Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşk:aşkımm annem seni istemiyor
ben:ne? nasıl? neden istemiyor ki? naptım ki ona ben?
aşk: istemiyor işte aşkım, seni yanımda sevgilim olarak görmek istemiyor
ben :canı sağolsun , ne diyeyim :/
aşk:aşkımm çünkü eşim olarak,gelini olarak görmek istiyor
ben: hönkk ... mikropp yüreğime indiriyordun !
aşk:ama seni çok seviyorum
şafak 186 mikropummm yaaa

ayy bu çok iyimiş yaa(

ohh şimdiden arayı sıcak tutuyorsunuz yani kaynanayla ( Bnde nişanlsın sandım tatlım

yaşı genç, hemşerim, kafa dengim , oğlunu bırakıp onu bile alabilirim
5 yıldır tanıyorum aileyi her zaman nasılsa yine öyle ... sağolsunlar çok severler beni ben de onları... bi sıkıntı olacağını sanmıyorum kaleyi içten fethettim

ayyyy sesli güldüm vallahi kız Ne diyeyim o zaman allah bozmasın söz ne zaman peki askerin gelincemi

ayyyy sesli güldüm vallahi kız Ne diyeyim o zaman allah bozmasın söz ne zaman peki askerin gelincemi

amin amin canım ...

Allah nasip ederse şubatta gelcek martta işe başlayacak haziranda istemeye gelecekler... zaten sülalem biliyor facebook illetinden öğrenmişler
ne dedikoducular ha

bi de bana kuzenim çattı ki neymiş efendim oğlu da uğurmuş oğlunu neden istememişim...bütün akrabaların içinde bozdum,niyeti olan da oturdu kaldı ...

şimdi bütün anneler güzel çocuk doğurur ama benim kaynanam azcık abartmış

oğlu güzel olunca annesine de saygıda kusur olmaz

gelince yaparız sözümüzü zaten söz nişan birarada olsun istiyorum... şimdi ilk dansı düğünde yapmak varken o heycanı ilkleri yaşamak varken nişanla klişeleştirmek istemedim...benim düşüncem tabi bu yapanlara bişey demiyorum

düğün salonunu bile düşünmüş benim aşkım kudanlıda yaparız dedi bilirsiniz belki selimpaşada

demek ilk dansı düğünde yapmayı tercih ederlendensin ( Bn kocaman bi nişan yapmıştım düğün tadında bi nişandı ama çok güzeldi( Kudanlı da neresiymiş canım hiç bilmiyom bn ( Konyalıyım ya hani duymadım öyle biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…