- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
Canım merhaba benim askerim orada yaptı acemiliğini.
Usta birliği genel olarak doğu ve kıbrısa gönderiyor biz İzmire düştük nasip kısmet birazda ..
Tatlım açık konuşacağım orası dünyanın en büyük 2.tümeni rütbeli dolu haliyle yogun ve cok kalabalık..
Eli sürekli selam pozisyonunda oluyor :) Telefon çok var fırsat buldukca arayabilir konusma konusunda cok sıkıntı cekmedik ama sıra oluyor tabi kuyruk uzuyorda gidiyor ..
Benim yarim 1 saat erken kalkar 1 saatte geç yatardı konusmak için.
Çok hasta oldu askerim orda çok kalabalık mikrop kapma olasılıgı çok yüksek.Kendine temizliğine çok dikkat etmeli.
Acemilik her kosulda zordur, orasıda kolay bir yer değil böyle söyleyeyim.
Aklıma bunlar geliyor şimdilik soracağın birşey varsa hazırım
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
Hoş geldin canım topiğimize...Sizin 92/3 ler topiğine yazmıştım yorumumu, bizim evin dibi Zırhlı Birlikler ve çok büyük bir yer, bildiğim kadarıyla sıkı bir eğitimi var zira Ankara yani rütbeliler fazla ama rahat eder merak etme, özellikle çarşı izinleri filan çok iyi diye biliyorum... Ama oradan nereye gider bilemem, sonuçta her yere eşit dağıtıyorlar... Şimdiden hayırlı teskereler
Ben kendimi 10 yıldır asker bekliyormuş gibi hissediyorum Ya valla sizde de öyle mi
Ben kendimi 10 yıldır asker bekliyormuş gibi hissediyorum Ya valla sizde de öyle mi
Hep beraber gidelim
Hep beraber gidelim
20 günden sonra bir anı olacak canım zatenn .çoluk çocuğa anlatılacak, ve hele de uzun dönemse bıkkınlık verecek bir durum olduğundan bahsedeceğiz :)Ben artık düşünmek bile istemiyorummmmm.. Bıktım
hahah askerlik ne de neymişşBen 20 gün kalmış olmasına inanamıyorum acaba diyorum gelince nasıl olcaz askerlik olmıcak ya alıştımış bu meret bizi kendine ya
Amaaaan pırt yemişim askerliği
Ay valla öyle canım.Geçen akşam zaten yatılı misafirim vardı Özgeninkine gelemedim.Sizinkilere sakladım kurtlarıKızlar şarkı dinlemeyi özlemiş,
Depük gecesi yakındır bekleyin :118:
Kaskını takıp atla arkama tatlımmbenide alın benide alın
Kızlar şarkı dinlemeyi özlemiş,
Depük gecesi yakındır bekleyin :118:
20 günden sonra bir anı olacak canım zatenn .çoluk çocuğa anlatılacak, ve hele de uzun dönemse bıkkınlık verecek bir durum olduğundan bahsedeceğiz :)
Pehh ne anı hemde dimiKök söktürdü bize
hahah askerlik ne de neymişş
benide alın benide alın
benide alın benide alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?