Canım üzülme.Ya tedavisi olmayan bir hastalık olsaydı o zaman napardın.Üzme kendini.Eminim iyi olacak eşin
Evet canım eşim ve oğlum.Teşekkürler canım amin darısı başına.Allahım inşallah sanada nasip eder.
ama şimdiki avatar biz değiliz
ahha aavatarındandırrr
her zamannbugün sana yarın bana
ay bilmiom canım yaa.ben eşimin hasta oldugunu ögrendigimden beri iyi degilim.bugün de daha aramadı tahlil sonuçları çıkacaktı..dün gece çok agladım yine.bugünde sersem gibiyim dokunsalar aglıyom
evet canım,zaten çok fazla şükrediyorum.Allah beterinden korusun diye..aama şu son tahlili sıkıntı yaptım çok..radyasyonmu ne vermişler bişy içmiş bakılcaktı bogazına inş kötü bişy çıkmaz
hahha süper dimiabowww kızz bu avaatar ne laayatak yorgan sigara ve keyif ayıp ayıppppppp valla yatakta oluyor ayıpp
geçmişolsun canım ama içini ferah tut ve dua et bol bol bizim de dualarımız seninle bütün askerlerimizle canım
her zamannbugün sana yarın bana
çok sagolun kızlarr.inşAllah önemli bişy çıkmaz çok korkuyorum
Korkma canım MR çekmişlerdir ilaçlı.Bende geçen hafta girdim benimki ilaçsızdı.Sonuçları inşallah iyi çıkar canım.İyi düşün iyi olsun.
hahha süper dimi
haklısınitinayla dürtülür
kızlar bende kaçıyorum ablam geldi.Öptüm hepinizi görüşürüz sonraa
"...Şafak: 99..."
Üç haneli sayıları yedik bitirdik..
Artık yok.. 3 haneli sayılar yok.
Allahım sana çok çok şükürler olsun bize bugünleri gösterdin..
Kızlar nasıl mutluyum anlatamam.
399'lara 299'lara 199'lara indiğimizde hep deli gibi sevinmiştim artık 400 demeyeceğiz 300 demeyeceğiz diye.
Ama şimdi bu mutluluk bambaşkaymış, artık 100 demeyeceğiz..
Artık 3 haneli rakam saymayacağız.
Allah henüz 99 dememiş tüm yarenlere nasip etsin bu duyguyu...
99 demek muhteşem bir duyguuuuuuu !
ÖMRÜM, SENİNLE GURUR DUYUYORUM
geçmişolsun canım ama içini ferah tut ve dua et bol bol bizim de dualarımız seninle bütün askerlerimizle canım
ahhhaa lan puding ne ki ben Yaseminle Ceyda yüzünden nutelladan soğudumm
sagol tatlım...bol bol dua ediyorum herzaman tubişim.Allah razı olsun hepinizden..benimde dualarım tüm askerlerimizle
ne pudingi ya biri bana şu puding mevzusunu nutellayı anlatsın yaaaaaaahalaa unutulmadı mı o
eeee şeyyyyy öhömmmm hangi yaseminnn
bu adam canımı sıkmaya başladııı
Dun dundur, bugun bugun.. Bugunun dun olacagina aklin eriyorsa.. Bilki sende birgun yerle bir olacaksin sevgili.. benim giydiremedigim gelinligi yuce yaradan cok guzel giydirecek cansiz bedenine!! Sinir bozucu, asagilayici gulumsemelerin toprak olup gidecek!!
şimdi de bunu yolladııı
amin canım..zaten bizim sloganımız oldu artık o cümle..."HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"...Herşey hepimiz için eger hayırlıysa çok güzel olsun...ya tubiş ben birazda yapım geregi fazla güçlü olamıyorum olmaya çalışsamda öyle görünsemde içimdeki fırtınalar düşünceler kötümserlikler peşimi bırakmıyor..yengeç burcuyum sen hesap et gerisini...ama rabbim daha büyük hastalıklardan muhafaza etsin..babacıgına da koskoca bi MAAŞALLAH diyeyim kuzum.herşey çok güzel olacak inancını koru yeter ki... senin güçlü olup ona da destek olman gerek... üzülmemen gerek ,zira sen üzülünce düzelecek değil... babam evliliklerinin ilk yılında kansermiş ...annem hiç inanmamış ona birşey olacağına şimdii bizimleee maşallahı da var Allah eksik etmesin sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan...içini ferah tut canım benimmm
kızzz kim bunları gönderen sana yaaaaabu adam canımı sıkmaya başladııı
Dun dundur, bugun bugun.. Bugunun dun olacagina aklin eriyorsa.. Bilki sende birgun yerle bir olacaksin sevgili.. benim giydiremedigim gelinligi yuce yaradan cok guzel giydirecek cansiz bedenine!! Sinir bozucu, asagilayici gulumsemelerin toprak olup gidecek!!
şimdi de bunu yolladııı
bu ne demekmiş ya :26:[/QUOTE .!.:şu 3 yılımı zehir eden köpek... gördü mutlu olduğumu kuduruk rahat vermiyor
amin canım..zaten bizim sloganımız oldu artık o cümle..."HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"...Herşey hepimiz için eger hayırlıysa çok güzel olsun...ya tubiş ben birazda yapım geregi fazla güçlü olamıyorum olmaya çalışsamda öyle görünsemde içimdeki fırtınalar düşünceler kötümserlikler peşimi bırakmıyor..yengeç burcuyum sen hesap et gerisini...ama rabbim daha büyük hastalıklardan muhafaza etsin..babacıgına da koskoca bi MAAŞALLAH diyeyim kuzum.
ahh ahh...rabbim ne ana, ne baba, ne kadeş ne de eş yoklugu yaşatmasın kimseye..saglıcakla başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi.herşeyin hayırlı olannı versin amin.
kızzz kim bunları gönderen sana yaaaaa
amin canım..zaten bizim sloganımız oldu artık o cümle..."HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"...Herşey hepimiz için eger hayırlıysa çok güzel olsun...ya tubiş ben birazda yapım geregi fazla güçlü olamıyorum olmaya çalışsamda öyle görünsemde içimdeki fırtınalar düşünceler kötümserlikler peşimi bırakmıyor..yengeç burcuyum sen hesap et gerisini...ama rabbim daha büyük hastalıklardan muhafaza etsin..babacıgına da koskoca bi MAAŞALLAH diyeyim kuzum.
ahh ahh...rabbim ne ana, ne baba, ne kadeş ne de eş yoklugu yaşatmasın kimseye..saglıcakla başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi.herşeyin hayırlı olannı versin amin.
kızzz kim bunları gönderen sana yaaaaa
şu 3 yılımı zehir eden köpek... gördü mutlu olduğumu kuduruk rahat vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?