ahanda mekan Eki Görüntüle 477299 Eki Görüntüle 477300 Eki Görüntüle 477301 Eki Görüntüle 477302 Eki Görüntüle 477303 Eki Görüntüle 477304 Eki Görüntüle 477305 Eki Görüntüle 477306 Eki Görüntüle 477307 Eki Görüntüle 477308 Eki Görüntüle 477309 Eki Görüntüle 477310 Eki Görüntüle 477311
ya ilk dans heycanından ziyade herşeyin ilki düğünde olsun istedim
düğününüzmü burda olcak canım anlayamadımda, çok güzelmiş ama istanbuldamı burası
istanbulun neresi harika bir mekan
hayır olsun canım.takma kafaya bilincimizin oyunları işte​Dün gece eşimi gördüm rüyamda daha doğrusu görmeye gidiyorum ama göremiyorum.Onun etkisinde kaldım biraz canım.
öyle deme,ben şuan 110 olmak için neler vermezdimşafak 110. ağır çekimde ilerliyo sanki şafak
aşk:aşkımm annem seni istemiyor
ben:ne? nasıl? neden istemiyor ki? naptım ki ona ben?
aşk: istemiyor işte aşkım, seni yanımda sevgilim olarak görmek istemiyor
ben :canı sağolsun , ne diyeyim :/
aşk:aşkımm çünkü eşim olarak,gelini olarak görmek istiyor
ben: hönkk ... mikropp yüreğime indiriyordun !
aşk:ama seni çok seviyorum
şafak 186 mikropummm yaaa
hayır olsun canım.takma kafaya bilincimizin oyunları işte
öyle deme,ben şuan 110 olmak için neler vermezdim
senin ki de benimki gibi az şakacı degil heee
Merhaba
Kızlar 92/3 yareniyim 24 ağustos ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT gidicek nasıl bir yer acemeliğini yapan erkek arkadaşı var mı usta birliği nereye düşüyor.Bilgi verirseniz sevinirim
İYİ AKŞAMLAR
Merhaba
Kızlar 92/3 yareniyim 24 ağustos ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT gidicek nasıl bir yer acemeliğini yapan erkek arkadaşı var mı usta birliği nereye düşüyor.Bilgi verirseniz sevinirim
İYİ AKŞAMLAR
ahaa 93/1lerin yerleri belli olunca da biz gideceğiizz92/3'lerin yeri belli olduysa biz hala neden buradayız
Yürü Yasemin gidiyoooruuuzz
92/3'lerin yeri belli olduysa biz hala neden buradayız
Yürü Yasemin gidiyoooruuuzz
ahaa 93/1lerin yerleri belli olunca da biz gideceğiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?