hatunun dibi gelmiş hoşgelmişşşşştanışalım yavrummm
oy oy oy napayım kuzummmm şans böyle ya :26: ilk tanştığımızda 8 ay vardı şimdi gene 4 ay ben sizin şafaklarınızı 2e katlar 4e böler 5le çarparımanca benim şafağım kadar olamazsnız
bayramda gideceğim ya , 5.5 ay kalmış olcak kurban bayramında da gitsem 3.5 sonra da o gelcek ay ben böyle yapmazdım hiç nedn böyle oldu ki hep rüyamda gördüm diye he... uyandığımda yanımda değildi ya ondan bu hallerim hep... neyse düzeleceğim ... :44:
Hoşbulduuk fıstıııkk.Nerden, Cam. var mı?:131:
Banaa baak şafağının saçını başını yolarıım hee
2 ay var len topu topu gerçi bizim uzatmalarla 3 ay oluyo ama neysee
Yokk kızz biz öyle ayrımcılık yapmayızz.Yapsak yapsak içimizden saydırırızzbende iyiyimm nolsun canım beni tnaımadığından galiba çok soğuk davranıyorsun hürgeneralim diyemi asker beklemiyorum diyemi
ama bizde roller farklı tirip yiyen taraf kız tarafı sizde erkek tarafı
ben senin kızını yerim kiiionlar yapsınlar askerliklerini biz bakalım kk da keyfimize
aboww duymasınlar çok özledim valla o gelsin sadece gelsin benm olsun
ama bizde roller farklı tirip yiyen taraf kız tarafı sizde erkek tarafı
ben senin kızını yerim kiiionlar yapsınlar askerliklerini biz bakalım kk da keyfimize
aboww duymasınlar çok özledim valla o gelsin sadece gelsin benm olsun
Hoşbulduuk fıstıııkk.Nerden, Cam. var mı?:131:
Banaa baak şafağının saçını başını yolarıım hee
2 ay var len topu topu gerçi bizim uzatmalarla 3 ay oluyo ama neysee
parçalaaa beni yeşimmmmmmmmmmmm
sende az değilisn heee bak hele laflara beni krize sokmaya yetti bende cam yavrumm istersennnfotobookta var
aşkolsun canım ya ... büş bilir normalde nasılım ...şimdi nasılım seninle alakalı değil sersem gibiyim bugün ama normale dönmeye başladım ... evet dönüyorum ... döööönndüüümmmm
nassın bea hürgeneralim
Ahh adımı Behçet olarak değiştirmeliyiimm
Ama bende yok fotobookk boykot var fotoboookaaGel yavrum msn, skype
büşşşşşşşşş komalardayımmm amanAllahımm yeşimtoşşş ıykk dondurmadan tiksindimm yemicem lan birdeaklıma ne geldi sizin puding fantezinizzz
ohhhh kuzumm yaaa normale döncen tabiiii bende iyiymmm kahkaha atmakla meşgulümmm banada sen zamanla alışırsın
ahhhaa lan puding ne ki ben Yaseminle Ceyda yüzünden nutelladan soğudumm
hahaha benimkinin kk dan haberi yok olsa boykot baştan gelir giremem dahaYokk kızz biz öyle ayrımcılık yapmayızz.Yapsak yapsak içimizden saydırırızzDermişiiimm
Aynen yaa benimki dalga geçiyo artık sor bakayım kkya benim şafak kaç diyoBişey oluyo kkya sor o daha iyi bilit diyo
Bende çook özledim valla ya bide benim akıllı geçenlerde telefon yakalattı onun sıkıntısı üzerimdee.Yine ceza yolları gözüktü bizee
yok dimi :26: utandım şimcikkk :26:kız tarafı erkek tarafımı kaldı bu işlerindeb e dünyanın çivisi çıktııı
ne o pudink kızım ben çok geri kalmışım puding muding ne oluyo lennnnbüşşşşşşşşş komalardayımmm amanAllahımm yeşimtoşşş ıykk dondurmadan tiksindimm yemicem lan birdeaklıma ne geldi sizin puding fantezinizzz
Ahh adımı Behçet olarak değiştirmeliyiimm
Ama bende yok fotobookk boykot var fotoboookaaGel yavrum msn, skype
bizim de kahkahalı günlerimiz gelecek elbet o yüzden sorun yokgül gülebildiğin kadar
HAHha kesmez tabiifoto video kesmez bunu büş görmüyonmu illa görüntülü konuşcakkk
sorma nutella zaten başlı başına bir fiyaskoyduu ama ne gülmüştük yaaabirde sen facebook konuşmalarımızı görseydin bizim yerlere yattık gülmektennn
hahaha benimkinin kk dan haberi yok olsa boykot baştan gelir giremem dahaşiişşşttthh aramızda size güveniyorum
yok dimi :26: utandım şimcikkk :26:
ne o pudink kızım ben çok geri kalmışım puding muding ne oluyo lennnn
yoook ben senin adını bi araözel söylerim ben sana öyle seslencem başkası nasıl isterse öyle desinben sana Ford KA diycem
şimdi bir kahkaha patlatmaman büyük kayıpp gerçekten canımmm asker yarenisin ve en güzel kadınsın bence diğer yarenler gibiii herşeyi fazla fazla hakediyorsunuzzz
hahaha benimkinin kk dan haberi yok olsa boykot baştan gelir giremem dahaşiişşşttthh aramızda size güveniyorum
yok dimi :26: utandım şimcikkk :26:
ne o pudink kızım ben çok geri kalmışım puding muding ne oluyo lennnn
yoook ben senin adını bi araözel söylerim ben sana öyle seslencem başkası nasıl isterse öyle desinben sana Ford KA diycem
Yürü gitt kızz burası halka açık bi yer beni puding canavarı sancaklarrkuzummmmm sen bilmiyor musunn yaaaa ne kadar geri kalmışsınnnn muhabbetin patladığı zamanda ortalıkta yoktun demekk puding mevzunu yeşime sor özellll
huysuzluğum üstümdetamam tamam hemen sistem geri döndürülüyor... yükleniyor.....
%90
%100
geri yükleme tamamlandı
hahha kesmez tabii
bak veletleree biz kkda kırk saat sayfa yenile, oku , yaz, gönder derkenn bunlar arkamızdan iş çevirmişler hainlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?