- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
kızlarrrr iyi gecleeryav hafta içi evci izni verirler mi? bilginiz var mı ?
20 günden sonra bir anı olacak canım zatenn .çoluk çocuğa anlatılacak, ve hele de uzun dönemse bıkkınlık verecek bir durum olduğundan bahsedeceğiz :)
hahah askerlik ne de neymişş
Hayır canım izinler haftasonu olur.
Yani ben öyle biliyorum hiç duymadım hafta içi.
Verirler diye biliyorum.. Ama emin değilim.
Gelsin de bi süre hatırlamak istemiyorum ama ilerde çocuklarıma anlatacağım kesin
kızlar ya bişey sorcam size, bnm kuzen gece rüyasında benimle nişanlımı görmüş fakat anlatmadı çünki kötü bir rüyaydı diye siz nasıl inanırsınız acaba kötü rüya görünce tersine çıkar derler yaa
İyi geceler canım.
Bildiğim kadarıyla evci hafta sonu oluyor, hafta içi ziyaret kabul ediyorlar.Hatta bazen izin verilip çarşıya çıkarıyorlar ama günübirlik .
Hayra gitsin canım en güzeli böyle demek
Terse çıkarmı çıkmaz mı bilemem ama böyle şeylerede sığınmamak gerek
Kimi der rüyam ters çıkar kimi der doğru çıkar.
kızlar ya bişey sorcam size, bnm kuzen gece rüyasında benimle nişanlımı görmüş fakat anlatmadı çünki kötü bir rüyaydı diye siz nasıl inanırsınız acaba kötü rüya görünce tersine çıkar derler yaa
Hoşbulduk canım
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
Aman midene oturur kızzValla yakınO güne gideceğiz akın akın
Yerim ben bu askerliği
Atla yavrum
hayra yor canım.Takılma ben de bugün moralsizdim dün geceki rüyamdan dolayı.Etkileniyo insan ister istemezkızlar ya bişey sorcam size, bnm kuzen gece rüyasında benimle nişanlımı görmüş fakat anlatmadı çünki kötü bir rüyaydı diye siz nasıl inanırsınız acaba kötü rüya görünce tersine çıkar derler yaa
Ay bende silmek istiyorum bu yıllarVerirler diye biliyorum.. Ama emin değilim.
Gelsin de bi süre hatırlamak istemiyorum ama ilerde çocuklarıma anlatacağım kesin
Neye yorarsan canım.. Hayra yor en iyisi..
Rüyaları çıkan birine rastlamadım hiç (istihare hariç)
Rica ederim canım ne demek...
Hayır canım, evci izni cuma saat 5 ten sonra başlar, pazar 5 e kadar.... Bir de anne-babasının ya da eşinin gidip herhangi bir adres vererek çıkartması gerekiyor, kendisi çıkamaz... Ama bazı yerlerde anne-babayı da kabul etmiyor, sadece evlilere evci izni veriyor... Mesela benim eşimin bulunduğu yer bu konuda sıkı, sadece evli olanlara evci izni veriyor... Onu iyice bir sorun birliğine canım...
Kızlar iyi geceler bu arada
anladım canım sağ ol.bende hiç duymadım da bir ümit işte .belki çarşıya izin verirlerr
Rica ederim canım.Beniim eşim mesela geçen gün hafta içi çıkmıştı.Pazarlamacımız gidecekti.
Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandanUykum da yok arkadaş
iyi geceler canım hoş geldin :) zaten ailesi gidicek ama hafta içi gidebilicekler ancak,oonlarda bir gece kalsın istiyorlar ama mümkün değil gibi gözüküyor
benim askerimde hafta sonu çıkamadığı için hafta içi çıkmıştı.inşallah çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?