Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatunun dibi gelmiş hoşgelmişşşşş tanışalım yavrummm

Hoşbulduuk fıstıııkk.
Nerden, Cam. var mı?:131:
oy oy oy napayım kuzummmm şans böyle ya :26: ilk tanştığımızda 8 ay vardı şimdi gene 4 ay ben sizin şafaklarınızı 2e katlar 4e böler 5le çarparım anca benim şafağım kadar olamazsnız

Banaa baak şafağının saçını başını yolarıım hee

2 ay var len topu topu gerçi bizim uzatmalarla 3 ay oluyo ama neysee

zaman zaman her zman oluyor bunlar bizede ben merti yanımdayken bile özlüyordum şaka değil heee gerçekten izinde yanımda yine özlüyordum alışkanlık bu başka bişey değil

Hoşbulduuk fıstıııkk.

parçalaaa beni yeşimmmmmmmmmmmm

sende az değilisn heee bak hele laflara beni krize sokmaya yetti bende cam var yavrumm istersennn anladın sennn fotobookta var

Son düzenleme:
bende iyiyimm nolsun canım beni tnaımadığından galiba çok soğuk davranıyorsun hürgeneralim diyemi asker beklemiyorum diyemi
Yokk kızz biz öyle ayrımcılık yapmayızz.Yapsak yapsak içimizden saydırırızzDermişiiimm

Aynen yaa benimki dalga geçiyo artık sor bakayım kkya benim şafak kaç diyoBişey oluyo kkya sor o daha iyi bilit diyo
Bende çook özledim valla ya bide benim akıllı geçenlerde telefon yakalattı onun sıkıntısı üzerimdee.Yine ceza yolları gözüktü bizee

kız tarafı erkek tarafımı kaldı bu işlerindeb e dünyanın çivisi çıktııı

Hoşbulduuk fıstıııkk.

büşşşşşşşşş komalardayımmm amanAllahımm yeşimtoşşş ıykk dondurmadan tiksindimm yemicem lan birde aklıma ne geldi sizin puding fantezinizzz

ohhhh kuzumm yaaa normale döncen tabiiii bende iyiymmm kahkaha atmakla meşgulümmm banada sen zamanla alışırsın

ahhhaa lan puding ne ki ben Yaseminle Ceyda yüzünden nutelladan soğudumm

sorma nutella zaten başlı başına bir fiyaskoyduu ama ne gülmüştük yaaa birde sen facebook konuşmalarımızı görseydin bizim yerlere yattık gülmektennn

hahaha benimkinin kk dan haberi yok olsa boykot baştan gelir giremem daha şiişşşttthh aramızda size güveniyorum
kız tarafı erkek tarafımı kaldı bu işlerindeb e dünyanın çivisi çıktııı
yok dimi :26: utandım şimcikkk :26:
büşşşşşşşşş komalardayımmm amanAllahımm yeşimtoşşş ıykk dondurmadan tiksindimm yemicem lan birde aklıma ne geldi sizin puding fantezinizzz
ne o pudink kızım ben çok geri kalmışım puding muding ne oluyo lennnn

Ahh adımı Behçet olarak değiştirmeliyiimm

Ama bende yok fotobookk boykot var fotoboookaa
Gel yavrum msn, skype

yoook ben senin adını bi araözel söylerim ben sana öyle seslencem başkası nasıl isterse öyle desin ben sana Ford KA diycem

bizim de kahkahalı günlerimiz gelecek elbet o yüzden sorun yok gül gülebildiğin kadar

şimdi bir kahkaha patlatmaman büyük kayıpp gerçekten canımmm asker yarenisin ve en güzel kadınsın bence diğer yarenler gibiii herşeyi fazla fazla hakediyorsunuzzz

foto video kesmez bunu büş görmüyonmu illa görüntülü konuşcakkk
HAHha kesmez tabii
sorma nutella zaten başlı başına bir fiyaskoyduu ama ne gülmüştük yaaa birde sen facebook konuşmalarımızı görseydin bizim yerlere yattık gülmektennn

Bak veletleree biz kkda kırk saat sayfa yenile, oku , yaz, gönder derkenn bunlar arkamızdan iş çevirmişler hainlerr

kuzummmmm sen bilmiyor musunn yaaaa ne kadar geri kalmışsınnnn muhabbetin patladığı zamanda ortalıkta yoktun demekk puding mevzunu yeşime sor özellll

şimdi bir kahkaha patlatmaman büyük kayıpp gerçekten canımmm asker yarenisin ve en güzel kadınsın bence diğer yarenler gibiii herşeyi fazla fazla hakediyorsunuzzz

huysuzluğum üstümde tamam tamam hemen sistem geri döndürülüyor... yükleniyor.....

%90

%100

geri yükleme tamamlandı

Güven bizeeeBizim eskilerden canım gece 12 den sonra muhabbetlerin 20-30 ziyaretçi çektiği zamanlardan kalma

O ne kızzTercüme et bakalım

kuzummmmm sen bilmiyor musunn yaaaa ne kadar geri kalmışsınnnn muhabbetin patladığı zamanda ortalıkta yoktun demekk puding mevzunu yeşime sor özellll
Yürü gitt kızz burası halka açık bi yer beni puding canavarı sancaklarr Benimki öneriydi sadecee
huysuzluğum üstümde tamam tamam hemen sistem geri döndürülüyor... yükleniyor.....

%90

%100

geri yükleme tamamlandı

Süpersin terto ya arada bende moral bozukluğu yaşadığım zamanlarda acele indiricem bunu

hahha kesmez tabii

bak veletleree biz kkda kırk saat sayfa yenile, oku , yaz, gönder derkenn bunlar arkamızdan iş çevirmişler hainlerr

hahaha kuzumm yaaa sorma facede çok hızlı oluoyr be kim ne dedi kafası karısıyor insanın hem sen facebook verdinmide ekleşip koklaşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…