yetişicem birazdanuşşş kıyamammm deme öyle annemmm yaaaben biraz uçuyorum galiba
benim de kafam kırılır benden başka kimseye oluuuur mu diyorsun diye
Sen de sağol güzeliim
Hahhaa sormaaBaşa çıkabildiğini kim söylediii
Narkozun etkisi hala üzerinde galibaauşşş kıyamammm deme öyle annemmm yaaaben biraz uçuyorum galiba
yetişicem birazdan
ahahahaa sorma manyaga bağlarlar işte nerden biliyorsun ya erkekseee falan filan senaryo üzerine senaryo hiçç çekememmm Aman Allah korusunnn
annemle babamı yollamıştım kastamonuya gidip gezsinler değişiklik olsun diye ...babam aradı konuştuk gayet normal ...en sonunda da diyoki selam söyle oğluşuma
çok seviyor aşkitomu yeaaa
sevindirik oldum heyecan yaptım şimdi
hahahahah korkutmaa beniiii yeşimtoşşş :18::18:
annemle babamı yollamıştım kastamonuya gidip gezsinler değişiklik olsun diye ...babam aradı konuştuk gayet normal ...en sonunda da diyoki selam söyle oğluşuma
çok seviyor aşkitomu yeaaa
sevindirik oldum heyecan yaptım şimdi
ayyy ne güzel canm ya kastamonulumusunuzz bizde sinoppp komşuyuz komşu galiba
Narkozun etkisi hala üzerinde galibaa
korkma yavrucum gel, gel yaklaşş
Süper canım yaa​İnşallah hep böyle devam eder
yok canım derim ben de ona da oluuuur diyorum ama hiç olduğunu göremedi garibimbilir lafta olduğunu
babişkom kastamonu annem trabzonlu kayın annem kastamonu aşkım da hanım köylü
hahahaha tehlikerli sularda yüzmeyi sevmiyoruz biz napalımbiz bekliyoruz sabrediyoruz onlard a sabretsin anacım
babişkom kastamonu annem trabzonlu kayın annem kastamonu aşkım da hanım köylü
Ahahahha o zaman aşkoşunu da yanına alırdın varya sen allem edip kullem edippsorma öldürüyorlardı daha aşkoşuma kavuşamadan onunlakoyun koyuna yatamadann herhalde hortlardımdoktorlarn başına musallat olurdummmm arada sırada gelinlik giymiş kemik torbası görürler altlarına işerlerdi
zaten e ama ihtiyaç bu gidip başkasıyla mı oldurayım diyen bi adam değil... ihtiyaçsa ihtiyaç sana kıyamam , başkasına gidip kirlenip sana gelemem diyor ... o yüzden ben de bekliyorum ya zaten onuuu yoksa 23 yaşındayım 21 yaşında senle mi uğraşcam der bırakırdım
ama bi sevimli ki doyamıyorum sevmelereeee
Benim eşimde trabzonluBen bursa .Ama o da hanım köylüyüm der soranlaraa Zaten Bursada yaşıyoruzzz
Ahahahha o zaman aşkoşunu da yanına alırdın varya sen allem edip kullem edipp
zaten e ama ihtiyaç bu gidip başkasıyla mı oldurayım diyen bi adam değil... ihtiyaçsa ihtiyaç sana kıyamam , başkasına gidip kirlenip sana gelemem diyor ... o yüzden ben de bekliyorum ya zaten onuuu yoksa 23 yaşındayım 21 yaşında senle mi uğraşcam der bırakırdım
ama bi sevimli ki doyamıyorum sevmelereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?