Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:206

Plakalara gelme şafağı:125

Mehtap:28

100'lere gelme şafağı:7

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

aynen öyle canım.senelrein stresi birikti tabi ondan oldu(daha çok bu yüzden zülüyorum ya zaten.ama dedigin gibi inş ilaçlarla düzelir..anneminde 1 sene oldu ögrendik,şuanda durumu iyi.kontrol oluyor arada işte..sagol canım yazdıklaarın için.inan napacagımı bilmez haldeyim.yanında olmak istiyorum

çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır üzülme derdi veren dermanıda verir
sagol ceydoşum amin canım..rabbim büyük...daha beterlerinden muhafaza etsin
Allah acil sifalar versin canım
umarım biran önce sağlıgına kavusur
amin canım inşAALLAH sagol
evet bayılmasa bakılmıcaktı herşeyede var bi hayır.umarım başlangıcında ögrenilmiştir.

canım hoşgelmişsin çok geçmiş olsun sanada basit diyosun ama basit şeylerden neler oluyo bak..Allah kurtarmış..

hoşbuldum canım sağolasın evet hiç böyle olucağını düşünmemiştim cuma güün ameliyat oldum bir dahaki hafta için plan yapıyordum 3 haftanı yedii bunada şükür

Esracım maşallah diyorum şafağına
Beğenecektim fakat butonu göremedim

yaa yesimm zeynepp yaseminn diğer kızlarda olsaydı keşke eski muhabbetlerimizi çok özledimmmmmm zaman gerçekten hızlı geçiyo ya baksana dağıldık
Ah tortocum dün akşam bi erken uyumuşum ki sorma.Valla çok isterdim bende.
ayy çok teşekkür ederimm canım geçti çok şükür :)

Bende bütün hastane ve karakollara kayıp ilanı verecektim verseymişim hastaneden cevap alabilirmişim tühh bakk:):)
Geçmiş olsun Ümrancım.Nasılsın şimdi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…