ümrann sizde evlenmiş olursunuz o zamanaa .Osmantoşu takar koluna getirirsin sendee
aynen öyle canım..o yüzden rahat ol huyuna git ŞİMDİLİKderinsu ne kadar güzel özetlemişsin :) bu süreçte çok üstlerine gitmemek lazımmış her defasında bir kere daha anlıyorum bunu.bu akşam sen böyle yaparsan bu askerlik bitmez bana, dedi .konuşunca her şey hallolabiliryor o sinir anını kazasız belasız atlatmak mühim olan.yoksa konuşularak atlatılmıcak mesele yok nitekim öylede oldu.erkekler çok farklı düşünüyorlar göremediklerimizi görüyorlar ve çocuk gibler hep pof poflanmak erkek olduklarını hissetmek istiyorlar
herkese iyi geceler
Hoşgeldin canım Allah kavustursun.selam kızlar... Aranıza yeni katıldım. benimde nişanlım dün teslim oldu Gemlik askeri veteriner okulu ve ağitim komtanlığına( henüz şafak kaç bilemiyom. yarın sınava giricekler. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Zaman çabucak geçsin inşallah...
canım üzülme..bu günler gelip geçecek inşAllah..her ayrılık koyuyor malesef ama yapacak bişey yokŞAFAK 384
dağıtım izni biter...
özge yine kk da depresif bi halde şafak saymaya devam eder
benimki de çankayada kuzummrb cnm Ankara-Çankaya çıktı cnm usta bırlıgı.
posta olarak yapacak.. gdıo smdı yolda((
Vatan söz konusu olunca bu söylediğime kızıyorumama keşke askerlik düşse
o şimdi osmantoşunun kollarında kesin baksana görünüyor ama cvp yok
tut ipin ucundna hadisıkı sıkı çek iplik kopmaz merak etme
benim aylardır artmıyor kaldı öyleaaa kalbim artmışşşşşoyşşşş
aynen öyle canım..o yüzden rahat ol huyuna git ŞİMDİLİK
Hoşgeldin canım Allah kavustursun.
canım üzülme..bu günler gelip geçecek inşAllah..her ayrılık koyuyor malesef ama yapacak bişey yokAllah kavustursun.
benimki de çankayada kuzum
ahhh mericim ahh yarama tuz bastınn..inecek dediler bi halt yok...
herkese selamlarrrrrr
herkese selamlarrrrrr:3:[/QUOTE .!.:selaaam hoşgeldin bebişşşşş
çekelim çekelim ipleri çekelim ... gelsin aşkitolarımız ... gelsin kocişlerimiz ... gelsin hiç ayrılmayacağımız günlerrr
o şimdi osmantoşunun kollarında kesin baksana görünüyor ama cvp yok
tut ipin ucundna hadisıkı sıkı çek iplik kopmaz merak etme
Farkındayım canıımmayyyy nşallah kuzucum gözüm sizde
selaaam hoşgeldin bebişşşşş
aynen öyle canım..o yüzden rahat ol huyuna git ŞİMDİLİK
Hoşgeldin canım Allah kavustursun.
canım üzülme..bu günler gelip geçecek inşAllah..her ayrılık koyuyor malesef ama yapacak bişey yokAllah kavustursun.
benimki de çankayada kuzum
ahhh mericim ahh yarama tuz bastınn..inecek dediler bi halt yok...
herkese selamlarrrrrr
​hoşgeldin canıımm
gelcek kara yatıp foto çekilcezçekelim çekelim ipleri çekelim ... gelsin aşkitolarımız ... gelsin kocişlerimiz ... gelsin hiç ayrılmayacağımız günlerrr
Beğeni varr arada hayat var yanii
Farkındayım canıımm​İnşallahh
hoşbulduk canım..bugün biraz duygusalsın senama hergün aynı modda olunmuyo.
benim aylardır artmıyor kaldı öylebende böyle sizelrle arttırıyrum
okadar herkezze yazmışsın baktım exclusive belki vardır diye yok anam büyük hayal krııklığına uğradım:26:
gelcek kara yatıp foto çekilcezbiz sevgilimle kışı daha çok seviyoruz
bende beğenide beni beğenmiyor bu kız anlaşıldı
ben de sabah öyleydim düzeldimdürttüler seni de dürtelim mi
Evet canım eşim ve oğlum.Teşekkürler canım amin darısı başına.Allahım inşallah sanada nasip eder.hoşbulduk yeşimcim...fotodaki ailen sanırım Allah bagışlasın kuzumm..hepbirlikte kocamannn saglıklı bir ömür yaşayın inş
ahha aavatarındandırrrgelcek kara yatıp foto çekilcezbiz sevgilimle kışı daha çok seviyoruz
bende beğenide beni beğenmiyor bu kız anlaşıldı
her zamannben de sabah öyleydim düzeldimdürttüler seni de dürtelim mi
büşraaa aşkolsun canım,geçmişte hatta dünmüydü yazdım o kadar ama sen geçmişe bakmıon ki kuzu
ay bilmiom canım yaa.ben eşimin hasta oldugunu ögrendigimden beri iyi degilim.bugün de daha aramadı tahlil sonuçları çıkacaktı..dün gece çok agladım yine.bugünde sersem gibiyim dokunsalar aglıyom
aminnn canım aminn sagolasınEvet canım eşim ve oğlum.Teşekkürler canım amin darısı başına.Allahım inşallah sanada nasip eder.
ama şimdiki avatar biz değiliz
ahha aavatarındandırrr
her zamannbugün sana yarın bana
kz geçmişe bakarak yaşamıyaksın gelecekte seni neler bekliyor önemli olan o :26: kuzum ben konuya nerden bulursam ordan balıklama dalıyorumnapıyosun bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?