Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zman su gibi geçiyor aslında ama biz anlamıyoruz hopp bi bakmısın kışş gelmiş gelsin dimi kış gelsin gelsinnn

Aslında öyle canım ya.. Gelsin tabiki gelsin yaa aylar geçsin yıllarr geçsinn kavuşalımm artıkk..
Aklımadaa şarkı geldi bakk hemencik söylüyorum..
Öhöömm öhhöömm Aylarr geçsede yıllar geçsedee bir ömürr böyle sürsede bennn senii UNUTAMAM..!!

bende hemencik bi şarkı patlatıyım... öhömmm kem kümmm ıyyhhhhhh tühhhhh :131:

Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın çal oynasın
:118::118::118::118::122::122::122::122::119::119::119:

Son düzenleme:
Aheyy aheyy aheyyyy
koppppp koppppppp
Hopppppppaaaaaaaa hooooooopppppppppppppaaaaaaaaa

Ortaya karışık olsunn

Aheyy aheyy aheyyyy
koppppp koppppppp
Hopppppppaaaaaaaa hooooooopppppppppppppaaaaaaaaa

Ortaya karışık olsunn
:118::118::118::118::118:
cuppa cuppa cuppa cuppa :122::122::122::122:
300-500 300-500 300-500
mayonez ketçap mayonez ketçap mayonez ketçap mayonez ketçap :118::118::118::118::118:

twitte takılıyorum kuzum sen naban

maşallah maşallah nazar değmez inşallah
Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın
Mayonez ketçapp nee kızzzzz

yeni bestemmmmmm çok uyumlu geldi oruçta açlık yaptı öyle derken böyle şeyken öyle oluğunu sandığımızdan bi bakmışız ki abow ne olmuş valla ben bişey yapmadım kim ? kim ölmüş ? Aaaa Allah uzun ömür versin kalanlarında Allah mekanını cennet eylesin aminnnn

Son düzenleme:
hayırlısı olsun demekten baska caremız yok Allah butun askerleri korusun inşallah

ağlama kız zamanla bizim gbi olcaksın gülceksin şarkı söyliyceksin makaraya vurcaksın daha askere gitsin bide onun akserlik piskolojisi var usta birliğine gidicek dimi ? :44:

ağlama kız zamanla bizim gbi olcaksın gülceksin şarkı söyliyceksin makaraya vurcaksın daha askere gitsin bide onun akserlik piskolojisi var usta birliğine gidicek dimi ? :44:

evet tatlım usta birliğine gıdıyo.o kadar yıldır ayrı hiç kaladım şimdi birden gıtmesi çok zoruma gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…