hahahaha büşşşşş üle demek istemedim len orta vardiyadada biliyon mu görüşemicez içime dert oluverdizaten benim eşşek geçen benim aklımı başımdan aldı biz iftar yaptık birlikte tamam mı eve bıraktı beni 11 falandı onun yolu uzun sonra dua ediyorum işte kazasız belasız gitsin diye o psikolojiye grimişim zaten ya birşey olursa pat bir mesaj geldi onun öncesinde bu beni aramış ben duymamışım işte bu telefonun sahibi şuanda hizmet hastanesi şu numaralı morgunda yatmaktadır diye nasıl sıçradım anlatamam yalnız kalcam biryere gidene kadar kayamdan kızgın yağlar döküldü yüreğim ağzıma geldii hemen aradım sesinide başka biri sandım aklım çıktı onun olduğunu şaka yaptıgını anlayınca varya sinirden mi artık korkudan mı senini ananı bacını sülalenii lan seni gebertirim demişim sonra ağlama aldı beni tabi kapadım afralar tafralar
Kasımda diye planladık ama tam tarihi belli değil bayram sonrası Ailesiyle konuşması gerek :18:
canım hayırlısı olsun ama belirsizlikler insanı bitiriyor bir an önce kararlaştırın bizimde şugün bu gün derken bir karar vermediler biz gerildik arada dikkat edin canım
tmm kuzum sen mail adresini en doğrusundan yaz bakıyım bana :)
canım para konusunda sıkıntı yok çok şükür aslında maddi konuda çok sıkıntımız var ama istediğim modeli diktirme taraftarıyım bakalım ne renk olcak falan filan kafam karışık
tmm kuzum sen mail adresini en doğrusundan yaz bakıyım bana :)
Buna eşşek şakası denir oha
deli ya senin gibi bi sevgilin var işte kapına geldi mi geri gönlünü almak için yaparmı yapar osmantoş enişte
şafağım çk ama mehtabım 5
Olay şu ki ailelerimiz problemli insanlar ve muhtemelen arıza çıkaracaklar :18: tarih belirlemek sorun değil yani aileler sorun
bendeee istiyorummmmmmmmmmm:26:
modeli merak ettim var mı resmi bi göstersne
mail adresi mi istiyon canım ne istiyon anlamadım
taze yarensin demek canım allah kavuştursun memnun oldum tanıştığıma bende ümran şubatta geldi askerim nişan şafağı sayıyorum
25 kasım kesin tarih büşşşş
off off off kıyamam ya sizde bizdensiniz desene bizimde babalar yok başta amcamlar ayrı telden çalıyor babanem onun ailesi annem biz arada kalıyoruz Allah yardım etsin inşallahh
evete bende istiyorum başım kel değil valla 3 kıza yetcek kadar saç var heebende ekleşmek ekleşip kaynaşmak istiyorum
bende ekledim kuzum :))) 93'emsj attım canım
evetttt canım sorma zaten ondan sonra biraz süründürdüm birdaha yapamaz sıkıyorsa yapsın böyle şeyler
gelmez olurmu geldi bir iki tana yumruk attımm ohh içimin yağları eridiiiiiii
evete bende istiyorum başım kel değil valla 3 kıza yetcek kadar saç var heebende ekleşmek ekleşip kaynaşmak istiyorum
Tamam canım dur sanada msj atıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?