Kızıım bu konularda varya acayip sinirleniyoruum
olsun canım içinde olmadıkça kimse yoldan çıkaramaz yani.oda bir bahane yani hayır diyemedim, çok üstüme geldi falan hikayee
biz de sözlüyüz aslında ... el ele tutuşup dizlerimizin üstüne çöküp 'bizi sen sevdirdin birbirimize, bu aşkı yüreklerimize sen koydun Rabbim...şimdilik de tek şahidimiz sensin ...sen bizi bizden alana kadar da her ne olursa olsun birbirimizi bekleyeceğiz ve hep seveceğiz ' dedik... sülaleler biliyor onunda benim de ...bi tek o ortam olmadı işte... o da askerden sonra inşallah hayırlısıyla... acelem de yok açıkçası... ama onun varburada böyle deli gibi özleyip geldikten sonra sensiz uyumak imkan varken olmaz diyor... alcakmış beni
Bende yolmak istiyorum ama onları,Erkeklerin niyetleri iyi olsa cesaret bile edemezler.
Sağol canım benim.Daha iyileri başınıza inşallah.
ayyyyy ne güzell dedin canımm yaaa ne güzelll bir teslimiyettt bende hep derim Rabbim sevdirdiği için onu çok seviyorum ve şükürler olsun onu benden almasın diye inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olurrrr
cıksss kimse yoldan çıkaramaz diye bi durum söz konusu değilerkek bu... şeytan ne demiş 'madem kadını yaratacaktın ,beni neden yarattın'
biz de sözlüyüz aslında ... el ele tutuşup dizlerimizin üstüne çöküp 'bizi sen sevdirdin birbirimize, bu aşkı yüreklerimize sen koydun Rabbim...şimdilik de tek şahidimiz sensin ...sen bizi bizden alana kadar da her ne olursa olsun birbirimizi bekleyeceğiz ve hep seveceğiz ' dedik... sülaleler biliyor onunda benim de ...bi tek o ortam olmadı işte... o da askerden sonra inşallah hayırlısıyla... acelem de yok açıkçası... ama onun varburada böyle deli gibi özleyip geldikten sonra sensiz uyumak imkan varken olmaz diyor... alcakmış beni
amin canımm ya duama ortak olunda katlana katlana ulaşsında yerine kabul olsun inşallahhhh
cıksss kimse yoldan çıkaramaz diye bi durum söz konusu değilerkek bu... şeytan ne demiş 'madem kadını yaratacaktın ,beni neden yarattın'
Amin canım beniimmayyyyy ne güzell dedin canımm yaaa ne güzelll bir teslimiyettt bende hep derim Rabbim sevdirdiği için onu çok seviyorum ve şükürler olsun onu benden almasın diye inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olurrrr
Allah bozmasın canım maşallah
amin canımmm sağolll
Valla ben o konuda erkek ve kadını eşit şartta görüyorum (nefis konusunda)Ne olursa olsun eğer hayatında bir başkası varsa kendine hakim olmak zorunda.Madem yapacak diğerini çıkarsın hayatından ,ona haksızlık yapmasın.
Büyük konuşmuyorum eşim asla yapmaz demiyorum hayat bu ne olacağımız hiç belli olmaz ama eşim yolda yürürken bile başı önde yürür.Yani bir kadın onu baştan çıkarmaya kalksa kovardiye düşünüyorum.
işte aynı şeyi farklı şekilde anlatıyoruz
ama yine musallatı bi kadın
amin canııııım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah...
herp derdim ki : öyle biri olsun ki 1000 çıplak kadının içine düşse de benim kadınım var desin bana gelsin gözlerini kapayıp...
evlat olsun damattan önce aileme...
veee bu cümleleri de duydum ben ondan....
hem de o benim ne düşündüğümü ne istediğimi bilmedeeen
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...
adamın içinde sapkınlık bile olsa kadın istemiyorsa eğer bişşicik olmaz...
örneklerini çok yaşadım çünkü...
bu yüzden erkek zaten iradesiz ama en büyük düşmanımız hemcinslerimiz diye düşünüyorum....
sevgililerimiz bizi erkekle değil kadınla aldatmıyor mu duymadık mı hiç en yakın kız arkadaşının sevdiği adamla yatıp kalktığını vs...
aynenn kuzummm benim sevdiğim bir ablam var oda hani ben duymuyum gitsin ihtiyacını görsün demişti onunla bayağı polemiğe girmiştikkk evliler birdeeeeee
Benim söylemeye çalıştığım da bu canım işte.Benim sevdiğim biri var deyip etrafındaki diğer kadınların ona soyut gelmesi.amin canııııım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah...
herp derdim ki : öyle biri olsun ki 1000 çıplak kadının içine düşse de benim kadınım var desin bana gelsin gözlerini kapayıp...
evlat olsun damattan önce aileme...
veee bu cümleleri de duydum ben ondan....
hem de o benim ne düşündüğümü ne istediğimi bilmedeeen
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...
adamın içinde sapkınlık bile olsa kadın istemiyorsa eğer bişşicik olmaz...
örneklerini çok yaşadım çünkü...
bu yüzden erkek zaten iradesiz ama en büyük düşmanımız hemcinslerimiz diye düşünüyorum....
sevgililerimiz bizi erkekle değil kadınla aldatmıyor mu duymadık mı hiç en yakın kız arkadaşının sevdiği adamla yatıp kalktığını vs...
maşallahh canımm ne güzel bir dua ve kabul olmuşşşHep gönlüne göre versin Rabbim benimkide abartmıyorum böyle seçsem arasam bulamazdımmm binlerce kez şükürler olsunnn Allah ondan razı olsunnn
ve ne çok doğru söyledinnn erkek iradesiz olsada onlara kapıyı açan hemcinslerimizzz
Allah bozmasın canım maşallah
İnşallah canım , merak etme oluruzzz ya canıım
Valla ben o konuda erkek ve kadını eşit şartta görüyorum (nefis konusunda)Ne olursa olsun eğer hayatında bir başkası varsa kendine hakim olmak zorunda.Madem yapacak diğerini çıkarsın hayatından ,ona haksızlık yapmasın.
Büyük konuşmuyorum eşim asla yapmaz demiyorum hayat bu ne olacağımız hiç belli olmaz ama eşim yolda yürürken bile başı önde yürür.Yani bir kadın onu baştan çıkarmaya kalksa kovardiye düşünüyorum.
Amin canım beniimm
işte aynı şeyi farklı şekilde anlatıyoruz
ama yine musallatı bi kadın
Topik bi yere gitmez, o bir durma biçimidir.Yaşamak, hızlı bir ölmek içimidirkonuya balıklama dalıyorum konu ne şimdi nereye gdiyoruz bu topik nereye gidiyor arkadaşlarrrrrrrr
konuya balıklama dalıyorum konu ne şimdi nereye gdiyoruz bu topik nereye gidiyor arkadaşlarrrrrrrr
Topik bi yere gitmez, o bir durma biçimidir.Yaşamak, hızlı bir ölmek içimidir
dall bbeğimmm konu senin köpen olsunnn
Canım herzaman illa kadın adım atan taraf değil ki.Erkekler peşlerinden koşuyor,ilgi gösteriyor.İş yerinde, eğlence mekanında. Kadın da tersliyorsa onu.peki o adamı napmalı?
o hastalıklı tipleri şeylerinden sallandırmalı
heyyyyy osmantoşumm geldiiiiiiiiiii işyerime tribim işe yaramışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?