kesinlikle bekleriz canım(tek ihtiyacımız motive edilmek biliyosun( askerin nerde görev yapıyor
Evet aileler gereksiz baskı yapabiliyor bazen, ki benim eşime hiç bir katkıda bulunmadıkları halde baskı yapmışlardı bir de emek falan harcasalar okuması için ne yapacaklardı bilmemHayırlısı ne ise o çıksın canım yaaa, ben de kısa dönem olsun diye hep ertelettim belki kısa dönem çıksaydı iyi bir yere gitmeyecekti, çünkü bütün kuzenleri ve amcaları doğuda kötü şartlar altında yapmıştı askerliği, sen öyle dua et, hayırlısı ne ise o olsun...
Burda 1 yıl bekleyen ben nolcam :26: bak aynen şöyle olcam -->
Antalya canım havacı cezaevinden çıktığı için Antalya çok sıcak olduğu için sürgün bölgesi canım oraya düştü ama rahattı yazıcıydı zaten :)
bizler 460 gün bekliyoruz da hiç teböyle olmuyoruz canım allah sabrı veriyor
bizler 460 gün bekliyoruz da hiç teböyle olmuyoruz canım allah sabrı veriyor
Antalya mı =/ bende antalyadayım... Yazık garibim yanıyordur buralarda=( alışık olmayanı kavurur bu antalya.. Gerçi alışık olanıda kavuruyor ya neyse
Antalya canım havacı cezaevinden çıktığı için Antalya çok sıcak olduğu için sürgün bölgesi canım oraya düştü ama rahattı yazıcıydı zaten :)
valla hergün sıcaktan yakınıyo kapkarada olmuş zaten :)
Ay evet oda var 15 ay çek çek bitmiyor =/ ben yapısal olarakböyleyim gerçi Allah sabır versin tatlım
Slm kızlarrr ben geldmm :) nasılsınızzz???
aa öylemi canım yakınmış bana3 saat bizim burdan antalya hatta geçen aşkım izindeyken gittik side manavgat gezdik ( çokk çokk sıcak ve dedimki burda askerlik yapılmaz 50 derece vardı yani ama yazıcıymış iyiymiş rahatı
Kedi gelmiş =) hoşgeldin
boşa sürgün değil canım doğma büyüme 7 göbek İstanbullu olduğu için ve eli yüzü düzgün olduğundan gittiği ilk günden yazıcı seçildi..ondan rahattı diğer askerler napsın diyorum :) eğitimdeler sıcağın anlında İstanbul'a izne geldiği zaman yağmur yağınca ben alışık değilim böyle havalara demeye başlıyo sanki antalyada büyüdü :)
boşa sürgün değil canım doğma büyüme 7 göbek İstanbullu olduğu için ve eli yüzü düzgün olduğundan gittiği ilk günden yazıcı seçildi..ondan rahattı diğer askerler napsın diyorum :) eğitimdeler sıcağın anlında İstanbul'a izne geldiği zaman yağmur yağınca ben alışık değilim böyle havalara demeye başlıyo sanki antalyada büyüdü :)
Kara kedı girdi aranızaaahb cnm :))))neler ypıosunuz bakalmm
benim nişanlımda hatayda acemiliğini yaptı canım 60 dereceyi gördü orasıda çok sıcak ama antalyanın nemi bitirir insanı, antalya merkezdemiydi askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?