Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasmintoşumm sağol kuzummm sende nişanlanıcakmşsın öyle gördümmmmm çok şaşırdımm mutlu oldumm Allah tamamına erdirsin kuzum

Evet canım eee ne diyorduk askerlik bitsin sırada nişan var.. 22 Ağustosta geliyor yarim Ekim gibi nişan düşünüyoruz..
Düşündüğüm nişanlığıda gördün mü kıs Haberi aldıgına göre

o zeynep varya o zeynep bi gidiyo ananesinin yanına getirebilene aşk olsun
nasıl gidiyor bakalımm söz ümrüşümm evlerde kahve içmeler falan yakıyosunuz valla osmantoşunla

ayyyyy kuzumm sorma o bababem varkendi o köye gitti osman bize gelemiyor ya tepemizde bakıcı yok ya söz iyi gidiyor Allaha şükür bugün osmantoşumla bardak aldık çeyizime ilk kez birşey aldım kendim çok heyecanlandımmm

Evet canım benim eşim de bayram ya da bayram sonrası kullanacaktı ama vermediler, biz de biraz daha erken kullanmış olduk, biraz da o sebep oldu, yaa biz bir de bulunduğumuz yerler birbirine yakın yaa ayda ya da iki ayda bir falan evci izni çıkarız diye de rahatız yoksa 6 ay görmeden yapamayız biz birbirimizi yaa... Ben görmesem benimki çatlar askerden kaçar gelir valla, yapar mı yapar çatlaktır biraz

Ümran senin söz fotolarını görmek istiyorum

evet gördüm gördüm çok zarif canım maşallahhh ya bizde sözü yaptık hala tarihler belli bile değil nişan düğün kafayı yiycem ama biz beklemek için antrenmanlıyız biliyorsun hala bekliyoruz

sucuk alamazsan sosis al yavrum abowww konu gitgide pisleşiyo vantilatörün karşısından kalkmıyo canımcım.aman iyi olsunda napalım yanacak azcık artık.

evet gördüm gördüm çok zarif canım maşallahhh ya bizde sözü yaptık hala tarihler belli bile değil nişan düğün kafayı yiycem ama biz beklemek için antrenmanlıyız biliyorsun hala bekliyoruz

canım çok yakıştırıyorum ben sizi maşallah sizeee

sen iste yeterkiii kuzummm mesaj olarak gönderebiliniyordu dimi resim sana gönderiyim

Çok sağol canım benim.. Olur olur merak etme bizde henüz tarih koymadık bi gelsin bakalım askercik
Ayy merakla bekliyorum msndeyim istersen oradan gönder sen bilirsin canımcım

Çok sağol canım benim.. Olur olur merak etme bizde henüz tarih koymadık bi gelsin bakalım askercik
Ayy merakla bekliyorum msndeyim istersen oradan gönder sen bilirsin canımcım

herşey olacağına varıyor canım ya hayırlısı olsun Allah bizleri kavuştursun ne diyimmm mail atem ben sana o zaman msn yüklü değil pcde

hahahahaaa gül kuzum gülll evet osmantoşumdada var yaa

anamm onada geçmiş olsun canım o zaman neymiş bu ya bi sen bi ooo

aferim sana böyle mıyıl mıyıl düz çeyizini ümroş emii

yaparmı yapar bu erkek milletinden herşey beklenir yaa ama siz iyisiniz o zaman yakın olcaksınız kullanırsınız evci izni çok iyi olur

niye oluyormuş biliyormusunuzz saçlarımız düşüyor ya kuyruk sokumunun olduğu yere falan oturup kalkarken o bölge vakum görevi görüyormuş içine alıyormuş toplaya toplaya kıl dönmesi yapıyormuş haha işte

pınarımm kuzummmm sağol canım benimmm ben sizi görmedim ama sizde çok yakışıyorsunuzdur eminimmmmmm

tatlım 1 ay sonra serkan izne gelecek nişanlanacağız inşallah.o zaman bol bol koycam resim.şimdi daha nişan olmayınca akrabalarımdan utanıyorum resmimizi koyamıyorum:26:

tatlım 1 ay sonra serkan izne gelecek nişanlanacağız inşallah.o zaman bol bol koycam resim.şimdi daha nişan olmayınca akrabalarımdan utanıyorum resmimizi koyamıyorum:26:

oyy kıyamamm ne güzel sizde nişanlanınnn yaa diyorduk ya asker şafağı bitecek nişan düğün başlıcak diye herkesi almış bir telaş maşallah

Ümran mail adresim varmı sende fıstık atmayı denedim ama mail kutucugun dolu anacım

Tamam canım geldi bakıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…