Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle bekleriz canım( tek ihtiyacımız motive edilmek biliyosun( askerin nerde görev yapıyor

Antalya canım havacı cezaevinden çıktığı için Antalya çok sıcak olduğu için sürgün bölgesi canım oraya düştü ama rahattı yazıcıydı zaten :)

işte bugün aradığında dua et diye ilk 158 gün diye dua etcem diye tutturdum en sonunda tatlım hayırlısı ne ise o olsun diye dua etcem dedim aynen öyle yap hayatım dedi.. Kısa olur doğu olur tabutum gelir görürsün sonra falan dedi.. Bu adam benim kalp krizi geçirmemi istiyor

Antalya canım havacı cezaevinden çıktığı için Antalya çok sıcak olduğu için sürgün bölgesi canım oraya düştü ama rahattı yazıcıydı zaten :)

Antalya mı =/ bende antalyadayım... Yazık garibim yanıyordur buralarda=( alışık olmayanı kavurur bu antalya.. Gerçi alışık olanıda kavuruyor ya neyse

bizler 460 gün bekliyoruz da hiç te böyle olmuyoruz canım allah sabrı veriyor

Hehehehe daha başındayız canım dur hele, ilk başta böle ortalara gelelim böle olacağız, sonlara doğru kafayı yer böle oluruz, gerisi de böyle olur

Haydi ben kaçar, iyi geceler kızlar...

aa öylemi canım yakınmış bana 3 saat bizim burdan antalya hatta geçen aşkım izindeyken gittik side manavgat gezdik ( çokk çokk sıcak ve dedimki burda askerlik yapılmaz 50 derece vardı yani ama yazıcıymış iyiymiş rahatı

boşa sürgün değil canım doğma büyüme 7 göbek İstanbullu olduğu için ve eli yüzü düzgün olduğundan gittiği ilk günden yazıcı seçildi..ondan rahattı diğer askerler napsın diyorum :) eğitimdeler sıcağın anlında İstanbul'a izne geldiği zaman yağmur yağınca ben alışık değilim böyle havalara demeye başlıyo sanki antalyada büyüdü :)

benim nişanlımda hatayda acemiliğini yaptı canım 60 dereceyi gördü orasıda çok sıcak ama antalyanın nemi bitirir insanı, antalya merkezdemiydi askerin

Tatlım o daha Antalyanın kışını görmemiş Antalyada kışın sadece yağmur yağar hemde ne yağmur sağanak.. Ve bir soğuk olur kuru soğuk Göğe bakarsın Allah ankarada olaydım kar yağaydıda hava yumuşayaydı dersin kimse bilmez antalyanın havasını yaz desen yaz değil kavurur kış desen kış değil soğuktan elin kolun kurur

benim nişanlımda hatayda acemiliğini yaptı canım 60 dereceyi gördü orasıda çok sıcak ama antalyanın nemi bitirir insanı, antalya merkezdemiydi askerin

Evet canım haavaalnının yanında hemen birlik .valla sıcaktan telefonlar bile bozulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…