yasmintoşumm sağol kuzummm sende nişanlanıcakmşsın öyle gördümmmmm çok şaşırdımm mutlu oldumm Allah tamamına erdirsin kuzum
o zeynep varya o zeynep bi gidiyo ananesinin yanına getirebilene aşk olsun
nasıl gidiyor bakalımm söz ümrüşümm evlerde kahve içmeler falan yakıyosunuz valla osmantoşunla
kız bende dağıtım sandım akla bak bendekiama harbiden çok erken kullanıyosunuz izinleri ya sonra napıcanız
aman boşver bulmuşken harcayın yokken bakarsınız
bizimki bi dağıtıma geldi başkada gelmedi 6 ay oldu sıfatını unutcam nerdeyse adamınbayram gibi gelmeyi istiyo ama şimdide izin vermiyolarmış iyimi ne saçma şey şu askerlik yaa lüzumsuz işler işte
Evet canım eee ne diyorduk askerlik bitsin sırada nişan var.. 22 Ağustosta geliyor yarim Ekim gibi nişan düşünüyoruz..
Düşündüğüm nişanlığıda gördün mü kısHaberi aldıgına göre
valla sahurda olsada yesek sucuklu yumurtaaaama sen pahalısındır senden alamayız pınar sucuk biz fakiriz bizim paramız yok
anneni güneşe çıkarmassın o zaman canım bide vantilatö varsa aç onu karşısına geçir anneni pöfür pöfür giysin çorapları kadıncağız bak görüyomusun bendeki zekayı
evet gördüm gördüm çok zarif canım maşallahhh ya bizde sözü yaptık hala tarihler belli bile değil nişan düğün kafayı yiycem ama biz beklemek için antrenmanlıyız biliyorsun hala bekliyoruz
kızçeler kendi kendime çok konuştum ben artık müsadenizi isticiimmmm
evet gördüm gördüm çok zarif canım maşallahhh ya bizde sözü yaptık hala tarihler belli bile değil nişan düğün kafayı yiycem ama biz beklemek için antrenmanlıyız biliyorsun hala bekliyoruz
sen iste yeterkiii kuzummm mesaj olarak gönderebiliniyordu dimi resim sana gönderiyim
canım çok yakıştırıyorum ben sizi maşallah sizeee
Çok sağol canım benim.. Olur olur merak etme bizde henüz tarih koymadık bi gelsin bakalım askercik
Ayy merakla bekliyorum msndeyim istersen oradan gönder sen bilirsin canımcım
hahahahaaagül kuzum gülll evet osmantoşumdada var yaa
ayyyyy kuzumm sorma o bababem varkendi o köye gitti osman bize gelemiyor ya tepemizde bakıcı yok yasöz iyi gidiyor Allaha şükür bugün osmantoşumla bardak aldık çeyizime ilk kez birşey aldım kendim çok heyecanlandımmm
Evet canım benim eşim de bayram ya da bayram sonrası kullanacaktı ama vermediler, biz de biraz daha erken kullanmış olduk, biraz da o sebep oldu, yaa biz bir de bulunduğumuz yerler birbirine yakın yaa ayda ya da iki ayda bir falan evci izni çıkarız diye de rahatız yoksa 6 ay görmeden yapamayız biz birbirimizi yaa... Ben görmesem benimki çatlar askerden kaçar gelir valla, yapar mı yapar çatlaktır biraz
anamm onada geçmiş olsun canım o zaman neymiş bu ya bi sen bi ooo
aferim sana böyle mıyıl mıyıl düz çeyizini ümroş emii
yaparmı yapar bu erkek milletinden herşey beklenir yaa ama siz iyisiniz o zaman yakın olcaksınız kullanırsınız evci izni çok iyi olur
pınarımm kuzummmm sağol canım benimmm ben sizi görmedim ama sizde çok yakışıyorsunuzdur eminimmmmmm
tatlım 1 ay sonra serkan izne gelecek nişanlanacağız inşallah.o zaman bol bol koycam resim.şimdi daha nişan olmayınca akrabalarımdan utanıyorum resmimizi koyamıyorum:26:
yaa yesimm zeynepp yaseminn diğer kızlarda olsaydı keşke eski muhabbetlerimizi çok özledimmmmmmzaman gerçekten hızlı geçiyo ya baksana dağıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?