Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim eşimde trabzonlu
Ben bursa .Ama o da hanım köylüyüm der soranlaraaZaten Bursada yaşıyoruzzz

hanımköylü olsunlar tabi daha güzel böyle

ayyy maşallahhhh canımmm ben benimkinin türünün tek örneği olduğunu sanıyordum benimki daha hiiiçççç ablasıı kıyamamm ya yerim onu benn

maşallah benimki de daha hiç biz de daha hiç

kuzuşumm napıyımm aşkoşum bensiz nasıl yaşasınnn amaaa hasta olduğumda aklı çıktı bana yemek yedirmeler her istediğimi yapmalar bir görsenn
Maşallah canım Osman enişteye aferin bakar o sanaa.

Ama sende sıkıştığında hasta numarası yapıp eziyet etme çocuğaa

hahahahaaa şanslıyızzz ben başkasıyla paylaşmış olmayı hazmedemezdim herhalde acaba başkaları aklına geliyormu diye düşünmekten kafayı yerdim zaten potansiyel mevcut

şimdi şöyle oluyor ...daha önce bi milyon hatunla da yatmış olsa hepsini sevme şansı yok ve biliyorum insanın sevdiğiyle yaşadığı daha güzel olur... benden öncesine takılmam ben.. düşünmem bile... ateşli bi hatunum evlendikten sonraya saklıyorum şşşşş...duymasın

maşallah benimki de daha hiç biz de daha hiç
Ne hiç hiç kız tabi hiç olcakk.
aynennn katılıyorummm rüyasında bile görmesin mazallah sonu olur duyarsamm
Benim duymamam imkansız.Herbirşeyi söyleyip,ağzından kaçırdığı için.Zaten kendisi de söyliyor "senden gizli yapıp ortaya çıkmayan hiçbişeyim yok, ne şanssıım"
veririzzzz tabii işte zaten benimkide diyoki ihtiyaç falan hikaye bahaneleri o

tabi bahane canım yaa.İradesiz, midesiz insanların bahanesi.

wuuuu abooow bencede duymasın çocuk firarr ederrr ya doğru söylüyorsun ama ben düşünmeden edemem herhaldee

yürü be yeşimimmm ne güzel dedinn midesiz hepsi gerçektennn

kesinlikle tutup yakacaksın onları

kesinlikle katılıyroum canımmmm herşeye bahaneleri var

ama o cesareti de yine bayandan alıyor biçoğu işte... bazı zilli hemcinslerimiz kabahatli

wuuuu abooow bencede duymasın çocuk firarr ederrr ya doğru söylüyorsun ama ben düşünmeden edemem herhaldee
firar etmez ya askerlik bitsin ilk hedefimsin telinle duvağınla gelip alcam seni diyor düşünmeyeceksin düşünürsen keyfi-zehir edersin

hahahahaaa şanslıyızzz ben başkasıyla paylaşmış olmayı hazmedemezdim herhalde acaba başkaları aklına geliyormu diye düşünmekten kafayı yerdim zaten potansiyel mevcut
Aynen bende isteemem.Benden başka birine dokunmuş,dokunulmuş olmasnı.

Sevmesi mümkün değil tabi de.Ben kabullenmem benden önce biriyle yatmış olmasını.Ben nasılsam karşımdakini ne de öyle isterim ki Allahtan aşkımın ilk sevgilisiyimm

bakar bana canım bende ona bakarımmm

bana bak sen çok numara yapıyon galiba hee
Ahhaha hayatta yapamamHiç öyle yeteneğim yokturr
Ramazanın ilk günleri çok hasta olmuştum .Migrenmiş.Aşkım tutturdu gelcem, görcem diye.Adam alışık değil hasta olmama.Gözüyle iyi olduğumu görmek istedi.Babasından duyunca iyi olduğumu inandı

ayy maşallahh bizde sözlendik mayısda en eç 1 seneye evlencez inşallahhh

yürü be yeşimimmm ne güzel dedinn midesiz hepsi gerçektennn
Kızıım bu konularda varya acayip sinirleniyoruum
olsun canım içinde olmadıkça kimse yoldan çıkaramaz yani.oda bir bahane yani hayır diyemedim, çok üstüme geldi falan hikayee

aynennn yeşimtoşum bende hazmedememmm ya ama mylovetuizede katılmıyor değilimmm bazı zilli hatunlar onların bölye birihtiyacı varmış masalına destek çıkıp gözardı ediyorlar yaaaaa saçlarını başlarını yolasım geliyorrrr

sizin aşkınız zaten imrenilesi bence oh meyvenizide verdiniz biz dahaa yolun başındayız maşallah canımmm

ne güzel sorunsuz eşşş

ayy maşallahh bizde sözlendik mayısda en eç 1 seneye evlencez inşallahhh

biz de sözlüyüz aslında ... el ele tutuşup dizlerimizin üstüne çöküp 'bizi sen sevdirdin birbirimize, bu aşkı yüreklerimize sen koydun Rabbim...şimdilik de tek şahidimiz sensin ...sen bizi bizden alana kadar da her ne olursa olsun birbirimizi bekleyeceğiz ve hep seveceğiz ' dedik... sülaleler biliyor onunda benim de ...bi tek o ortam olmadı işte... o da askerden sonra inşallah hayırlısıyla... acelem de yok açıkçası... ama onun var burada böyle deli gibi özleyip geldikten sonra sensiz uyumak imkan varken olmaz diyor... alcakmış beni

Bende yolmak istiyorum ama onları,Erkeklerin niyetleri iyi olsa cesaret bile edemezler.

Sağol canım benim.Daha iyileri başınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…