bendee artık çıkıyroum canlarım öptüm sizi yarın görüşürüzzz
aynen öyle canım.senelrein stresi birikti tabi ondan olduDerinSu cum geçmiş olsun askerine,aynı rahatsızlık benim annemde de çıktı stres kaynaklı bir kaç yıl sıkı ilaç tedavisiyle operasyona gerek kalmadan değerleri normale döndü diyet de uygulandı bu süre içerisinde.Şimdi sadece yılda iki defa kontrollerine gidiyor.
Stresin insana yapamayacağı şey yok.
Moralini yüksek tut zaten annende de varmış herhalde bilgiye sahipsindir umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur askerin.
sagol ceydoşum amin canım..rabbim büyük...daha beterlerinden muhafaza etsin
çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır üzülme derdi veren dermanıda verir
amin canım inşAALLAH sagolAllah acil sifalar versin canım
umarım biran önce sağlıgına kavusur
evet bayılmasa bakılmıcaktı herşeyede var bi hayır.umarım başlangıcında ögrenilmiştir.Her şeyde bir hayır vardır işte canım, o vesileyle sağlığını da tetkik ettiler bak iyi olmuş, umarım her şey yolunda gider bitanem... Kendini çok üzme, sonra o da üzülür biliyorsun...
Canım benim eşim acemilikte hiç silah eğitimi almadı, İstanbula çıktı usta birliği ki batı olduğu halde aşırı bir silah talimi yaptırdılar, hem gece atışı hem gündüz atışlarına gittiler, o genelde olur her yerde merak etme sen, ayrıca farklı illere filan bile gitme durumları vardı ama hala aynı yerlerinde duruyorlar, hemen kötü düşünme, haberleri de çok takma kafana, çok taktıkça daha da büyüyor, dev oluyor gözümüzde, yoksa senin de psikolojin bozulur... Yapma bunu kendine...
ayyyyy kuzumm sorma o bababem varkendi o köye gitti osman bize gelemiyor ya tepemizde bakıcı yok yasöz iyi gidiyor Allaha şükür bugün osmantoşumla bardak aldık çeyizime ilk kez birşey aldım kendim çok heyecanlandımmm
aynen öyle canım.senelrein stresi birikti tabi ondan oldu(daha çok bu yüzden zülüyorum ya zaten.ama dedigin gibi inş ilaçlarla düzelir..anneminde 1 sene oldu ögrendik,şuanda durumu iyi.kontrol oluyor arada işte..sagol canım yazdıklaarın için.inan napacagımı bilmez haldeyim.yanında olmak istiyorum
sagol ceydoşum amin canım..rabbim büyük...daha beterlerinden muhafaza etsin
amin canım inşAALLAH sagol
evet bayılmasa bakılmıcaktı herşeyede var bi hayır.umarım başlangıcında ögrenilmiştir.
canım hoşgelmişsin çok geçmiş olsun sanada basit diyosun ama basit şeylerden neler oluyo bak..Allah kurtarmış..
hoşbuldum canım sağolasın evet hiç böyle olucağını düşünmemiştim cuma güün ameliyat oldum bir dahaki hafta için plan yapıyordum 3 haftanı yedii bunada şükür
geçmiş olsun ....
ayy çok teşekkür ederimm canım geçti çok şükür :)
Merhabalar şafak yarenlerii namıdiyar kuzucaklarım :) hürgeneraliniz geldi ne vefasız ne hayırsız bir hürgeneralim biliyorum sizi yalnız bıraktım sözlendiğimden berine deseniz kabulümmmm :18::18: duydumki kayıp ilanı verecekmişisiniz bendee hopp geldimm hem vefasız hem hayırdır hem yüzsüz olaraktan ama yarenlerim neler yaşadım bir bilsenizz ameliyat oldum dötümde kıl dönmesi vardı :26: ameliyat olddum önemli birşey değildi aslında ama belimden iğne vurarak uyuşturdular bir çok denemeden sonra olduğundan narkoz beni zehirledi öbür tarafa gidip geliyordum az kalsın hastanelerde yattım kalktım daha dötümün üzerine yeni oturabiliyorum önceden büyük diye şikayet ediyrdumm Allahım ne büyük nimetmiş anlatamamm sizleri çok özledimmmmmmm ben geldim..
Ah tortocum dün akşam bi erken uyumuşum ki sorma.Valla çok isterdim bende.yaa yesimm zeynepp yaseminn diğer kızlarda olsaydı keşke eski muhabbetlerimizi çok özledimmmmmmzaman gerçekten hızlı geçiyo ya baksana dağıldık
ayy çok teşekkür ederimm canım geçti çok şükür :)
Merhaba canım.Plakalar heyecanlı olsa gerekMerhaba Kızlar, Benimde şafak atarsa 47- Mardin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?