Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deli ya senin gibi bi sevgilin var işte kapına geldi mi geri gönlünü almak için yaparmı yapar osmantoş enişte

Kasımda diye planladık ama tam tarihi belli değil bayram sonrası Ailesiyle konuşması gerek :18:

canım hayırlısı olsun ama belirsizlikler insanı bitiriyor bir an önce kararlaştırın bizimde şugün bu gün derken bir karar vermediler biz gerildik arada dikkat edin canım

canım hayırlısı olsun ama belirsizlikler insanı bitiriyor bir an önce kararlaştırın bizimde şugün bu gün derken bir karar vermediler biz gerildik arada dikkat edin canım

Olay şu ki ailelerimiz problemli insanlar ve muhtemelen arıza çıkaracaklar :18: tarih belirlemek sorun değil yani aileler sorun

canım para konusunda sıkıntı yok çok şükür aslında maddi konuda çok sıkıntımız var ama istediğim modeli diktirme taraftarıyım bakalım ne renk olcak falan filan kafam karışık

modeli merak ettim var mı resmi bi göstersne

Buna eşşek şakası denir oha

evetttt canım sorma zaten ondan sonra biraz süründürdüm birdaha yapamaz sıkıyorsa yapsın böyle şeyler

deli ya senin gibi bi sevgilin var işte kapına geldi mi geri gönlünü almak için yaparmı yapar osmantoş enişte

gelmez olurmu geldi bir iki tana yumruk attımm ohh içimin yağları eridiiiiiii

Olay şu ki ailelerimiz problemli insanlar ve muhtemelen arıza çıkaracaklar :18: tarih belirlemek sorun değil yani aileler sorun

off off off kıyamam ya sizde bizdensiniz desene bizimde babalar yok başta amcamlar ayrı telden çalıyor babanem onun ailesi annem biz arada kalıyoruz Allah yardım etsin inşallahh

taze yarensin demek canım allah kavuştursun memnun oldum tanıştığıma bende ümran şubatta geldi askerim nişan şafağı sayıyorum

25 kasım kesin tarih büşşşş

bende memnun oldum ümrancım allah kavuştursun hepimizi askerlerimize

off off off kıyamam ya sizde bizdensiniz desene bizimde babalar yok başta amcamlar ayrı telden çalıyor babanem onun ailesi annem biz arada kalıyoruz Allah yardım etsin inşallahh

ah canım sorma valla onun babasıda benim babamda problemli anneler desen evlatlara değil babalara destekçi canımız çıktı nasıl haber vercez nasıl söylicez diye ödümüz patlıyor.. Ama Allahtan Uğur benden daha cesur o söylicem dedi söylicek bakalım:18:

msj attım canım
bende ekledim kuzum :))) 93'e
evetttt canım sorma zaten ondan sonra biraz süründürdüm birdaha yapamaz sıkıyorsa yapsın böyle şeyler

gelmez olurmu geldi bir iki tana yumruk attımm ohh içimin yağları eridiiiiiii

gecenin 11inden sonra eve gitmesi 12 sonra senin yanına gelmesi 1 falan hangi ara geldi kızım bu saatlerde utanmıyor musun süründürmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…