Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesinlikle katılıyorum arada insan gerçekten depreşiyorr biliyorum ama ben burda unutuyordum çoğu zamann mutsuzluğumu şafak bile saymıyordum plakalara gelene kadar ay ay sayıyordumm hopp geçiverdi 15 ay zaman geçiyor keşke olduğu gibi dursa ama durmuyorr biz kırışmaya devam ediyoruzzz

hatırlasana senin şafağını bile ben sayıyodum yuhhh dedim sana ya
şanıına kurban

ee ne yapıyorsunuz ne zaamn işteyken buraya takılsam bütün işler kalıyor ama ben burda çok mutluyummm

bende sizinle çok mutluyum bugün stresli bi gün hem mert yönünden hemde iş yönünden ikiside üstüme geliyor size patlayabilirim ayık olun

evet ya sen olmasan şafak sayıcağım yoktu zaten büşümm

sorma bende çok stresliyim uykum var osmaana atarlıyım yarınsabah geç kaldım otobüste müdür yardımcısıyla karşılaştım strese girdim karşılıklı patlar rahatlarız anne msıkıntı yok

aynı durumun bi benzerinin yandan çarklısı benim başımda sabah kaltım hazırlanıyorum hop bi telefon yapmadığım bi işi yapmşım gibi gösteriyorlar işe gittim ortm gergin ben gergin pat mert 78de ben msj atmasam msj atacağın yok zor geliyor dimi msj atmak yzmış hoba gel bide burdan yak ben napıyımşimdide tiripliyiz

fffff ona yansıtmamak için kuduruyorum resmen .... geçecek ya geçmeli ....

Büşra nasılsın canım?Ya imrenerek bakıyorum sanaa.Ama kızdığıım yön de var niye alt devre değil senin bu Mert yine bize 2 ay takıyoon

Son düzenleme:

hahahaha kıyamam kabağın başında patladığı yetmezmiş gibi birde mert trip atmış tam olmuşş özlemiştir çocuk napsın osmana öyle azmı trip attım beee ne günlerdi hey yavrum hey

Büşra nasılsın canım?Ya imrenerek bakıyorum sanaa.Ama kızdığıım yön de var niye alt devre değiş senin bu Mert yine bize 2 ay takıyoon

oy oy oy napayım kuzummmm şans böyle ya :26: ilk tanştığımızda 8 ay vardı şimdi gene 4 ay ben sizin şafaklarınızı 2e katlar 4e böler 5le çarparım anca benim şafağım kadar olamazsnız

geçicek bitanem geçicek herşey düzelcek 6 ay sonra :26:

bayramda gideceğim ya , 5.5 ay kalmış olcak kurban bayramında da gitsem 3.5 sonra da o gelcek ay ben böyle yapmazdım hiç nedn böyle oldu ki hep rüyamda gördüm diye he... uyandığımda yanımda değildi ya ondan bu hallerim hep... neyse düzeleceğim ... :44:

hahahaha kıyamam kabağın başında patladığı yetmezmiş gibi birde mert trip atmış tam olmuşş özlemiştir çocuk napsın osmana öyle azmı trip attım beee ne günlerdi hey yavrum hey
ama bizde roller farklı tirip yiyen taraf kız tarafı sizde erkek tarafı
Ahha neden olmasıınn güzeliim.Yeşim bende bende severimm askerimii ama

ben senin kızını yerim kiii onlar yapsınlar askerliklerini biz bakalım kk da keyfimize

aboww duymasınlar çok özledim valla o gelsin sadece gelsin benm olsun

bende iyiyimm nolsun canım beni tnaımadığından galiba çok soğuk davranıyorsun hürgeneralim diyemi asker beklemiyorum diyemi

aşkolsun canım ya ... büş bilir normalde nasılım ...şimdi nasılım seninle alakalı değil sersem gibiyim bugün ama normale dönmeye başladım ... evet dönüyorum ... döööönndüüümmmm

nassın bea hürgeneralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…