Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla benimki o kadar kıskanç ki kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor kız arkadaşıma bile salmıyor kuzenime gidemiyorum var mı böyle bişey 4 ay sonra istediğin kadar bırakırım seni kuzenine sonra dönerken alırım diyo

kızlar sizze bi şarkı önercem dinleyin tam bizim için yazılmış

EBRu YAŞAR - GELECEĞİM YANINA :)

bu sahipleniş güzel çünkü paylaşamıyor çekemiyor seni yakından göremediği uzağında olduğu için

sende gelirsin 6 ay sonra : buluşuruk hep beraber bursaya gidderz iskender yemeğe

hep beraber gezerik o zman ben sevgilimi öğperim sende kocişini

aslındaaaa uğurla planımız vardııı uludağa mı gitsek diyorduk şömine başında kar yağışını izlesek alsak kırmızı şarapları sarılsak soğuktan titreye titreye çıksak kayak yapsak

kısmet olursa hep beraber gideriz

ayyy aslında süper olur alkol beni bozuyo ama olsun birazdan bişey olmaz dimi yani :26: ayy aklıma soktn şimdi şubatta süper olur sevgililer gününde ayyy heves yaptım şimdi

ayyy aslında süper olur alkol beni bozuyo ama olsun birazdan bişey olmaz dimi yani :26: ayy aklıma soktn şimdi şubatta süper olur sevgililer gününde ayyy heves yaptım şimdi
beni de bozar alkol
harikalar ,Allah ikisini de sana bağışlasın canııımmm benim de oğluşum olursa eğer adı tuğra olacak
Sağol canım benim.Bizimki de Yavuz.
Benim babamın ve oğlan kardeşimin ismiyani 3. Yavuz
oyyy oğlun çok şeker maşallah yandan da olsa totişini yeri onun allah kocanada kavuşmanı tez elden nasip etsin :26:
Sğaol canıım .Amiiinn, hepimiz inşallah canım

ümrann sizde evlenmiş olursunuz o zamanaa .Osmantoşu takar koluna getirirsin sendee
o şimdi osmantoşunun kollarında kesin baksana görünüyor ama cvp yok
hem de ne süper olur kuzum ya ben de sağlam içerim ama uzun zaman oldu içmeyeli hadi iple çekelim o günleri

tut ipin ucundna hadi sıkı sıkı çek iplik kopmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…