Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızıım bu konularda varya acayip sinirleniyoruum

olsun canım içinde olmadıkça kimse yoldan çıkaramaz yani.oda bir bahane yani hayır diyemedim, çok üstüme geldi falan hikayee

cıksss kimse yoldan çıkaramaz diye bi durum söz konusu değil erkek bu... şeytan ne demiş 'madem kadını yaratacaktın ,beni neden yarattın'

ayyyyy ne güzell dedin canımm yaaa ne güzelll bir teslimiyettt bende hep derim Rabbim sevdirdiği için onu çok seviyorum ve şükürler olsun onu benden almasın diye inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olurrrr

Bende yolmak istiyorum ama onları,Erkeklerin niyetleri iyi olsa cesaret bile edemezler.

Sağol canım benim.Daha iyileri başınıza inşallah.

aynenn kuzummm benim sevdiğim bir ablam var oda hani ben duymuyum gitsin ihtiyacını görsün demişti onunla bayağı polemiğe girmiştikkk evliler birdeeeeee

ayyyyy ne güzell dedin canımm yaaa ne güzelll bir teslimiyettt bende hep derim Rabbim sevdirdiği için onu çok seviyorum ve şükürler olsun onu benden almasın diye inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olurrrr

amin canııııım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah...
herp derdim ki : öyle biri olsun ki 1000 çıplak kadının içine düşse de benim kadınım var desin bana gelsin gözlerini kapayıp...
evlat olsun damattan önce aileme...

veee bu cümleleri de duydum ben ondan....

hem de o benim ne düşündüğümü ne istediğimi bilmedeeen

Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...

adamın içinde sapkınlık bile olsa kadın istemiyorsa eğer bişşicik olmaz...

örneklerini çok yaşadım çünkü...

bu yüzden erkek zaten iradesiz ama en büyük düşmanımız hemcinslerimiz diye düşünüyorum....

sevgililerimiz bizi erkekle değil kadınla aldatmıyor mu duymadık mı hiç en yakın kız arkadaşının sevdiği adamla yatıp kalktığını vs...

Allah bozmasın canım maşallah

amin canımm ya duama ortak olunda katlana katlana ulaşsında yerine kabul olsun inşallahhhh

İnşallah canım , merak etme oluruzzz ya canıım

cıksss kimse yoldan çıkaramaz diye bi durum söz konusu değil erkek bu... şeytan ne demiş 'madem kadını yaratacaktın ,beni neden yarattın'

Valla ben o konuda erkek ve kadını eşit şartta görüyorum (nefis konusunda)Ne olursa olsun eğer hayatında bir başkası varsa kendine hakim olmak zorunda.Madem yapacak diğerini çıkarsın hayatından ,ona haksızlık yapmasın.
Büyük konuşmuyorum eşim asla yapmaz demiyorum hayat bu ne olacağımız hiç belli olmaz ama eşim yolda yürürken bile başı önde yürür.Yani bir kadın onu baştan çıkarmaya kalksa kovar diye düşünüyorum.
Amin canım beniimm

maşallahh canımm ne güzel bir dua ve kabul olmuşşş Hep gönlüne göre versin Rabbim benimkide abartmıyorum böyle seçsem arasam bulamazdımmm binlerce kez şükürler olsunnn Allah ondan razı olsunnn
ve ne çok doğru söyledinnn erkek iradesiz olsada onlara kapıyı açan hemcinslerimizzz

aynenn kuzummm benim sevdiğim bir ablam var oda hani ben duymuyum gitsin ihtiyacını görsün demişti onunla bayağı polemiğe girmiştikkk evliler birdeeeeee

Ayy Başına gelse bu kadar rahat konuşur mu acaba

Benim söylemeye çalıştığım da bu canım işte.Benim sevdiğim biri var deyip etrafındaki diğer kadınların ona soyut gelmesi.

konuya balıklama dalıyorum konu ne şimdi nereye gdiyoruz bu topik nereye gidiyor arkadaşlarrrrrrrr

etrafıma bakıyorum ,
kızlar erkeğin peşinden sızlıyor köpeği olayım yanında gezdirsin yeterki muhabbetindeler...

erkeğin egosu tavan yapıyor , bu defa iyi ve temiz olanları harcıyor...

harcanan kızlar da gurursuzluklarının acısını temiz ilişkileri bozma çabalarına giriyor...bazıları başarıyor da...
şu geçenlerde çıkan üresin yok mu eşine arkadaşını öneren ... alın size bi örnek... böyle yaparsa kadın , her haltı yer erkek...
çünkü kadın için namussuzluktur ,erkek için elinin kiri... ama bu zihniyetteki insanlar da aldatılmaya ve sevgisiz ilişkilere mahkum iştee...

bendee katılyıroum sanaa canım ya osmantoşumda bana bir keresinde demişti biri gelip kendini bana teslimde etse dönüp bakmam diye hatta rüyasında görmüş kadının biri yakşalıyormuş böyle osmanı soymaya çalışıyormuş hahahaa kadını itip ben ümranı seviyorum demişşş

işte aynı şeyi farklı şekilde anlatıyoruz
ama yine musallatı bi kadın

Canım herzaman illa kadın adım atan taraf değil ki.Erkekler peşlerinden koşuyor,ilgi gösteriyor.İş yerinde, eğlence mekanında. Kadın da tersliyorsa onu.peki o adamı napmalı?

konuya balıklama dalıyorum konu ne şimdi nereye gdiyoruz bu topik nereye gidiyor arkadaşlarrrrrrrr
Topik bi yere gitmez, o bir durma biçimidir.Yaşamak, hızlı bir ölmek içimidir

benimki benim yanımda baktı kıza dedi ben sevgilimi çok seviyorum diye kızlar şok oldu ne diyo bu diyolar :

heyyyyy osmantoşumm geldiiiiiiiiiii işyerime tribim işe yaramışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…