Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olması gereken de o işte canım
Allah kimseyi doğru yoldan çıkarmasın.biranlık hata ilişkiyi bitiriyor sonradan pişmanlığın hiçbir anlamı ka kalmıyor.

ne diyosun yeşimmm sennnn şafak seni çarpmış anlaşılan pek iyi gelmedin gözüme
hahha öyle vallaa canım ya
heyyyyy osmantoşumm geldiiiiiiiiiii işyerime tribim işe yaramışşşşş

kızz sen kalk osman enişte otursn.Konuyla ilgili görüşlerini alalımm

kızlarrr avatarım nasıl olmuşşşş bizim askerimle fotomuz
Süper olmuş canım, maşallahh çok yakışıyorsunuz

bulandırdım tam görmeyin diye mert görer falan neme lazım aman görmesin kıyamet kopar görmezde ya görerse kız o fotodan nasıl anladın yakıştığımızı Allah iyiliğini versin

bulandırdım tam görmeyin diye mert görer falan neme lazım aman görmesin kıyamet kopar görmezde ya görerse kız o fotodan nasıl anladın yakıştığımızı Allah iyiliğini versin

Yakışmıyonuz, ıykk berbat ,kötü ,kakaa. al sana yoruumm

Bulanık olsada gözüküyor işte 2 kafa

hahahahahaa konuyla ilgili osmantoşumun görüşüüüü;

ona göre bir erkek tek bir kişiye bağlanmalı ve ondan başkasıyla birlikte olmamalı ve kendini ona adamalıymış tabiki karşılıklı olarak...

diğer ihtiyaç fazlası erkeklerin neden yaptığını bilmiyormuş çünkü onlar gibi hiç düşünmemiş ve bu onun için hiç ihtiyaç olmamışşş

Bravoo
Osman enişte foreverr

deliye bak yaa bide yalan mı söyliycem size asker diye harbi güldürdünn beni karnıma arılar girdi komando bide biliyon mu

ahhaah ondan demedim kızz.Aşkım internet kayefe gidiyo kamerada arkada gelip geçiyolar hepsinin saçlar aynı.hepsi asker

Bak asker olduğunu anladım ama komando olduğunu anlamadım çok çalışmam lazım daha

ahhaah ondan demedim kızz.Aşkım internet kayefe gidiyo kamerada arkada gelip geçiyolar hepsinin saçlar aynı.hepsi asker

Bak asker olduğunu anladım ama komando olduğunu anlamadım çok çalışmam lazım daha
daha çok fırın ekmek yememiz lazım kim anlarki
evet canım kocişimden sonra sıralamaya girebilir

ikinci alkış benim kocaya dışarda kızlara dedi ben sevgilimi seviyorum diye kızlar hiç öyle bi tepki beklemiyorlardı kaldılar öyle çok hoşuma gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…