Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız yok çok keyifli ya

Bir bilgim yok kuşum sadece kk kullanıcısıyımm
Töbe töbee Allahımm besteye bak öüler falan valla oruç başına vurmuşş hee ben anlamam gitt yüzünü gözünü yıkada kendine gell yavrumm..

evet canım komando şuan mardınde sevgılım orda kalma ihtımalıde var

Nee bundan benim neden haberim yok yavrum mardin nerden çıktı? Ama bence daha iyi şırnaktan bebeğim yaa tabii Hayırlısı neyse o olsun.. üzme kendini
ağlama kız zamanla bizim gbi olcaksın gülceksin şarkı söyliyceksin makaraya vurcaksın daha askere gitsin bide onun akserlik piskolojisi var usta birliğine gidicek dimi ? :44:

Kızz ustaya gitti dünn zatennn o da benden 92/2 sevgilisii..

ebuşum sen gene iyisin ya çarşısı var ibonun .oruçun yok çarşısı izni bile kullanamıcak belki

Evet öyle bebeğimde belki birliğinde internet olur ya. bizim burdaki abinin oğlu vanda asker onunda çarşısı yok o yüzden birliklerinde internet falan herşey varmış yavruşum.

evet tatlım usta birliğine gıdıyo.o kadar yıldır ayrı hiç kaladım şimdi birden gıtmesi çok zoruma gıdıyo
canım herşeye alışıldığı gibi bunada zamanla alışıyosunnn
Töbe töbee Allahımm besteye bak öüler falan valla oruç başına vurmuşş hee ben anlamam gitt yüzünü gözünü yıkada kendine gell yavrumm..

yaa ama benim askerimin bi interneti bile yok orda ben napıcmmmm bende ağlarım ama

Sağol canım bir şekilde bitiyor iste
Allah Askerlerini yeni gönderenlere sabırlar versin
Masallah seninde bitmiş plakalara cok az kalmış

çok şükür az kaldı cnm Allah kavuştuğumuz günleri de göstersinn oof of bi deprem bi çatışma uyuyamıyorum artık ama bitecek inşallah bitecekk..

aminn canımm .benim askerimde şırnak/silopiye düştü

Allah su gibi geçen şafaklar nasip etsin cnmm

yaa ama benim askerimin bi interneti bile yok orda ben napıcmmmm bende ağlarım ama

Yok yok aman ağlamaa güllll heppp..
Haydii bri şarkıı daha patlatıyimmm..

Sevgii anlaşmak değildirr nedensizce sevilir..
Bazen küçük bir an içinn ömürr bilee verilirrr..

canım herşeye alışıldığı gibi bunada zamanla alışıyosunnn

Kıııız sen yemiştin şafağıı sanki anaaa yanlş mı hatrlıyorm ben acabaa yoksam pot mu kırıyorum şu an

Yok yok aman ağlamaa güllll heppp..
Haydii bri şarkıı daha patlatıyimmm..

Sevgii anlaşmak değildirr nedensizce sevilir..
Bazen küçük bir an içinn ömürr bilee verilirrr..
seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yorumsun.. Yıldızlara yürürüm senle :))) aaaaaaa koppkopp :118:
Kıııız sen yemiştin şafağıı sanki anaaa yanlş mı hatrlıyorm ben acabaa yoksam pot mu kırıyorum şu an

şu potu kırmayın artıkk ya evet bu 2 oluyor napıyım yani kısmetimde var kabul etmiyonuz mu beni yoksam

Evet yavrum herkes öyle söylüyor nasıl yane önceki çıktığını 15 ay bekledin şimdide yinemi 15 ay bekliyorsun ? :44:

Yeni gördüm ondaaan ne şans kız bi rahat nefes alamadın askerliktenn olsun amaa beklediğine değsin de sorun yok :)))

15 olsa yine beklerdim:26:

Son düzenleme:

Amann eskiyee maziii derlerr yavrumm..
İnşallahh Mutluu olursunn tatlımmm.. Allahım gönlünee göree versinn..

Yeni gördüm ondaaan ne şans kız bi rahat nefes alamadın askerliktenn olsun amaa beklediğine değsin de sorun yok :)))

kuzum bu çocukluk aşkım benim bebeydik bu benim için çocuk dövüyodu sokakta beni takip edip evimin kapı numarasına kadar biliyordu öyleylen böyle oldu işte

kuzum bu çocukluk aşkım benim bebeydik bu benim için çocuk dövüyodu sokakta beni takip edip evimin kapı numarasına kadar biliyordu öyleylen böyle oldu işte

Anamm aşka bak bee hemide kıskanççç benimkii gibii
aminnnnn şuanki gönüllük gibi ama kısmet bilemezsn :)

Aynen öyle tatlım kısmet bu işlerr nolucağıı belli olmuyor..

Anamm aşka bak bee hemide kıskanççç benimkii gibii

Aynen öyle tatlım kısmet bu işlerr nolucağıı belli olmuyor..

valla benimkiyle kıskançlık konusunda yarışılmaz say istersen kıskançlıklarından bi kaç tane sonra ben söyliyim hee dersin büşra sizin ky biziimkinden büyükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…