benimkine söyledim kk yı diyoki aşkım tertipler devreler yapmış işin gücün beni nasıl mutlu edeceğini düşünmek ama varlığınla mutluyum ben diyo ayyyyy az önce aradıı sesi öyle güzel geliyordu kiii yirim
Gell kızz gel vallahaa bekleriimdedim sana bi ara teyzem bursada oturuyor eğer bi gün bursaya teyzem için gidersem sanada uğrycam :)
Gell kızz gel vallahaa bekleriim
kızlar sizze bi şarkı önercem dinleyin tam bizim için yazılmış
EBRu YAŞAR - GELECEĞİM YANINA :)
valla benimki o kadar kıskanç ki kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor kız arkadaşıma bile salmıyor kuzenime gidemiyorum var mı böyle bişey 4 ay sonra istediğin kadar bırakırım seni kuzenine sonra dönerken alırım diyo
Süper olur canım.Bizde çok severiz gezmeyiibelki kocisin geldiğinde bizde mertle geliriz yanına :) benimki gezmeyi çok seviyor zaten
sende gelirsin 6 ay sonrabu sahipleniş güzel çünkü paylaşamıyor çekemiyor seni yakından göremediği uzağında olduğu için
Süper olur canım.Bizde çok severiz gezmeyii
sende gelirsin 6 ay sonra: buluşuruk hep beraber bursaya gidderz iskender yemeğe
hep beraber gezerik o zmanben sevgilimi öğperim sende kocişini
Şimdi ablamı bekliyom pazara gitcezz ondan anca yetişiyom zaten sizeenie bi ara ya
sende gelirsin 6 ay sonra: buluşuruk hep beraber bursaya gidderz iskender yemeğe
hep beraber gezerik o zmanben sevgilimi öğperim sende kocişini
aslındaaaa uğurla planımız vardııı uludağa mı gitsek diyorduk şömine başında kar yağışını izlesek alsak kırmızı şarapları sarılsak soğuktan titreye titreye çıksak kayak yapsak
kısmet olursa hep beraber gideriz
Şimdi ablamı bekliyom pazara gitcezz ondan anca yetişiyom zaten sizee
Aynenn tuğbaa sizi de beklerizzz
hayatımdaki 2 erkekknasıllar
Erkeklerime bakıınn ya
ayyy aslında süper olur alkol beni bozuyo ama olsun birazdan bişey olmaz dimi yani:26: ayy aklıma soktn şimdi şubatta süper olur sevgililer gününde ayyy heves yaptım şimdi
harikalar ,Allah ikisini de sana bağışlasın canııımmmbenim de oğluşum olursa eğer adı tuğra olacak
beni de bozar alkolayyy aslında süper olur alkol beni bozuyo ama olsun birazdan bişey olmaz dimi yani:26: ayy aklıma soktn şimdi şubatta süper olur sevgililer gününde ayyy heves yaptım şimdi
Sağol canım benim.Bizimki de Yavuz.harikalar ,Allah ikisini de sana bağışlasın canııımmmbenim de oğluşum olursa eğer adı tuğra olacak
Sğaol canıım .Amiiinn, hepimiz inşallah canımoyyy oğlun çok şeker maşallah yandan da olsa totişini yeri onun allah kocanada kavuşmanı tez elden nasip etsin :26:
o şimdi osmantoşunun kollarında kesin baksana görünüyor ama cvp yokümrann sizde evlenmiş olursunuz o zamanaa .Osmantoşu takar koluna getirirsin sendee
hem de ne süper olur kuzum yaben de sağlam içerim ama uzun zaman oldu içmeyeli hadi iple çekelim o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?