bendee katılyıroum sanaa canım ya osmantoşumda bana bir keresinde demişti biri gelip kendini bana teslimde etse dönüp bakmam diye hatta rüyasında görmüş kadının biri yakşalıyormuş böyle osmanı soymaya çalışıyormuş hahahaakadını itip ben ümranı seviyorum demişşş
delisin kızım sennn hep böyleydinnn bilsem ben söylerdim osmantoşa gitme onun keyfi gıcır diye
olması gereken de o işte canımAllah kimseyi doğru yoldan çıkarmasın.biranlık hata ilişkiyi bitiriyor sonradan pişmanlığın hiçbir anlamı ka kalmıyor.
hahha öyle vallaa canım yane diyosun yeşimmm sennnn şafak seni çarpmış anlaşılan pek iyi gelmedin gözüme
heyyyyy osmantoşumm geldiiiiiiiiiii işyerime tribim işe yaramışşşşş
Süper olmuş canım, maşallahh çok yakışıyorsunuzkızlarrr avatarım nasıl olmuşşşşbizim askerimle fotomuz
çok doğru canımmm ya bir anlık zevk bir yıkım işte
hahha öyle vallaa canım ya
kızz sen kalk osman enişte otursn.Konuyla ilgili görüşlerini alalımm
Süper olmuş canım, maşallahh çok yakışıyorsunuz
o hastalıklı tipleri şeylerinden sallandırmalı
bulandırdım tam görmeyin diyemert görer falan neme lazım aman görmesin kıyamet kopar görmezde ya görerse kız o fotodan nasıl anladın yakıştığımızı Allah iyiliğini versin
Yakışmıyonuz, ıykk berbat ,kötü ,kakaa. al sana yoruumm
Bulanık olsada gözüküyor işte 2 kafa
hahha öyle vallaa canım ya
kızz sen kalk osman enişte otursn.Konuyla ilgili görüşlerini alalımm
Süper olmuş canım, maşallahh çok yakışıyorsunuz
dur bak canlısını koyuymıykkkk iğrençliğimizi gör
koy koy daa olumsuz yorumlarımla moralini bozayıımm
hahahahahaa konuyla ilgili osmantoşumun görüşüüüü;
ona göre bir erkek tek bir kişiye bağlanmalı ve ondan başkasıyla birlikte olmamalı ve kendini ona adamalıymış tabiki karşılıklı olarak...
diğer ihtiyaç fazlası erkeklerin neden yaptığını bilmiyormuş çünkü onlar gibi hiç düşünmemiş ve bu onun için hiç ihtiyaç olmamışşş
yeterki sen boz moralimi yesimimmmm :)
Yorumum isabetli olmuş işte kız yakışıyorsunuz işte,Saçllardan da asker olduğu anlaşılıyo hee
deliye bak yaa bide yalan mı söyliycem size asker diyeharbi güldürdünn beni karnıma arılar girdi komando bide biliyon mu
evet canım kocişimden sonra sıralamaya girebilirdimi aşkoşum birtaneeeeeee
daha çok fırın ekmek yememiz lazım
ahhaah ondan demedim kızz.Aşkım internet kayefe gidiyo kamerada arkada gelip geçiyolar hepsinin saçlar aynı.hepsi asker
Bak asker olduğunu anladım ama komando olduğunu anlamadım çok çalışmam lazım daha
evet canım kocişimden sonra sıralamaya girebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?