bende ekledim kuzum :))) 93'e
gecenin 11inden sonra eve gitmesi 12 sonra senin yanına gelmesi 1 falan hangi ara geldi kızım bu saatlerde utanmıyor musun süründürmeye
bende ekledim kuzum :))) 93'e
gecenin 11inden sonra eve gitmesi 12 sonra senin yanına gelmesi 1 falan hangi ara geldi kızım bu saatlerde utanmıyor musun süründürmeye
ah canım sorma valla onun babasıda benim babamda problemli anneler desen evlatlara değil babalara destekçi canımız çıktı nasıl haber vercez nasıl söylicez diye ödümüz patlıyor.. Ama Allahtan Uğur benden daha cesur o söylicem dedi söylicek bakalım:18:
bende memnun oldum ümrancım allah kavuştursun hepimizi askerlerimize
ahahahaa delii ertesi gün geldi o saatte gelse zaetn annem beni saçımdann sürükleyerek süründürür galiba
bekliyorum canımmmm
bencede ben senin annende o kapasiteyi gördüm sankimmm
çok zor yaa ama Allah yarıdm ediyor korkma sende cesur ol siz yuva kurmak istiyorsunuz bu kadar zaman birliktesiniz hayallaeriniz var kimsenin hakkı yok durduk yere size bunları yaşatmaya o yüzden dim dik dur ben çirkeflikle gün falan aldırıyorum yoksaalırız ederiz tamam ama icraat yok (gerçi bu kız utanmaz arsız falan diyorlar ama napıyımm ) aşk için herşeyyyy aşkım içinnn
mesaj kutunu boşalttın mı tatlım??
Valla sanki turşumu kuracaklargerçi bugün rüyamda nişanımızı gördüm
denizzz kızz senin yaşın kaç başın kaç ne sözlenmesi sen otur bakıyım oturduğun yerdekızarım bak kızım sen daha çok küçüksün
kızz bunların hepsi belinin üstünde kızım bunlar bana uygun sna değil bence normal bişey seç belden otrutmalı olsun boyun maşallahı var baya uzunnn bence çok iyi taşırsın
kızz bunların hepsi belinin üstünde kızım bunlar bana uygun sna değil bence normal bişey seç belden otrutmalı olsun boyun maşallahı var baya uzunnn bence çok iyi taşırsın
tamam be karışmıyorummmmm facesine ekle bak görürsün bana hak vericeksinaaaa büşşşş snaanee kızımmmm banada öyle diyorlar yaşın küçük yok bilmem ne sinirimi bozma alırım ayamın altına heeee
ne yanii şimdii elde var sıfır öylemi büş nettin yaa
denizzz kızz senin yaşın kaç başın kaç ne sözlenmesi sen otur bakıyım oturduğun yerdekızarım bak kızım sen daha çok küçüksün
face adresini göndersene ekliyeyim canım
delinin zoruna bak topu topu benden 2 yaş büyük bana küçük diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?