amaa amaa benn geldimm gitmmeeekızlar ben kaçtım öpüldünüz iyi geceler
oyy kıyamamm ne güzel sizde nişanlanınnnyaa diyorduk ya asker şafağı bitecek nişan düğün başlıcak diye herkesi almış bir telaş maşallah
evet canım herkes yavaş yavaş kavuşuyor.mutluluğu hakediyoruz tatlım o kadar bekledikten sonra.inşallah herkes çoooooook mutlu olsungüzel saçlı arkadaşım benim
kızlarrr yaaaa ben geldim
kimse görmüyo mu beniii hıhhh gderimmm ama
hoşgeldinn yasemenimmmmmsağol canım benim rabbim sizlere göstermesinn
ayy sağol canımm sende çok güzelsin hele yiğeninn oyy yavrum bal yasonuna kladar hakediyoruz mutluluğuuu inşallah herşey gönlümüzce olur
sağolasın tatlım benimm.offf yeğenim bal ablası bal :) Allah bizede öyle kız çocuğu nasip etsin
hoşbuldukk canımmmosmanda seni kıskanmış heraldee ne bu acelee
Şafak İnşallah 393 ...
kız çocuklarına hastasınn alya minam olucak mı acabaaahh ah ne çok şey bekliyoruz yaa
hahahaa sormaa kuzum yadoktor da dedi bunların ikisindede var kız beddua mı ettin çocuğa dediiii
evet canımmmm yaa hayırlısı olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun yeter :) sevdiğimiz adamdan inşallahhkız çocuğu zilli oluyor ya daha bi seviyorumama tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.olur canım Allah kısmet etsinde bak isim bile hazır
nazaramı geldinizz yoksaa tatlımmmm ay olabilir valla söz falanda oldu ya şimdii ben kocaman bi maşallah diyim sizeee
ne biliyimm kuzumm yaa nazaramı geldik yoksa dötün oyununamı geldik bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?