Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ekledim kuzum :))) 93'e

gecenin 11inden sonra eve gitmesi 12 sonra senin yanına gelmesi 1 falan hangi ara geldi kızım bu saatlerde utanmıyor musun süründürmeye

ahahahaa delii ertesi gün geldi o saatte gelse zaetn annem beni saçımdann sürükleyerek süründürür galiba

çok zor yaa ama Allah yarıdm ediyor korkma sende cesur ol siz yuva kurmak istiyorsunuz bu kadar zaman birliktesiniz hayallaeriniz var kimsenin hakkı yok durduk yere size bunları yaşatmaya o yüzden dim dik dur ben çirkeflikle gün falan aldırıyorum yoksa alırız ederiz tamam ama icraat yok (gerçi bu kız utanmaz arsız falan diyorlar ama napıyımm ) aşk için herşeyyyy aşkım içinnn

Valla sanki turşumu kuracaklar gerçi bugün rüyamda nişanımızı gördüm

denizzz kızz senin yaşın kaç başın kaç ne sözlenmesi sen otur bakıyım oturduğun yerde kızarım bak kızım sen daha çok küçüksün

aaaa büşşşş snaanee kızımmmm banada öyle diyorlar yaşın küçük yok bilmem ne sinirimi bozma alırım ayamın altına heeee

kızz bunların hepsi belinin üstünde kızım bunlar bana uygun sna değil bence normal bişey seç belden otrutmalı olsun boyun maşallahı var baya uzunnn bence çok iyi taşırsın

ne yanii şimdii elde var sıfır öylemi büş nettin yaa

aaaa büşşşş snaanee kızımmmm banada öyle diyorlar yaşın küçük yok bilmem ne sinirimi bozma alırım ayamın altına heeee
tamam be karışmıyorummmmm facesine ekle bak görürsün bana hak vericeksin
ne yanii şimdii elde var sıfır öylemi büş nettin yaa

yok illa beğen dersen siyah beyaz bence terciihimmmm elde var 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…