SElamm hoşgeldiin
goşbuldum nasılsın
Günaydın kızlarrr
aşk:aşkımm annem seni istemiyor
ben:ne? nasıl? neden istemiyor ki? naptım ki ona ben?
aşk: istemiyor işte aşkım, seni yanımda sevgilim olarak görmek istemiyor
ben :canı sağolsun , ne diyeyim :/
aşk:aşkımm çünkü eşim olarak,gelini olarak görmek istiyor
ben: hönkk ... mikropp yüreğime indiriyordun !
aşk:ama seni çok seviyorum
şafak 186 mikropummm yaaa
ayy bu çok iyimiş yaa(
ama ağladım kız
Bi an gerçek zannettim
bn fln okurken gerçek sandım korktum canım yaaa senin ağlaman normal yani ((
hayır annesi bi de arar sorar nasılsın boncuğum der ben arar sorarım falan ... Hani istemiyor deyince ne yani kandırıldım mı diye düşündüm bi an
Nişanlımısınn canım sen
yok kız daha sözlü bile değilizSevgiliyiz
ohh şimdiden arayı sıcak tutuyorsunuz yani kaynanayla (Bnde nişanlsın sandım tatlım
yaşı genç, hemşerim, kafa dengim ,Oğlunu bırakıp onu bile alabilirim
5 yıldır tanıyorum aileyi her zaman nasılsa yine öyle ... Sağolsunlar çok severler beni ben de onları... Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum kaleyi içten fethettim
ayyyy sesli güldüm vallahi kızNe diyeyim o zaman allah bozmasın söz ne zaman peki askerin gelincemi
amin amin canım ...
Allah nasip ederse şubatta gelcek martta işe başlayacak haziranda istemeye gelecekler... Zaten sülalem biliyorFacebook illetinden öğrenmişler
Ne dedikoducular ha
Bi de bana kuzenim çattı ki neymiş efendim oğlu da uğurmuş oğlunu neden istememişim...bütün akrabaların içinde bozdum,niyeti olan da oturdu kaldı ...
şimdi bütün anneler güzel çocuk doğurur ama benim kaynanam azcık abartmış
Oğlu güzel olunca annesine de saygıda kusur olmaz
Gelince yaparız sözümüzü zaten söz nişan birarada olsun istiyorum... şimdi ilk dansı düğünde yapmak varken o heycanı ilkleri yaşamak varken nişanla klişeleştirmek istemedim...benim düşüncem tabi bu yapanlara bişey demiyorum
Düğün salonunu bile düşünmüş benim aşkımKudanlıda yaparız dedi bilirsiniz belki Selimpaşada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?