Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haha hiç gülcem yoktuu kuzum ya kesin haber alırdınn aynı gün hem taburcu olmuş hemde tekrar yatış işlemi yapılmış biri olarak bulman hiç zor olmazdı şimdi iyiyim canım pansuman yaptım şimdi geldim sen naıslsınn oğluşunn nasıllll

DEmek çok sevmişler kuzum demişlerdir böyle hastayı bidaha nerden bulcaz.Hemen geri çağırın onuu :)

Valla iyiyiz canım.Yavuz sıcaklardan çok bunalıp bana sarsa da iyi genelde:)

canım benim sağol geçti kız bozver şimdi dötün oyununa geldik işte sen nasılsın ne yapıyorsun

valla nasıl olayım Ümran beni nerelerdebıraktık bak nerelere geldim :)
Şafak 119 :119:
çok mutluyum çok şükür rabbime

senin düğün olur benim nişan galiba :)
yakalıyorum seni

Şafak azaldıkça moraller ters orantıyla artıyor

Bende iyi sayılırım işte canım :)İyi diyelim iyi olalım hesabı

aynen oyle canım,
iyi ol iyi baaak zaman geçiyor günler bitiyorrr

:119:

​Dün gece eşimi gördüm rüyamda daha doğrusu görmeye gidiyorum ama göremiyorum.Onun etkisinde kaldım biraz canım.

DEmek çok sevmişler kuzum demişlerdir böyle hastayı bidaha nerden bulcaz.Hemen geri çağırın onuu :)

Valla iyiyiz canım.Yavuz sıcaklardan çok bunalıp bana sarsa da iyi genelde:)

hahaha eminim öyledir canım

yavuz napsın ben bile bunalıp osmana sarıyorum bazen ama yağmur yağdı şimdi bura biraz serin çok şükür

evet canım hay maşallah gerçekten ne kalmış şunun şurasında zaman çabuk mu geçiyor ne :)) sen düğünüde yaparsın benden önce canımmmcım maşallah

hahaha eminim öyledir canım

yavuz napsın ben bile bunalıp osmana sarıyorum bazen ama yağmur yağdı şimdi bura biraz serin çok şükür

Ahah acısını çıkar kızz :):)

Aaa yağmur ne güzel .Bizimde güya dün gök gürültülü sağanak yağıştı ama bugün de tık yok :)

Ahah acısını çıkar kızz :):)

Aaa yağmur ne güzel .Bizimde güya dün gök gürültülü sağanak yağıştı ama bugün de tık yok :)

ŞU HASTALIK BAHANESİYLE ZATENN NAZLANA NAZLANAAA BEZDİRDİM ÇOCUĞU AMA BEN HASTAYIM :d İNŞALLAH ORAYADA YAĞAR CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…