafayı yemişim resmenoh oldu azıcık kavgayla süslicen aşkı
oyy inşallah kavuşursunuzzzz dağıtımamı geliyo?
bebeğimmmmmmm ben sana sinir olurmuyum hiç.sen benim balımsın ballll balll arı gibi ısırırım seni kuzum
annammmm hiç haberimiz olmadı yaa ümrüş geçmiş olsun insan söyler müneccimmiyiz biz
yeni numaranıda mesaj atmışsın bi çıtlatsaydın ziyaretine gelirdik totona geçmiş olsun derdik
şaka bi yana kıyamam sana yaa allah başka dert vermesin canım atlatmışsın çok şükür artık büyüklüğünden şikayet etmessin heralde
evet bende öyle diyorum ve susuyorum tertolarıma karşı
iyi yapıyosun bence evde gerçekten vakit geçmiyo bende çalışmasam geçmezzdiiiiiiiii
neyse aldıydım ben senin ifadenide siz beni anladınızmı bilmiyorum artıkın yaseminde noldu noldu deyip duruyoduikinizide sinir ettim hehehe
yapış yapış oldum şu an balım üstüme yapıştı akıttınneyse affettiydim zaten sucuk pınar çok konuşma annen nasıl oldu yawrukuş iyiyse iftara gelem size bide sahura
Evet ben pek yiyemeyenlerdenim canım, bir de diş ameliyatı girdi araya o yüzden de yiyemedim, ama dediğin gibi ramazandan sonra biraz kilo alsam iyi olacak
Ayy onların bir şey yokmuş gibi davranmalarına hastayım zaten, insan biraz düşünür üzülür, kafaya takar falan anam yok ne karnı geniş adamlar bu erkeklerBen de arada bir atıyorum trip dalgaya alıyor mannak
İnşallah kavuşucaz canım yok dağıtım iznine 2 ay evvel gelmişti, şimdi tatil için bir daha aldı izin ben işe başlamadan tatil yapalım diyeBir de evli olunca olmuyor yaa biz böyle böyle bütün izinleri tüketeceğiz sanırım :44:
yaa yesimm zeynepp yaseminn diğer kızlarda olsaydı keşke eski muhabbetlerimizi çok özledimmmmmmzaman gerçekten hızlı geçiyo ya baksana dağıldık
ceydoşş sorma kuzumm yok şikayet edermiyim artık onu bir seviyorum görmeesen iyi ol yeter falan diye dikişlerimde tutmadı naz yapıyor doktorum ameliyat sonrası oluşabilecek riski yüzde 1 di sende o yüzde 1 in içindesin ne kadar şanssızsın dedin
dip not: defolu götümle dalga geçennn müstakbelimdekıl dönmesiymişş ameliyat olcak oda
heheee delüüüsucuk pınara gelde bi yumurta kırıver annem iyi canım artık şükür.yazık bu sıcakta varis çorabı giyiyor yanıyor.sağol bebeğim annemi sorduğun için
evett ceydoş ne kadar haklısın dağıldıkk valla zaman geçiyor geçtikçe herşey değişiyor malesef
Ümranıııııım çok geçmiş olsun fıstıgım Allah şifa versin
kiiimmm yoksa osmanmıııı deme kız çok gülerimmmm yok yok gülmem bide başıma geliyomuşş Allah korusunn amann
valla sahurda olsada yesek sucuklu yumurtaaaama sen pahalısındır senden alamayız pınar sucuk biz fakiriz bizim paramız yok
anneni güneşe çıkarmassın o zaman canım bide vantilatö varsa aç onu karşısına geçir anneni pöfür pöfür giysin çorapları kadıncağız bak görüyomusun bendeki zekayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?