Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
​Dün gece eşimi gördüm rüyamda daha doğrusu görmeye gidiyorum ama göremiyorum.Onun etkisinde kaldım biraz canım.
hayır olsun canım.takma kafaya bilincimizin oyunları işte
şafak 110. ağır çekimde ilerliyo sanki şafak
öyle deme,ben şuan 110 olmak için neler vermezdim

senin ki de benimki gibi az şakacı degil heee

Atarsaaaaaaaaaaa 20 son kez 20

Hadi gel artık sevdiğim nişanlığımı diktirmeye karar verdim sonunda Yanında bi prenses gibi olmak istiyorum

:127: Çok şükür bu günleri gösterdin kurban olduğum Allahım..

Son düzenleme:
İyi akşamlar Ceyda nasılsın ?

Merhaba

Kızlar 92/3 yareniyim 24 ağustos ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT gidicek nasıl bir yer acemeliğini yapan erkek arkadaşı var mı usta birliği nereye düşüyor.Bilgi verirseniz sevinirim

İYİ AKŞAMLAR

Hoş geldin canım topiğimize... Sizin 92/3 ler topiğine yazmıştım yorumumu, bizim evin dibi Zırhlı Birlikler ve çok büyük bir yer, bildiğim kadarıyla sıkı bir eğitimi var zira Ankara yani rütbeliler fazla ama rahat eder merak etme, özellikle çarşı izinleri filan çok iyi diye biliyorum... Ama oradan nereye gider bilemem, sonuçta her yere eşit dağıtıyorlar... Şimdiden hayırlı teskereler

Canım merhaba benim askerim orada yaptı acemiliğini.
Usta birliği genel olarak doğu ve kıbrısa gönderiyor biz İzmire düştük nasip kısmet birazda ..

Tatlım açık konuşacağım orası dünyanın en büyük 2.tümeni rütbeli dolu haliyle yogun ve cok kalabalık..
Eli sürekli selam pozisyonunda oluyor :) Telefon çok var fırsat buldukca arayabilir konusma konusunda cok sıkıntı cekmedik ama sıra oluyor tabi kuyruk uzuyorda gidiyor ..
Benim yarim 1 saat erken kalkar 1 saatte geç yatardı konusmak için.
Çok hasta oldu askerim orda çok kalabalık mikrop kapma olasılıgı çok yüksek.Kendine temizliğine çok dikkat etmeli.
Acemilik her kosulda zordur, orasıda kolay bir yer değil böyle söyleyeyim.

Aklıma bunlar geliyor şimdilik soracağın birşey varsa hazırım

92/3'lerin yeri belli olduysa biz hala neden buradayız
Yürü Yasemin gidiyoooruuuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…