Bir seyleri degisyiremiyorsan oldugu gibi kabul edeceksin buna mecburuz bizm disimizda gelisiyor bu sure Benimde sonumuzun n olacagina dair korkularim var ama dusunmemeye calisiyrm bildigin kaciyrm. Askerimde etkileniyor halimden suan onu dusunmk zorundaym. Bn ckiyrm hyrli gecler yarin guzel bir gun Olsun. Opuldunuz
Abe kaynana ne yaptın bizeee ne yaptın bizeeee :86:
sennki kafayı yemş herlde bzmki maaş alıo 42 lira 50 kuruş sen ver ona aklını başına toplasın maaş için askerlikmi uzatılır biz kısaltalım derken o uzatayımmı dio ah bu erkekler beyinlerini ceviz zannedip yiolar heralde hepsi bi akıllı
Amann ne bileyim ya bencede kafayı yedi.. Sınava giriliyormuşta isteğe bağlı oluyormuşta öyle herkesi almıyorlarmışta amann ne yapacağını şaşırdı şuanda zaten ayrıyız yemin ediyorum hasretten dağa taşa vuracağım kendimi o hala uzun dönem falan deyip beni delirtmeye uğraşıyor =/
manyak enişte sen ne vurcn cnm kendini dağa taşa bırak o vursun vursunda görsün dünynn kaç bucak olduğunu tbi beklicek adam var arkndan nasılsa bu erkkler böle rahat batıo rbırak gitsin yapsn uzun dönemde görsün anacığınn nikahını bizimki oynayark gitti dağıtım izninde ağlayarak gönderdm bi gitsnde görür o zmn 6 aya bile çok dicek ah bizde 6 ay bekleseydk nolurduömrümz gidio beklemekle
sevgilim gidiyo sabahilk mardine ordan şırnak
Allah onu kazadan beladan Teröristten korusun... Allah sabır versin sana canım
teşekkür ederim canım amin.bütün askerlerimizi korusun inşallah.
sevgilim gidiyo sabahilk mardine ordan şırnak
benim sevgilimde mardinde yapıyor askerliğini canım Allah yardımcısı olsun komando olarak mı gidiyor şırnağa ? :26:
GüNAYDINNN KIZÇELERRRRRRR
SONuNDAAA ŞAFAKK : 119
Sonunda 20'ler bitti 1 aydır biticek diye bekliyoruz
off çok zor ya zoru mu varmış Allah bilir benimk igibi gönüllü komandoluk yazmıştır.. :26:Betül yerine ben cevap veriyim tatlım
Evet komando olarak gidiyor özel tim olarak
Günaydınn kızçeee
günaaaaaaaydddddııııııııııınnnnnn
Evet yavrum gönüllü yazdı benimkide yazdı ama çıkmadı şansına betülünki çıktıoff çok zor ya zoru mu varmış Allah bilir benimk igibi gönüllü komandoluk yazmıştır.. :26:benim askerimin timide özel tim olarak 18 kişi mi ne beraber gelmişler
naparsın be kızçemmmmmm
Evet yavrum gönüllü yazdı benimkide yazdı ama çıkmadı şansına betülünki çıktıİnşallah rahat eder ya merkezde ama karakoldamı oluncak daha belli değil.
Allahım hepsini korusun..
Napim be kızçem işteyim canım hiç çalışmak istemiyorr sen napiosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?