Benim eşimde trabzonluBen bursa .Ama o da hanım köylüyüm der soranlaraa Zaten Bursada yaşıyoruzzz
hanımköylü olsunlar tabidaha güzel böyle
ayyy maşallahhhh canımmm ben benimkinin türünün tek örneği olduğunu sanıyordumbenimki daha hiiiçççç ablasıı kıyamamm ya yerim onu benn
İhtiyacına başlarım heeAskeriyeyi ateşe verirsin sen diyor benimki
kuzuşumm napıyımm aşkoşum bensiz nasıl yaşasınnn amaaa hasta olduğumda aklı çıktı bana yemek yedirmeler her istediğimi yapmalar bir görsenn
İhtiyacına başlarım heeAskeriyeyi ateşe verirsin sen diyor benimki
maşallahbenimki de daha hiç biz de daha hiç
hahahahaaa şanslıyızzzben başkasıyla paylaşmış olmayı hazmedemezdim herhalde acaba başkaları aklına geliyormu diye düşünmekten kafayı yerdim zaten potansiyel mevcut
Maşallah canım Osman enişteye aferin bakar o sanaa.
Ama sende sıkıştığında hasta numarası yapıp eziyet etme çocuğaa
Ne hiç hiç kız tabi hiç olcakk.maşallahbenimki de daha hiç biz de daha hiç
aynennn katılıyorummm rüyasında bile görmesin mazallah sonu olur duyarsamm
veririzzzz tabiiişte zaten benimkide diyoki ihtiyaç falan hikaye bahaneleri o
veririzzzz tabiiişte zaten benimkide diyoki ihtiyaç falan hikaye bahaneleri o
şimdi şöyle oluyor ...daha önce bi milyon hatunla da yatmış olsa hepsini sevme şansı yok ve biliyorum insanın sevdiğiyle yaşadığı daha güzel olur... benden öncesine takılmam ben.. düşünmem bile... ateşli bi hatunumevlendikten sonraya saklıyorum şşşşş...duymasın
Ne hiç hiç kız tabi hiç olcakk.
Benim duymamam imkansız.Herbirşeyi söyleyip,ağzından kaçırdığı için.Zaten kendisi de söyliyor "senden gizli yapıp ortaya çıkmayan hiçbişeyim yok, ne şanssıım"
tabi bahane canım yaa.İradesiz, midesiz insanların bahanesi.
kesinlikleNe hiç hiç kız tabi hiç olcakk.
hiç olcak tabi diyosun da bizler böyle düşünüyoruz
Benim duymamam imkansız.Herbirşeyi söyleyip,ağzından kaçırdığı için.Zaten kendisi de söyliyor "senden gizli yapıp ortaya çıkmayan hiçbişeyim yok, ne şanssıım"
tabi bahane canım yaa.İradesiz, midesiz insanların bahanesi.
kesinlikle katılıyroum canımmmm herşeye bahaneleri var
firar etmez yawuuuu abooow bencede duymasın çocuk firarr ederrrya doğru söylüyorsun ama ben düşünmeden edemem herhaldee
Aynen bende isteemem.Benden başka birine dokunmuş,dokunulmuş olmasnı.hahahahaaa şanslıyızzzben başkasıyla paylaşmış olmayı hazmedemezdim herhalde acaba başkaları aklına geliyormu diye düşünmekten kafayı yerdim zaten potansiyel mevcut
şimdi şöyle oluyor ...daha önce bi milyon hatunla da yatmış olsa hepsini sevme şansı yok ve biliyorum insanın sevdiğiyle yaşadığı daha güzel olur... benden öncesine takılmam ben.. düşünmem bile... ateşli bi hatunumevlendikten sonraya saklıyorum şşşşş...duymasın
Ahhaha hayatta yapamambakar bana canım bende ona bakarımmm
bana bak sen çok numara yapıyon galiba hee
kesinlikletutup yakacaksın onları
ama o cesareti de yine bayandan alıyor biçoğu işte... bazı zilli hemcinslerimiz kabahatli
firar etmez yaaskerlik bitsin ilk hedefimsin telinle duvağınla gelip alcam seni diyor düşünmeyeceksin düşünürsen keyfi-zehir edersin
Kızıım bu konularda varya acayip sinirleniyoruumyürü be yeşimimmm ne güzel dedinn midesiz hepsi gerçektennn
olsun canım içinde olmadıkça kimse yoldan çıkaramaz yani.oda bir bahane yani hayır diyemedim, çok üstüme geldi falan hikayeekesinlikletutup yakacaksın onları
ama o cesareti de yine bayandan alıyor biçoğu işte... bazı zilli hemcinslerimiz kabahatli
firar etmez yaaskerlik bitsin ilk hedefimsin telinle duvağınla gelip alcam seni diyor düşünmeyeceksin düşünürsen keyfi-zehir edersin
ayy maşallahh bizde sözlendik mayısda en eç 1 seneye evlencez inşallahhh
Aynen bende isteemem.Benden başka birine dokunmuş,dokunulmuş olmasnı.
Sevmesi mümkün değil tabi de.Ben kabullenmem benden önce biriyle yatmış olmasını.Ben nasılsam karşımdakini ne de öyle isterim ki Allahtan aşkımın ilk sevgilisiyimm
Ahhaha hayatta yapamamHiç öyle yeteneğim yokturr
Ramazanın ilk günleri çok hasta olmuştum .Migrenmiş.Aşkım tutturdu gelcem, görcem diye.Adam alışık değil hasta olmama.Gözüyle iyi olduğumu görmek istedi.Babasından duyunca iyi olduğumu inandı
ayy maşallahh bizde sözlendik mayısda en eç 1 seneye evlencez inşallahhh
İnşallahh canıım
aynennn yeşimtoşum bende hazmedememmm ya ama mylovetuizede katılmıyor değilimmm bazı zilli hatunlar onların bölye birihtiyacı varmış masalına destek çıkıp gözardı ediyorlar yaaaaa saçlarını başlarını yolasım geliyorrrr
sizin aşkınız zaten imrenilesi bence oh meyvenizide verdiniz biz dahaa yolun başındayız maşallah canımmm
ne güzel sorunsuz eşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?