günaaaaaaaydddddııııııııııınnnnnn
amin Allah bütün askerlerimizi korusun hiç bi ailenin canı yanmasın inş. Son 4 ayımız kaldı sağ sağlim kavuşsam sarılsamamanin bowww duysala bağladım anacımmmm
hoş geldinnnn Çırakkkkk nasılsınnnnnnnnn
zman su gibi geçiyor aslında ama biz anlamıyoruzAminn canımm..
Neyy 4 aymı şakamı yapıyorsun yaa benimm daha 1 senem varrr
iyidirrim ustaa sen nasılsınnn
zman su gibi geçiyor aslında ama biz anlamıyoruzhopp bi bakmısın kışş gelmiş gelsin dimi kış gelsin gelsinnn
Aslında öyle canım ya.. Gelsin tabiki gelsin yaa aylar geçsin yıllarr geçsinn kavuşalımm artıkk..
Aklımadaa şarkı geldi bakk hemencik söylüyorum..
Öhöömm öhhöömm Aylarr geçsede yıllar geçsedee bir ömürr böyle sürsede bennn senii UNUTAMAM..!!
:118::118::118::118::118:Aheyy aheyy aheyyyy
koppppp koppppppp
Hopppppppaaaaaaaa hooooooopppppppppppppaaaaaaaaa
Ortaya karışık olsunn
Napiosun tatlımm?
zman su gibi geçiyor aslında ama biz anlamıyoruzhopp bi bakmısın kışş gelmiş gelsin dimi kış gelsin gelsinnn
bende iyiyim bugün maşallahım var bomba gibi yim :)
:118::118::118::118::118:
cuppa cuppa cuppa cuppa :122::122::122::122:
300-500 300-500 300-500
mayonez ketçap mayonez ketçap mayonez ketçap mayonez ketçap :118::118::118::118::118:
twitte takılıyorum kuzumsen naban
Dikkat et de senide twit atmasınlar
Napam bende bea çalışmaya çalışıyorumm..
Allah kimsenin mutluluğunu bozmasıntwitte takılıyorum kuzumsen naban
maşallah maşallah nazar değmez inşallah
Mayonez ketçapp nee kızzzzz
benim sevgilimde mardinde yapıyor askerliğini canım Allah yardımcısı olsun komando olarak mı gidiyor şırnağa ? :26:
evet canım komandoşuan mardınde sevgılım orda kalma ihtımalıde var
Orda kalırsa onu ktmde bırakmazlar mardinde başka bi askeri bölgeye gönderirler belki çünkü benim askerimde öyle:26:
hayırlısı olsun demekten baska caremız yokAllah butun askerleri korusun inşallah
ağlama kız zamanla bizim gbi olcaksıngülceksin şarkı söyliyceksin makaraya vurcaksın daha askere gitsin bide onun akserlik piskolojisi var usta birliğine gidicek dimi ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?