Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemle babamı yollamıştım kastamonuya gidip gezsinler değişiklik olsun diye ... babam aradı konuştuk gayet normal ...en sonunda da diyoki selam söyle oğluşuma
çok seviyor aşkitomu yeaaa
sevindirik oldum heyecan yaptım şimdi

ayyy ne güzel canm ya kastamonulumusunuzz bizde sinoppp komşuyuz komşu galiba

hahahahah korkutmaa beniiii yeşimtoşşş :18::18:

korkma yavrucum gel, gel yaklaşş

Süper canım yaa
​İnşallah hep böyle devam eder

Narkozun etkisi hala üzerinde galibaa

sorma öldürüyorlardı daha aşkoşuma kavuşamadan onunlakoyun koyuna yatamadann herhalde hortlardım doktorlarn başına musallat olurdummmm arada sırada gelinlik giymiş kemik torbası görürler altlarına işerlerdi

hahahaha tehlikerli sularda yüzmeyi sevmiyoruz biz napalım biz bekliyoruz sabrediyoruz onlard a sabretsin anacım

zaten e ama ihtiyaç bu gidip başkasıyla mı oldurayım diyen bi adam değil... ihtiyaçsa ihtiyaç sana kıyamam , başkasına gidip kirlenip sana gelemem diyor ... o yüzden ben de bekliyorum ya zaten onuuu yoksa 23 yaşındayım 21 yaşında senle mi uğraşcam der bırakırdım
ama bi sevimli ki doyamıyorum sevmelereeee

babişkom kastamonu annem trabzonlu kayın annem kastamonu aşkım da hanım köylü

Benim eşimde trabzonlu
Ben bursa .Ama o da hanım köylüyüm der soranlaraaZaten Bursada yaşıyoruzzz

Ahahahha o zaman aşkoşunu da yanına alırdın varya sen allem edip kullem edipp

ayyy maşallahhhh canımmm ben benimkinin türünün tek örneği olduğunu sanıyordum benimki daha hiiiçççç ablasıı kıyamamm ya yerim onu benn

Benim eşimde trabzonlu
Ben bursa .Ama o da hanım köylüyüm der soranlaraaZaten Bursada yaşıyoruzzz

Ahahahha o zaman aşkoşunu da yanına alırdın varya sen allem edip kullem edipp

kuzuşumm napıyımm aşkoşum bensiz nasıl yaşasınnn amaaa hasta olduğumda aklı çıktı bana yemek yedirmeler her istediğimi yapmalar bir görsenn

İhtiyacına başlarım hee
Askeriyeyi ateşe verirsin sen diyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…