Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle canım..o yüzden rahat ol huyuna git ŞİMDİLİK
Hoşgeldin canım Allah kavustursun.
ŞAFAK 384

dağıtım izni biter...
özge yine kk da depresif bi halde şafak saymaya devam eder
canım üzülme..bu günler gelip geçecek inşAllah..her ayrılık koyuyor malesef ama yapacak bişey yokAllah kavustursun.
mrb cnm Ankara-Çankaya çıktı cnm usta bırlıgı.
posta olarak yapacak.. gdıo smdı yolda ((
benimki de çankayada kuzum
Vatan söz konusu olunca bu söylediğime kızıyorum ama keşke askerlik düşse

ahhh mericim ahh yarama tuz bastınn..inecek dediler bi halt yok...

herkese selamlarrrrrr

aaa kalbim artmışşşşş oyşşşş
benim aylardır artmıyor kaldı öyle bende böyle sizelrle arttırıyrum

okadar herkezze yazmışsın baktım exclusive belki vardır diye yok anam büyük hayal krııklığına uğradım :26:

​hoşgeldin canıımm

çekelim çekelim ipleri çekelim ... gelsin aşkitolarımız ... gelsin kocişlerimiz ... gelsin hiç ayrılmayacağımız günlerrr
gelcek kara yatıp foto çekilcez biz sevgilimle kışı daha çok seviyoruz

Beğeni varr arada hayat var yanii

Farkındayım canıımm​İnşallahh

bende beğenide beni beğenmiyor bu kız anlaşıldı

benim aylardır artmıyor kaldı öyle bende böyle sizelrle arttırıyrum

okadar herkezze yazmışsın baktım exclusive belki vardır diye yok anam büyük hayal krııklığına uğradım :26:

büşraaa aşkolsun canım,geçmişte hatta dünmüydü yazdım o kadar ama sen geçmişe bakmıon ki kuzu

hoşbulduk yeşimcim...fotodaki ailen sanırım Allah bagışlasın kuzumm..hepbirlikte kocamannn saglıklı bir ömür yaşayın inş
Evet canım eşim ve oğlum.Teşekkürler canım amin darısı başına.Allahım inşallah sanada nasip eder.
ama şimdiki avatar biz değiliz
gelcek kara yatıp foto çekilcez biz sevgilimle kışı daha çok seviyoruz

bende beğenide beni beğenmiyor bu kız anlaşıldı
ahha aavatarındandırrr

ben de sabah öyleydim düzeldim dürttüler seni de dürtelim mi
her zamannbugün sana yarın bana

büşraaa aşkolsun canım,geçmişte hatta dünmüydü yazdım o kadar ama sen geçmişe bakmıon ki kuzu

kz geçmişe bakarak yaşamıyaksın gelecekte seni neler bekliyor önemli olan o :26: kuzum ben konuya nerden bulursam ordan balıklama dalıyorum napıyosun bakalım ?

ay bilmiom canım yaa.ben eşimin hasta oldugunu ögrendigimden beri iyi degilim.bugün de daha aramadı tahlil sonuçları çıkacaktı..dün gece çok agladım yine.bugünde sersem gibiyim dokunsalar aglıyom

Canım üzülme.Ya tedavisi olmayan bir hastalık olsaydı o zaman napardın.Üzme kendini.Eminim iyi olacak eşin

Evet canım eşim ve oğlum.Teşekkürler canım amin darısı başına.Allahım inşallah sanada nasip eder.
ama şimdiki avatar biz değiliz

ahha aavatarındandırrr

her zamannbugün sana yarın bana
aminnn canım aminn sagolasın
kz geçmişe bakarak yaşamıyaksın gelecekte seni neler bekliyor önemli olan o :26: kuzum ben konuya nerden bulursam ordan balıklama dalıyorum napıyosun bakalım ?

delüünapiyim cnm yaa..kociş yokk hayat tatsızz,renksiz,kokusuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…