İyiyim canım şafak yemekle meşgulummm yutuyorum kıs gelsin bekliyorumsabah sabah iş başımıda yaptımmm Bugünde oruçluyum bakalım nasıl geçicek
evet canım ya kış gelsede askerlerimize kavuşsak
Bende iş başı yaptım telefonumuda gözümün önüne koydum bir umut belki çalar diye bekliyorum
Kendime hakan altundan telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını gönderiyorum
çatlakkkkk patlakkkkkkkk yusyuvarlakkk efendim büşşşşşşşşşşşşşşümraaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn
.
İki Hanelere Son : 8 Gün..
Plakalara Son : 26 Gün..
Şafak : 107
.::emresra::.
:123:
.
sonunda belli oldu yani yoğun baskıların üzerine kötü gelin olcaksın kız az kaldıgünaydınlar günaydınlar nasılsınız kknın güzel hatunlarııı
büşşş kasımda aşk başkadır doğru demişin kuzum ama kasımda nişan nasıl olucak yaaa
çatlakkkkk patlakkkkkkkk yusyuvarlakkk efendim büşşşşşşşşşşşşşş
deliyaaa bekliyosun ama çalmayacak biliyosunmertin dediği bi laf var burası babamın yeri değil ki dk başı seni arıyım
Aralık gelsin gerisi teferruatKASIMDADA ASŞK BAŞKA OLCAK
sonunda belli oldu yani yoğun baskıların üzerine kötü gelin olcaksın kız az kaldıama benim için dünyanın en iyi insanı ve meleğisinnnn
kremalı börek üstü çöğrek çek kanka çek vosvosunu yoldan çek naber ümrannnnnnnnnnnn
Haklı mert ama gelsinde onu kalbimize anlatsın babasının devletin yeri farketmiyo bizim için
Ocak gelsin yaa deme öyle Ocak ortasııııııı
kötü gelin olmayan mı var büş Allahını seversenhahaha yok kız kaynanam seviyor beni ben anneme baskı kurdum biraz nişanı kız tarafı yapıyor malummm 25 kasım nişan tarihi evee yakın güzel bir salon vardı orayı tutmuş annem daha fazla dayanamayıp ama ben illa salon tutda demedim evdede olurdu hiç olmayabilirdide annem istemedi ben napıyımm büşşşş
aslında tarihten pek memnun değilim soguk olmazmı ya nasıl olcak ben soğugu hiç sevmem saçım başım bozulursa
iyi diyelim iyi olalımmm kuzumm seni gördüm havam arttı dahada iyi olurummm
Bubble yide gördüğüme sevindim ama tanışık değiliz galiba benle konuşmuyor
kız dur daha yeni gitti bu özlem niyebaba devlet ocağında naparsın dimi bizim için öyle devlat baba bakıyor ona
ayyy kuzummm aralıkta yapsan daha süper olurdu sankimmm biz mertlen gelirdikKasımda salmaz şimdi o beni :26: ben seni göremiycekmiyim şimdi
kötü gelin olmayan mı var büş Allahını seversenhahaha yok kız kaynanam seviyor beni ben anneme baskı kurdum biraz nişanı kız tarafı yapıyor malummm 25 kasım nişan tarihi evee yakın güzel bir salon vardı orayı tutmuş annem daha fazla dayanamayıp ama ben illa salon tutda demedim evdede olurdu hiç olmayabilirdide annem istemedi ben napıyımm büşşşş
aslında tarihten pek memnun değilim soguk olmazmı ya nasıl olcak ben soğugu hiç sevmem saçım başım bozulursa
iyi diyelim iyi olalımmm kuzumm seni gördüm havam arttı dahada iyi olurummm
Bubble yide gördüğüme sevindim ama tanışık değiliz galiba benle konuşmuyor
pisikolojik olarak oluyor obende bilmiyorum bu özlem niye belki burda olsa 2-3 göremesemm bişey olmicak ama şimdi askerde ya aylarca göremicem ya oyüzden hemen özlemeye başladım
yaa saçmalamaa istersennnnn büşş saçını başını yolarım kızımmm ne demek gelememmm biz seninle kkda tanışıp neler yaptık len
evet canım tanışamadık. Benim asker daha yeni gitti bi telaş bi koşuşturma işte yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
Gözde ben canım acaba senin adın nedir nedir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?