Bir alkış da gelinin arkadaşından Mert enişteyeedaha çok fırın ekmek yememiz lazımkim anlarki
İhtisas yapıp yakında anlıcamm
ikinci alkış benim kocayadışarda kızlara dedi ben sevgilimi seviyorum diye kızlar hiç öyle bi tepki beklemiyorlardı kaldılar öyle çok hoşuma gitmişti
Bir alkış da gelinin arkadaşından Mert enişteyee
Benimde hoşuma giderdi
koydum oniiiiii
Tuğbacım bir maşallah da sizee
ben gördüm kiiiiii sizihemde kocaman resimde gördüm ben canlı resminide koydum biliyon muuuuuu biz nasılız ama ? :26:
kızım seni geçtim ben diyorum inanmıyorsun ben o kadar fakülte bitirdim daha formalı asker görmeden ne mal olduklarını anlamıyorumyolda sivil polis gördüğünde anlıyon mu polis olduğunu buda onun gibi bişey gizli istikbarat
eveeett facede gördün seensüperrsinizzz hepimiz süperizz ohh
bi ara toplanalım diycem ama benim askerim beni kapı dışarı salmıyor
beyaz peynirle bitter çikolatateşekkür ederim bebişiiimm
ahaa ben adamın asker olduğunu 1 km öteden anlarıım
hıım sivil polisi de tanırım beenn yaa
evet canım bizde de tam tersi.Eşim sarışın ben esmer
askerlerimiz gelsin hepberaber salınalım madem
Ahh keşke Bursada olsanız.Hepiniz ist.dasınız.bi ara toplanalım diycem ama benim askerim beni kapı dışarı salmıyor
müneccimmisin kızım sen :26::26::26: korkutma beni korkmaya başladım senden artıkınnnnnn:26:
ne güzel bi tamlama aslında var ya ... ben sarışınım hiç sarışın erkeğe ilgi duymadım ....
valla benimkinin kkdan haberi yok seni sodu geçen gün bana bu kızdan hiç bahsetmiyordun bu kız kim dedi asker bekliyormuş oda falandedim bizim iş yerine yakın oturuyor bi ara iş görüşmesi için gelmişti orda konuştuk falan dedim asker beklediğimi öğrenince faceye ekledim dedim yazdım çizdim bozdum ben bu oyunu kendim oynadımmm
Ahh keşke Bursada olsanız.Hepiniz ist.dasınız.
yokk kız 6 .hiss dermişiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?