kuzucanımmm bende çok özledim ama canını sıkıp üzülünce zaman daha çabuk geçmiyor dahada yavaş geçiyor eğlen burda topikte gül et zmanı hızlı geçirmeye bak saate bakma mesela yada zamanı düşünme sürekli ben sahsen öyle yapıyorum oyle zaman daha çabuk geçiyor..
Benim için 120 hiç bitmedi mesela hep aynı yerde sayıyormuşum gibi hissettim bi ara 129dan düşmeye başladım tam 20ler biticek mert demezmi şafağı yanlış saymışız 138 sanki tekrardan aynı günleri yasadımama bak bitiyor son 125
adımı vereydin hemen eyw ederdi sağa adımı duyan taam abla der çekilir şanım böyüktür :118:
hatırlasana senin şafağını bile ben sayıyodum yuhhh dedim sana yakesinlikle katılıyorum arada insan gerçekten depreşiyorr biliyorum ama ben burda unutuyordum çoğu zamann mutsuzluğumu şafak bile saymıyordum plakalara gelene kadar ay ay sayıyordumm hopp geçiverdi 15 ay zaman geçiyor keşke olduğu gibi dursa ama durmuyorr biz kırışmaya devam ediyoruzzz
şanıına kurban
ee ne yapıyorsunuz ne zaamn işteyken buraya takılsam bütün işler kalıyor ama ben burda çok mutluyummm
hatırlasana senin şafağını bile ben sayıyodum yuhhh dedim sana ya
bende sizinle çok mutluyum bugün stresli bi gün hem mert yönünden hemde iş yönünden ikiside üstüme geliyor size patlayabilirim ayık olun
evet ya sen olmasan şafak sayıcağım yoktu zaten büşümm
sorma bende çok stresliyim uykum var osmaana atarlıyım yarınsabah geç kaldım otobüste müdür yardımcısıyla karşılaştım strese girdimkarşılıklı patlar rahatlarız anne msıkıntı yok
diğer yarenler konuşsak ya Ümrann benn nasılsınızzz
hahahahah unutmak ne mümkün üç kafadarı yaaa
nasılsınnnn kuzummm
Merhaba güzelim, tanışalım mı?
kuzucanımmm bende çok özledim ama canını sıkıp üzülünce zaman daha çabuk geçmiyor dahada yavaş geçiyor eğlen burda topikte gül et zmanı hızlı geçirmeye bak saate bakma mesela yada zamanı düşünme sürekli ben sahsen öyle yapıyorum oyle zaman daha çabuk geçiyor..
Benim için 120 hiç bitmedi mesela hep aynı yerde sayıyormuşum gibi hissettim bi ara 129dan düşmeye başladım tam 20ler biticek mert demezmi şafağı yanlış saymışız 138 sanki tekrardan aynı günleri yasadımama bak bitiyor son 125
aynı durumun bi benzerinin yandan çarklısı benim başımdasabah kaltım hazırlanıyorum hop bi telefon yapmadığım bi işi yapmşım gibi gösteriyorlar işe gittim ortm gergin ben gergin pat mert 78de ben msj atmasam msj atacağın yok zor geliyor dimi msj atmak yzmış hoba gel bide burdan yak ben napıyımşimdide tiripliyiz
fffff ona yansıtmamak için kuduruyorum resmen .... geçecek ya geçmeli ....
aynı durumun bi benzerinin yandan çarklısı benim başımdasabah kaltım hazırlanıyorum hop bi telefon yapmadığım bi işi yapmşım gibi gösteriyorlar işe gittim ortm gergin ben gergin pat mert 78de ben msj atmasam msj atacağın yok zor geliyor dimi msj atmak yzmış hoba gel bide burdan yak ben napıyımşimdide tiripliyiz
benimlede tanışsanabende büşrayımmm gencim güzelimmm askerimi severim
Merhaba güzelim, tanışalım mı?
Büşra nasılsın canım?Ya imrenerek bakıyorum sanaa.Ama kızdığıım yön de var niye alt devre değiş senin bu Mert yine bize 2 ay takıyoon
iyi olma mücadelesi canım sen nasılsın
geçicek bitanem geçicek herşey düzelcek 6 ay sonra :26:
ama bizde roller farklı tirip yiyen taraf kız tarafı sizde erkek tarafıhahahaha kıyamam kabağın başında patladığı yetmezmiş gibi birde mert trip atmış tam olmuşş özlemiştir çocuk napsın osmana öyle azmı trip attım beeene günlerdi hey yavrum hey
Ahha neden olmasıınn güzeliim.Yeşim bende bende severimm askerimii ama
bende iyiyimm nolsun canım beni tnaımadığından galiba çok soğuk davranıyorsun hürgeneralim diyemi asker beklemiyorum diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?