Yürü gitt kızz burası halka açık bi yer beni puding canavarı sancaklarrBenimki öneriydi sadecee
Süpersin terto ya arada bende moral bozukluğu yaşadığım zamanlarda acele indiricem bunu
hahha kesmez tabii
bak veletleree biz kkda kırk saat sayfa yenile, oku , yaz, gönder derkenn bunlar arkamızdan iş çevirmişler hainlerr
ahahaahaha hatun süpersin yaaahuysuzluğum üstümdetamam tamam hemen sistem geri döndürülüyor... yükleniyor.....
%90
%100
geri yükleme tamamlandı
Yürü gitt kızz burası halka açık bi yer beni puding canavarı sancaklarrBenimki öneriydi sadecee
Süpersin terto ya arada bende moral bozukluğu yaşadığım zamanlarda acele indiricem bunu
ahahaahaha hatun süpersin yaaaha şöylee yola gelll
indir tabiii yabaşka ne yapalım ki... şükürler olsun ki geçiyor zaman...ya dursa bi de ....
hahaha kuzumm yaaa sorma facede çok hızlı oluoyr be kim ne dedi kafası karısıyor insanın hem sen facebook verdinmide ekleşip koklaşmadık
Aman kız ne durmasıı, geçsin geçsiinnindir tabiii yabaşka ne yapalım ki... şükürler olsun ki geçiyor zaman...ya dursa bi de ....
hatunum pembe gözlüklerinde çok yakışmış heeeee
arasıra yoldan çıkarsam siz beni dürtün
pembe gözlük ?anladımsa nolayım
hahahaahaahaaa puding canavarıııı seni gidi seniiiii
Merak etmeee ben hemen sokarım yolaaaarasıra yoldan çıkarsam siz beni dürtün
Olsa dükkan senin anacıımm
Aman kız ne durmasıı, geçsin geçsiinn
çok pis dürterizzz canımmmiki yanak bir dudak tamam işte
apo enişte ambargo koyduuu dimiii
bak şimdiiiiiii
oluuuur
Merak etmeee ben hemen sokarım yolaaa
iyimserlik abidem diyorum pembe pembe bakmaya başladın artık ya :) ondan
Aynentoo vallaKendisinin var Beraber kullanıyoz işte diyo ne hikmetse benim 1 tane bile arkadaşım ekli değill
hiçç şaşırmadım bu zamana kadar bana hayır diyen hiç olmamıştıııı ahahahaaaaaaşkoşum görse kafamı kırar yaaaa
heeh sağolun varolun yeaane güzel yerdeyim ben böyle sağol bebişim
ben ciddi ciddi mala bağlamışım geliyoreee
Hahhaa sormaahahhahahaa oda işini biliyor desenee seninle bile başa çıkabildiğine göre :18:
heeh sağolun varolun yeaane güzel yerdeyim ben böyle sağol bebişim
ben ciddi ciddi mala bağlamışım geliyoreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?