Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr iyi gecleer yav hafta içi evci izni verirler mi? bilginiz var mı ?

Verirler diye biliyorum.. Ama emin değilim.
20 günden sonra bir anı olacak canım zatenn .çoluk çocuğa anlatılacak, ve hele de uzun dönemse bıkkınlık verecek bir durum olduğundan bahsedeceğiz :)

hahah askerlik ne de neymişş

Gelsin de bi süre hatırlamak istemiyorum ama ilerde çocuklarıma anlatacağım kesin

Hayır canım izinler haftasonu olur.
Yani ben öyle biliyorum hiç duymadım hafta içi.

Hayra gitsin canım en güzeli böyle demek
Terse çıkarmı çıkmaz mı bilemem ama böyle şeylerede sığınmamak gerek

Kimi der rüyam ters çıkar kimi der doğru çıkar.

İyi geceler canım.
Bildiğim kadarıyla evci hafta sonu oluyor, hafta içi ziyaret kabul ediyorlar.Hatta bazen izin verilip çarşıya çıkarıyorlar ama günübirlik .

İyi geceler canım.
Bildiğim kadarıyla evci hafta sonu oluyor, hafta içi ziyaret kabul ediyorlar.Hatta bazen izin verilip çarşıya çıkarıyorlar ama günübirlik .

anladım canım sağ ol.bende hiç duymadım da bir ümit işte .belki çarşıya izin verirlerr

Neye yorarsan canım.. Hayra yor en iyisi..
Rüyaları çıkan birine rastlamadım hiç (istihare hariç)

Hoşbulduk canım

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

Rica ederim canım ne demek...

Hayır canım, evci izni cuma saat 5 ten sonra başlar, pazar 5 e kadar.... Bir de anne-babasının ya da eşinin gidip herhangi bir adres vererek çıkartması gerekiyor, kendisi çıkamaz... Ama bazı yerlerde anne-babayı da kabul etmiyor, sadece evlilere evci izni veriyor... Mesela benim eşimin bulunduğu yer bu konuda sıkı, sadece evli olanlara evci izni veriyor... Onu iyice bir sorun birliğine canım...

Kızlar iyi geceler bu arada

Valla yakın O güne gideceğiz akın akın

Yerim ben bu askerliği

Atla yavrum
Aman midene oturur kızz
hayra yor canım.Takılma ben de bugün moralsizdim dün geceki rüyamdan dolayı.Etkileniyo insan ister istemez
Verirler diye biliyorum.. Ama emin değilim.

Gelsin de bi süre hatırlamak istemiyorum ama ilerde çocuklarıma anlatacağım kesin
Ay bende silmek istiyorum bu yıllar

iyi geceler canım hoş geldin :) zaten ailesi gidicek ama hafta içi gidebilicekler ancak,oonlarda bir gece kalsın istiyorlar ama mümkün değil gibi gözüküyor

Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandan Uykum da yok arkadaş

Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandan Uykum da yok arkadaş

YAt yat canım enerjini topla,dinç karşıla kocacığını.Şafak mafak unutun tadını çıkarın canım

iyi geceler canım hoş geldin :) zaten ailesi gidicek ama hafta içi gidebilicekler ancak,oonlarda bir gece kalsın istiyorlar ama mümkün değil gibi gözüküyor

Yeşimin de dediği gibi o gün için izin verirler canım çarşı izni gibi... Keşke hafta sonu gitme şansları olsaydı, o zaman çıkardı evci izne... Neyse buna da şükür, en zından görürler hasret giderirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…