Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy kıyamamm ne güzel sizde nişanlanınnn yaa diyorduk ya asker şafağı bitecek nişan düğün başlıcak diye herkesi almış bir telaş maşallah

evet canım herkes yavaş yavaş kavuşuyor.mutluluğu hakediyoruz tatlım o kadar bekledikten sonra.inşallah herkes çoooooook mutlu olsun güzel saçlı arkadaşım benim

evet canım herkes yavaş yavaş kavuşuyor.mutluluğu hakediyoruz tatlım o kadar bekledikten sonra.inşallah herkes çoooooook mutlu olsun güzel saçlı arkadaşım benim

ayy sağol canımm sende çok güzelsin hele yiğeninn oyy yavrum bal ya sonuna kladar hakediyoruz mutluluğuuu inşallah herşey gönlümüzce olur

ayy sağol canımm sende çok güzelsin hele yiğeninn oyy yavrum bal ya sonuna kladar hakediyoruz mutluluğuuu inşallah herşey gönlümüzce olur

sağolasın tatlım benimm.offf yeğenim bal ablası bal :) Allah bizede öyle kız çocuğu nasip etsin

kız çocuğu zilli oluyor ya daha bi seviyorum ama tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.olur canım Allah kısmet etsinde bak isim bile hazır
evet canımmmm yaa hayırlısı olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun yeter :) sevdiğimiz adamdan inşallahh

kızlar size doyum olmaz ama çıkmam lazım.başım çok ağrıyor bi duş alcam

sizi seviyorum.öpüyorum.sıkıştırıp ısırıyorum

bendee artık çıkıyroum canlarım öptüm sizi yarın görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…