Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ve birşey diyim mi kavuşunca bitiyormu sanıyorsunuz len özlemm katkat artıyor en azından bizde öyle oldu ilk geldi aralıksız hergün 2 hafta boyunca görüştük sonralarındada aileden ambargo geldi o ayrı her fırsatta başka birşeye değil sadece birbirinize vakit ayırıcaksınız inş o günlerde gelecek sabır

Ay ben geldim ben geldim nabersiniz tezkereci güzellerim =) 1 ay Uğuru göremicem =25:
ben 4 ay göremiycemmm senin az kalmış azzzzz iyiyiz kuzum iş başı yaptık öyle oruçtu kovalamaca devam ediyor
taze yarensin demek canım allah kavuştursun memnun oldum tanıştığıma bende ümran şubatta geldi askerim nişan şafağı sayıyorum

25 kasım kesin tarih büşşşş

süper o zaman :123: sana kabarık bi nişanlık alırız ama pembe olmasın gözünü seviyim nişanda kınada millet bi pembe tonları tutturmuş gidiyor büyük konuşmıyım ben pembe istemiyorum ya

ben çok yabancı kalmışımmm buraya ya merhaba ümran benn Allah kavuştursunn bende 1 hafta göremicem maleseg aşkoşumu

sizi alır kafalarınızı birbirinize tokuştururum haberiniz olsunnn öpün başınıza koyun haftanızı ayınızıda başınıza çalın beee

Kızzzz Sen beni hala facede eklemedin o kadar mail adresimi verdim Allah kabul etsin tatlım

ahahahaaaa pembe bende istemiyroum ama kafamda olanlar bile geri köşelere itildii tuhaf birşey iş ciddiye bindi ya napcam bilmiyorumm

biz izinde bir ay gidene kadar son gün bile beraberdik geldiğinde işe başlıycak iş çıkışları alır artıkın beni aynı mahalledeyiz sorun olmaz herhalde görüşmek
kızlar benim sadece 3 günüm kaldı hiç zaman geçmiyor sanki

3 gün sözün bittiği yerdesin yani

Kızzzz Sen beni hala facede eklemedin o kadar mail adresimi verdim Allah kabul etsin tatlım
kuzum ben bulamadım seni yanlış adres verdin sonra düzelttin yazdım bulamadım valla
ahahahaaaa pembe bende istemiyroum ama kafamda olanlar bile geri köşelere itildii tuhaf birşey iş ciddiye bindi ya napcam bilmiyorumm

kıyamam yaaa gerekirse üstüne sen koyar daha iyisini alırsın bi kere olcak nişanın 50 kere olmaycak ya içine sinsin

sağol canımmm hepimizii tüm bekleyenleri inşş kasımda sözleniyorsunuz demek bizde nişanlanıcağız Allahın izniylee

Kasımda diye planladık ama tam tarihi belli değil bayram sonrası Ailesiyle konuşması gerek :18:

kuzum ben bulamadım seni yanlış adres verdin sonra düzelttin yazdım bulamadım valla

kıyamam yaaa gerekirse üstüne sen koyar daha iyisini alırsın bi kere olcak nişanın 50 kere olmaycak ya içine sinsin

Yok balım doğru verdim neyse boş olduğumuz bir vakit hallederiz o işi

sizi alır kafalarınızı birbirinize tokuştururum haberiniz olsunnn öpün başınıza koyun haftanızı ayınızıda başınıza çalın beee

hahahaha büşşşşş üle demek istemedim len orta vardiyadada biliyon mu görüşemicez içime dert oluverdi zaten benim eşşek geçen benim aklımı başımdan aldı biz iftar yaptık birlikte tamam mı eve bıraktı beni 11 falandı onun yolu uzun sonra dua ediyorum işte kazasız belasız gitsin diye o psikolojiye grimişim zaten ya birşey olursa pat bir mesaj geldi onun öncesinde bu beni aramış ben duymamışım işte bu telefonun sahibi şuanda hizmet hastanesi şu numaralı morgunda yatmaktadır diye nasıl sıçradım anlatamam yalnız kalcam biryere gidene kadar kayamdan kızgın yağlar döküldü yüreğim ağzıma geldii hemen aradım sesinide başka biri sandım aklım çıktı onun olduğunu şaka yaptıgını anlayınca varya sinirden mi artık korkudan mı senini ananı bacını sülalenii lan seni gebertirim demişim sonra ağlama aldı beni tabi kapadım afralar tafralar

Buna eşşek şakası denir oha

canım para konusunda sıkıntı yok çok şükür aslında maddi konuda çok sıkıntımız var ama istediğim modeli diktirme taraftarıyım bakalım ne renk olcak falan filan kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…