Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyim canım şafak yemekle meşgulummm yutuyorum kıs gelsin bekliyorum sabah sabah iş başımıda yaptımmm Bugünde oruçluyum bakalım nasıl geçicek

evet canım ya kış gelsede askerlerimize kavuşsak
Bende iş başı yaptım telefonumuda gözümün önüne koydum bir umut belki çalar diye bekliyorum
Kendime hakan altundan telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını gönderiyorum

deliyaaa bekliyosun ama çalmayacak biliyosun mertin dediği bi laf var burası babamın yeri değil ki dk başı seni arıyım

Aralık gelsin gerisi teferruat KASIMDADA ASŞK BAŞKA OLCAK

günaydınlar günaydınlar nasılsınız kknın güzel hatunlarııı

büşşş kasımda aşk başkadır doğru demişin kuzum ama kasımda nişan nasıl olucak yaaa

günaydınlar günaydınlar nasılsınız kknın güzel hatunlarııı

büşşş kasımda aşk başkadır doğru demişin kuzum ama kasımda nişan nasıl olucak yaaa
sonunda belli oldu yani yoğun baskıların üzerine kötü gelin olcaksın kız az kaldı ama benim için dünyanın en iyi insanı ve meleğisinnnn
çatlakkkkk patlakkkkkkkk yusyuvarlakkk efendim büşşşşşşşşşşşşşş

kremalı börek üstü çöğrek çek kanka çek vosvosunu yoldan çek naber ümrannnnnnnnnnnn

deliyaaa bekliyosun ama çalmayacak biliyosun mertin dediği bi laf var burası babamın yeri değil ki dk başı seni arıyım

Aralık gelsin gerisi teferruat KASIMDADA ASŞK BAŞKA OLCAK

Haklı mert ama gelsinde onu kalbimize anlatsın babasının devletin yeri farketmiyo bizim için

Ocak gelsin yaa deme öyle Ocak ortasııııııı

kötü gelin olmayan mı var büş Allahını seversen hahaha yok kız kaynanam seviyor beni ben anneme baskı kurdum biraz nişanı kız tarafı yapıyor malummm 25 kasım nişan tarihi evee yakın güzel bir salon vardı orayı tutmuş annem daha fazla dayanamayıp ama ben illa salon tutda demedim evdede olurdu hiç olmayabilirdide annem istemedi ben napıyımm büşşşş

aslında tarihten pek memnun değilim soguk olmazmı ya nasıl olcak ben soğugu hiç sevmem saçım başım bozulursa

iyi diyelim iyi olalımmm kuzumm seni gördüm havam arttı dahada iyi olurummm

Bubble yide gördüğüme sevindim ama tanışık değiliz galiba benle konuşmuyor

Haklı mert ama gelsinde onu kalbimize anlatsın babasının devletin yeri farketmiyo bizim için

Ocak gelsin yaa deme öyle Ocak ortasııııııı

kız dur daha yeni gitti bu özlem niye baba devlet ocağında naparsın dimi bizim için öyle devlat baba bakıyor ona

ayyy kuzummm aralıkta yapsan daha süper olurdu sankimmm biz mertlen gelirdik Kasımda salmaz şimdi o beni :26: ben seni göremiycekmiyim şimdi

kız dur daha yeni gitti bu özlem niye baba devlet ocağında naparsın dimi bizim için öyle devlat baba bakıyor ona

bende bilmiyorum bu özlem niye belki burda olsa 2-3 göremesemm bişey olmicak ama şimdi askerde ya aylarca göremicem ya oyüzden hemen özlemeye başladım

ayyy kuzummm aralıkta yapsan daha süper olurdu sankimmm biz mertlen gelirdik Kasımda salmaz şimdi o beni :26: ben seni göremiycekmiyim şimdi

yaa saçmalamaa istersennnnn büşş saçını başını yolarım kızımmm ne demek gelememmm biz seninle kkda tanışıp neler yaptık len

evet canım tanışamadık. Benim asker daha yeni gitti bi telaş bi koşuşturma işte yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
Gözde ben canım acaba senin adın nedir nedir :)))

bende bilmiyorum bu özlem niye belki burda olsa 2-3 göremesemm bişey olmicak ama şimdi askerde ya aylarca göremicem ya oyüzden hemen özlemeye başladım
pisikolojik olarak oluyor o bendede öyle oldu sevdiğimdede biz hiç bu kadar bi anda özleyeceğimiz aklımıza gelmemişti ama 3 gün sonunda özledim demeye başladık
yaa saçmalamaa istersennnnn büşş saçını başını yolarım kızımmm ne demek gelememmm biz seninle kkda tanışıp neler yaptık len

gelde ona anlat onu ama bakarız kuzm bi hal çaresine kesinleşti mi tarihi

Ay ben geldim ben geldim nabersiniz tezkereci güzellerim =) 1 ay Uğuru göremicem =25:

evet canım tanışamadık. Benim asker daha yeni gitti bi telaş bi koşuşturma işte yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
Gözde ben canım acaba senin adın nedir nedir :)))

taze yarensin demek canım allah kavuştursun memnun oldum tanıştığıma bende ümran şubatta geldi askerim nişan şafağı sayıyorum

25 kasım kesin tarih büşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…