Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlıı gecelerr canımmmm bnde öptümmm

Amann ne bileyim ya bencede kafayı yedi.. Sınava giriliyormuşta isteğe bağlı oluyormuşta öyle herkesi almıyorlarmışta amann ne yapacağını şaşırdı şuanda zaten ayrıyız yemin ediyorum hasretten dağa taşa vuracağım kendimi o hala uzun dönem falan deyip beni delirtmeye uğraşıyor =/

manyak enişte sen ne vurcn cnm kendini dağa taşa bırak o vursun vursunda görsün dünynn kaç bucak olduğunu tbi beklicek adam var arkndan nasılsa bu erkkler böle rahat batıo rbırak gitsin yapsn uzun dönemde görsün anacığınn nikahını bizimki oynayark gitti dağıtım izninde ağlayarak gönderdm bi gitsnde görür o zmn 6 aya bile çok dicek ah bizde 6 ay bekleseydk nolurdu ömrümz gidio beklemekle

Anladım canım ben zaten diyorum sen yapamazsın oralarda diyorum beni dinleyen kim=( ah ah yolunu bekleyen var nasıl olsa ama sürekli laf sokuyor beklicen mi beni diye =( bencede o orda bunalacak ya neyse=/ yapsın bakalım ne kadar istiyorsa ben beklerim korkuyla endişeyle =(

merhaba kizlar telden giriyorum pek okuyamadim gecmisi mehtap bitiyor iki güncük kaldi duygusala baglamaya basladik ya bakalim hakkimizda hayirlisi bir de gelmisken safagimi attirayim dedim: Bugün itibariyle safak tam 365; Allahim tam bir yil var nasil gececek bu kocaman yil

GüNAYDINNN KIZÇELERRRRRRR

SONuNDAAA ŞAFAKK : 119

Sonunda 20'ler bitti 1 aydır biticek diye bekliyoruz

Son düzenleme:
off çok zor ya zoru mu varmış Allah bilir benimk igibi gönüllü komandoluk yazmıştır.. :26: benim askerimin timide özel tim olarak 18 kişi mi ne beraber gelmişler

naparsın be kızçemmmmmm
Evet yavrum gönüllü yazdı benimkide yazdı ama çıkmadı şansına betülünki çıktı İnşallah rahat eder ya merkezde ama karakoldamı oluncak daha belli değil.

Allahım hepsini korusun..
Napim be kızçem işteyim canım hiç çalışmak istemiyorr sen napiosun?

amin Allah bütün askerlerimizi korusun hiç bi ailenin canı yanmasın inş. Son 4 ayımız kaldı sağ sağlim kavuşsam sarılsam amanin bowww duysala bağladım anacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…