kız yok çok keyifli ya
Töbe töbee Allahımm besteye bak öüler falan valla oruç başına vurmuşş hee ben anlamam gitt yüzünü gözünü yıkada kendine gell yavrumm..yeni bestemmmmmmçok uyumlu geldi oruçta açlık yaptı öyle derken böyle şeyken öyle oluğunu sandığımızdan bi bakmışız ki abow ne olmuş valla ben bişey yapmadım kim ? kim ölmüş ? Aaaa Allah uzun ömür versin kalanlarında Allah mekanını cennet eylesin aminnnn
evet canım komandoşuan mardınde sevgılım orda kalma ihtımalıde var
ağlama kız zamanla bizim gbi olcaksıngülceksin şarkı söyliyceksin makaraya vurcaksın daha askere gitsin bide onun akserlik piskolojisi var usta birliğine gidicek dimi ? :44:
evet tatlım usta birliğine gıdıyo.o kadar yıldır ayrı hiç kaladım şimdi birden gıtmesi çok zoruma gıdıyo
Gider bebeğimm bir ilk günler bu kadar koyar birde zaman geçtikce özlemin dahda arttığında koyar..
ebuşum sen gene iyisin ya çarşısı var ibonun .oruçun yok çarşısı izni bile kullanamıcak belki
Evet öyle bebeğimde belki birliğinde internet olur ya. bizim burdaki abinin oğlu vanda asker onunda çarşısı yok o yüzden birliklerinde internet falan herşey varmış yavruşum.
oruçta var dedi amaa inşallah öyledir bebeğim
An itibariylee mardine teslimm
canım herşeye alışıldığı gibi bunada zamanla alışıyosunnnevet tatlım usta birliğine gıdıyo.o kadar yıldır ayrı hiç kaladım şimdi birden gıtmesi çok zoruma gıdıyo
Töbe töbee Allahımm besteye bak öüler falan valla oruç başına vurmuşş hee ben anlamam gitt yüzünü gözünü yıkada kendine gell yavrumm..
Sağol canım bir şekilde bitiyor iste
Allah Askerlerini yeni gönderenlere sabırlar versin
Masallah seninde bitmiş plakalara cok az kalmış
aminn canımm .benim askerimde şırnak/silopiye düştü
yaa ama benim askerimin bi interneti bile yok orda ben napıcmmmm bende ağlarım ama
canım herşeye alışıldığı gibi bunada zamanla alışıyosunnn
yaa ama benim askerimin bi interneti bile yok orda ben napıcmmmm bende ağlarım ama
seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yorumsun.. Yıldızlara yürürüm senle :)))Yok yok aman ağlamaa güllll heppp..
Haydii bri şarkıı daha patlatıyimmm..
Sevgii anlaşmak değildirr nedensizce sevilir..
Bazen küçük bir an içinn ömürr bilee verilirrr..
Kıııız sen yemiştin şafağıı sanki anaaa yanlş mı hatrlıyorm ben acabaa yoksam pot mu kırıyorum şu an
Evet yavrum herkes öyle söylüyor nasıl yane önceki çıktığını 15 ay bekledin şimdide yinemi 15 ay bekliyorsun ? :44:seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yorumsun.. Yıldızlara yürürüm senle :)))aaaaaaa koppkopp :118:
Yaa naptınn yaa bu şarkıyı söylemicektinn baanaaAhh Ahh benimkinin d.günü 14 şubatta d.gününde ona slayt yapmıştım bu şarkıyı koymuştumm anamm geldiler bana yinee
şu potu kırmayın artıkk yaevet bu 2 oluyor napıyım yani kısmetimde var kabul etmiyonuz mu beni yoksam
seninle herşeye varım bennn sen benim uğurlu yorumsun.. Yıldızlara yürürüm senle :)))aaaaaaa koppkopp :118:
şu potu kırmayın artıkk yaevet bu 2 oluyor napıyım yani kısmetimde var kabul etmiyonuz mu beni yoksam
evet yavrum herkes öyle söylüyor nasıl yane önceki çıktığını 15 ay bekledin şimdide yinemi 15 ay bekliyorsun ? :44:
Yaa naptınn yaa bu şarkıyı söylemicektinn baanaa Ahh Ahh benimkinin d.günü 14 şubatta d.gününde ona slayt yapmıştım bu şarkıyı koymuştumm anamm geldiler bana yinee
15 ay beklemedim birini 3 ay bekledim eski sevgilimdi askere gitmeden önce beni aldatmıştı ayrılmıştık ben son 1 şans vermedim askerden geldi 1 ay içinde ayrıldık olmadı yapmadık şimdide 8 ay bekliyorum ama 15 olsa yine beklerdim yani :26:
Yeni gördüm ondaaanne şans kız bi rahat nefes alamadın askerliktenn olsun amaa beklediğine değsin de sorun yok :)))
Amann eskiyee maziii derlerr yavrumm..
İnşallahh Mutluu olursunn tatlımmm.. Allahım gönlünee göree versinn..
kuzum bu çocukluk aşkım benim bebeydik bu benim için çocuk dövüyodu sokakta beni takip edip evimin kapı numarasına kadar biliyorduöyleylen böyle oldu işte
aminnnnn şuanki gönüllük gibi ama kısmet bilemezsn :)
Anamm aşka bak bee hemide kıskanççç benimkii gibii
Aynen öyle tatlım kısmet bu işlerr nolucağıı belli olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?