Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım üzülme.Ya tedavisi olmayan bir hastalık olsaydı o zaman napardın.Üzme kendini.Eminim iyi olacak eşin

evet canım,zaten çok fazla şükrediyorum.Allah beterinden korusun diye..aama şu son tahlili sıkıntı yaptım çok..radyasyonmu ne vermişler bişy içmiş bakılcaktı bogazına inş kötü bişy çıkmaz

Evet canım eşim ve oğlum.Teşekkürler canım amin darısı başına.Allahım inşallah sanada nasip eder.
ama şimdiki avatar biz değiliz

ahha aavatarındandırrr

her zamannbugün sana yarın bana

abowww kızz bu avaatar ne laa yatak yorgan sigara ve keyif ayıp ayıppppppp valla yatakta oluyor ayıpp

ay bilmiom canım yaa.ben eşimin hasta oldugunu ögrendigimden beri iyi degilim.bugün de daha aramadı tahlil sonuçları çıkacaktı..dün gece çok agladım yine.bugünde sersem gibiyim dokunsalar aglıyom

geçmişolsun canım ama içini ferah tut ve dua et bol bol bizim de dualarımız seninle bütün askerlerimizle canım

her zamannbugün sana yarın bana[/QUOTE]

haklısın itinayla dürtülür

Korkma canım MR çekmişlerdir ilaçlı.Bende geçen hafta girdim benimki ilaçsızdı.Sonuçları inşallah iyi çıkar canım.İyi düşün iyi olsun.

abowww kızz bu avaatar ne laa yatak yorgan sigara ve keyif ayıp ayıppppppp valla yatakta oluyor ayıpp
hahha süper dimi

geçmişolsun canım ama içini ferah tut ve dua et bol bol bizim de dualarımız seninle bütün askerlerimizle canım

her zamannbugün sana yarın bana

haklısın itinayla dürtülür [/QUOTE]

Korkma canım MR çekmişlerdir ilaçlı.Bende geçen hafta girdim benimki ilaçsızdı.Sonuçları inşallah iyi çıkar canım.İyi düşün iyi olsun.

hahha süper dimi
çok sagolun kızlarr.inşAllah önemli bişy çıkmaz çok korkuyorum
yeşimcim MR diyosun he ne bilim kız korktum yani.radyasyon fln deyince.neyse(

ben kaçtım şimdilik öptüm hepinizi

Son düzenleme:
haklısın itinayla dürtülür

çok sagolun kızlarr.inşAllah önemli bişy çıkmaz çok korkuyorum
yeşimcim MR diyosun he ne bilim kız korktum yani.radyasyon fln deyince.neyse(

ben kaçtım şimdilik öptüm hepinizi[/QUOTE]

merak etme canım cıkmaz.
hoşçakal canımm

Bitmek bilmeyen bir yol cizdin hayatima.. Bi hayli yol katettim fakat her arkaya baktigimda hala seni goruyorum..Bu gidis yeni bir varolus yada yokolus!!..Yeterince tenine, kokuna doyamadigim..ama anlayabiliyorum olum kokusu geliyor burnuna akiyor ruhum mechule.. veda ediyorum simdi tum hayallerime umutlarima sensizken cok yardimci oldular bana..Merak ediyorum sen gelmeyeceginimi saniyorsun yanima??!!

haaah bi bu eksikti...
telefonuma geldi bu mesaj....
ölsün istiyorum bu köpek yaa

canımmmm benimmm gözünn aydınnnnn çok mutluoldum senin adınaaa ayrıcaa darısı bizim başımızaaa

sagol tatlım...bol bol dua ediyorum herzaman tubişim.Allah razı olsun hepinizden..benimde dualarım tüm askerlerimizle

herşey çok güzel olacak inancını koru yeter ki... senin güçlü olup ona da destek olman gerek... üzülmemen gerek ,zira sen üzülünce düzelecek değil... babam evliliklerinin ilk yılında kansermiş ...annem hiç inanmamış ona birşey olacağına şimdii bizimleee maşallahı da var Allah eksik etmesin sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan...içini ferah tut canım benimmm

bu adam canımı sıkmaya başladııı

Dun dundur, bugun bugun.. Bugunun dun olacagina aklin eriyorsa.. Bilki sende birgun yerle bir olacaksin sevgili.. benim giydiremedigim gelinligi yuce yaradan cok guzel giydirecek cansiz bedenine!! Sinir bozucu, asagilayici gulumsemelerin toprak olup gidecek!!

şimdi de bunu yolladııı

halaa unutulmadı mı o

eeee şeyyyyy öhömmmm hangi yaseminnn
ne pudingi ya biri bana şu puding mevzusunu nutellayı anlatsın yaaaaaaa

bu ne demekmiş ya :26:

Son düzenleme:
amin canım..zaten bizim sloganımız oldu artık o cümle..."HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"...Herşey hepimiz için eger hayırlıysa çok güzel olsun...ya tubiş ben birazda yapım geregi fazla güçlü olamıyorum olmaya çalışsamda öyle görünsemde içimdeki fırtınalar düşünceler kötümserlikler peşimi bırakmıyor..yengeç burcuyum sen hesap et gerisini...ama rabbim daha büyük hastalıklardan muhafaza etsin..babacıgına da koskoca bi MAAŞALLAH diyeyim kuzum.
ahh ahh...rabbim ne ana, ne baba, ne kadeş ne de eş yoklugu yaşatmasın kimseye..saglıcakla başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi.herşeyin hayırlı olannı versin amin.
kızzz kim bunları gönderen sana yaaaaa

canım bu sene bütün askerde moda herhalde ben gelince herşey daha güzel olcak diyo askerim nedir bu lafın aslı astarı bilen varsa söylesin

amin canım aminnn

ya eski erkek arkadaşım olmaz olaydı köpek ... ya hayatımdan gittiğinden beri bitmedi saçmalıkları...

şu 3 yılımı zehir eden köpek... gördü mutlu olduğumu kuduruk rahat vermiyor

o 3 yılı bırak hattını değiştir gerekirse kapına gelirsede polise şikayet edersin tehtit mesajları aldığını söylersin inş. kurtulursun. takıntı yapmış o seni :26: baksana şu güzelliğe nede gzel yakışıyorsunuz maşalah allah bozmasın demeyelim çünkü Allah fesat değildir. Kulları bozmasın yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…