pisikolojik olarak oluyor obendede öyle oldu sevdiğimdede biz hiç bu kadar bi anda özleyeceğimiz aklımıza gelmemişti ama 3 gün sonunda özledim demeye başladık
gelde ona anlat onuama bakarız kuzm bi hal çaresine kesinleşti mi tarihi
Ay ben geldim ben geldim nabersiniz tezkereci güzellerim =) 1 ay Uğuru göremicem =25:
ben 4 ay göremiycemmm senin az kalmış azzzzzAy ben geldim ben geldim nabersiniz tezkereci güzellerim =) 1 ay Uğuru göremicem =25:
taze yarensin demek canım allah kavuştursun memnun oldum tanıştığıma bende ümran şubatta geldi askerim nişan şafağı sayıyorum
25 kasım kesin tarih büşşşş
ben çok yabancı kalmışımmm buraya ya merhaba ümran bennAllah kavuştursunn bende 1 hafta göremicem maleseg aşkoşumu
ben çok yabancı kalmışımmm buraya ya merhaba ümran bennAllah kavuştursunn bende 1 hafta göremicem maleseg aşkoşumu
ben 4 ay göremiycemmm senin az kalmış azzzzziyiyiz kuzum iş başı yaptık öyle oruçtu kovalamaca devam ediyor
süper o zaman :123: sana kabarık bi nişanlık alırızama pembe olmasın gözünü seviyim nişanda kınada millet bi pembe tonları tutturmuş gidiyor büyük konuşmıyım ben pembe istemiyorum ya
ben 4 ay göremiycemmm senin az kalmış azzzzziyiyiz kuzum iş başı yaptık öyle oruçtu kovalamaca devam ediyor
süper o zaman :123: sana kabarık bi nişanlık alırızama pembe olmasın gözünü seviyim nişanda kınada millet bi pembe tonları tutturmuş gidiyor büyük konuşmıyım ben pembe istemiyorum ya
biz izinde bir ay gidene kadar son gün bile beraberdik geldiğinde işe başlıycak iş çıkışları alır artıkın beni aynı mahalledeyiz sorun olmaz herhalde görüşmekve birşey diyim mi kavuşunca bitiyormu sanıyorsunuz len özlemm katkat artıyor en azından bizde öyle oldu ilk geldi aralıksız hergün 2 hafta boyunca görüştük sonralarındada aileden ambargo geldi o ayrıher fırsatta başka birşeye değil sadece birbirinize vakit ayırıcaksınız inş o günlerde gelecek sabır
kızlar benim sadece 3 günüm kaldıhiç zaman geçmiyor sanki
sizi alır kafalarınızı birbirinize tokuştururumhaberiniz olsunnn öpün başınıza koyun haftanızı ayınızıda başınıza çalın beee
Merhaba Deniz ben de =) Sizide Allah kavuştursun
kuzum ben bulamadım seniKızzzz Sen beni hala facede eklemedin o kadar mail adresimi verdimAllah kabul etsin tatlım
ahahahaaaapembe bende istemiyroum ama kafamda olanlar bile geri köşelere itildii tuhaf birşey iş ciddiye bindi ya napcam bilmiyorumm
sağol canımmm hepimizii tüm bekleyenleri inşş kasımda sözleniyorsunuz demek bizde nişanlanıcağız Allahın izniylee
Kıskananlar çatlasın mı desek ne desek
kuzum ben bulamadım seniyanlış adres verdin sonra düzelttin yazdım bulamadım valla
kıyamam yaaa gerekirse üstüne sen koyar daha iyisini alırsın bi kere olcak nişanın 50 kere olmaycak ya içine sinsin
sizi alır kafalarınızı birbirinize tokuştururumhaberiniz olsunnn öpün başınıza koyun haftanızı ayınızıda başınıza çalın beee
çatlarım kine olcak ümran zamanında az mı çatladı
Yok balım doğru verdim neyse boş olduğumuz bir vakit hallederiz o işi
hahahaha büşşşşş üle demek istemedim len orta vardiyadada biliyon mu görüşemicez içime dert oluverdizaten benim eşşek geçen benim aklımı başımdan aldı biz iftar yaptık birlikte tamam mı eve bıraktı beni 11 falandı onun yolu uzun sonra dua ediyorum işte kazasız belasız gitsin diye o psikolojiye grimişim zaten ya birşey olursa pat bir mesaj geldi onun öncesinde bu beni aramış ben duymamışım işte bu telefonun sahibi şuanda hizmet hastanesi şu numaralı morgunda yatmaktadır diye nasıl sıçradım anlatamam yalnız kalcam biryere gidene kadar kayamdan kızgın yağlar döküldü yüreğim ağzıma geldii hemen aradım sesinide başka biri sandım aklım çıktı onun olduğunu şaka yaptıgını anlayınca varya sinirden mi artık korkudan mı senini ananı bacını sülalenii lan seni gebertirim demişim sonra ağlama aldı beni tabi kapadım afralar tafralar
kuzum ben bulamadım seniyanlış adres verdin sonra düzelttin yazdım bulamadım valla
kıyamam yaaa gerekirse üstüne sen koyar daha iyisini alırsın bi kere olcak nişanın 50 kere olmaycak ya içine sinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?