Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi mükemmel hatta bomba gibiyim canım sen nasılsın

ooo moral destek hattım beniimmm :)) maşallahh walla yıne enerjın süper.. neşen yerınde.. allah bozmasın tatlm.. bende ehh işte.. ii gbi.. alışmaya calısmaktayım.. snle yazıstktan snra braz daha ii düşünmeye basladım ama işte yınede dayanamıorm yaa cok özluom napiiimm :/

Allah yardımcınız olsun

özleyeceksin tabi özleme demiyorum ki özle iliklerinde hisset :) ama karalara bağlama sakın :):) sende bomba gibi ol enerjin tavan yapsın :):) harika güzeller güzeli yarenleriz bizz :):) en güzel yaren biziz :) hıh alışmaya çalışırken birde bakıcaksın bitmiş :):)

kızlar şimdi umutlu arkadaşımız antalya deyince aklıma geldi geçen manavgat sidedeyiz orası full turist olur tek türk ve tek kapalı olanda bendim sanırım ( ve tam işlek caddenin göbeğinde jandarma karakolu var ( benim aşkımda jandarma ve ben görür görmez dedimki iyi ki de buraya düşmemişsin dedim o da bnle dalga geçiyor arayacaktın beni diyor bi gün dickodayım aşkım angelina var yanımda diyecektim diyor bir gün başka yerde olacaktım diyor şaka ama kafayı yedim ya (( bir sürüde kavga ettim angelina yüzünden (

hahahahahaha :) bende ilk duyduğumda Antalyayı şok oldum ay nasıl krizlere girdim anlatamam yaa :)

bak kara kedı kalcak adım hmm bn özge. şafagı daha 373 de olan depresıf bi asker yareni ((((( oooooooofffffff ooooffffffff geçmiyoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr

kalabilir bacım ben kedi gelmiş dedim kara kedi gibi girdim aranıza dedin sen başlattın bu oyunu tamam tamam Özgecim benim adımda Deniz daha sevdiceğimin askere gitmesine 3 ay var ama ben bu topici işkal ettim

bak kara kedı kalcak adım hmm bn özge. şafagı daha 373 de olan depresıf bi asker yareni ((((( oooooooofffffff ooooffffffff geçmiyoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemen hemen sirkelennnnnnn sen mükemmelsin sen bu zamanda sevdiğini bırakmadın onu hakkıyla bekliyosun ne depresifi sen harikasın ya elinden tutuyosun sevdiğine destek oluyosun hemen sirkelen kendine gel

çok pis gaza geldım
inş öle olacak cnm yaaa .. bi baksam da bitiverseyaaa... bıtemıo.. bıtecek ama nası bıtecek blmem.. bnide yiip btırecek bu şafaklar.....

hahahahahaha :) bende ilk duyduğumda Antalyayı şok oldum ay nasıl krizlere girdim anlatamam yaa :)

Kızlar emin olun O angelicalar angelinalar helgalar olgalar cüzdanı kalınların yanında gezerler askerlere sarı kafalarını dönüp bakmazlar emin olun korkmayın yani

çok pis gaza geldım
inş öle olacak cnm yaaa .. bi baksam da bitiverseyaaa... bıtemıo.. bıtecek ama nası bıtecek blmem.. bnide yiip btırecek bu şafaklar.....

kuzucuk bitirenlerin nasıl bitiyo :) onu söyle o zaman karanlık yok ortada az zaman var sadece ışığı gör yeter

Kızlar emin olun O angelicalar angelinalar helgalar olgalar cüzdanı kalınların yanında gezerler askerlere sarı kafalarını dönüp bakmazlar emin olun korkmayın yani

yok canım zaten bnm nişanlım öyle birşey yapmaz ama genede şaka olduğunu bilsen bile daralıyor insan (

kalabilir bacım ben kedi gelmiş dedim kara kedi gibi girdim aranıza dedin sen başlattın bu oyunu tamam tamam Özgecim benim adımda Deniz daha sevdiceğimin askere gitmesine 3 ay var ama ben bu topici işkal ettim

memnun oldm cnm =)) walla şimdi iisin hoşsun emmeeeeeeeeeeeee 3 ay snra nası olursun bılemem :/
o cok farklı bi psıkolojı yaa.. ben Gurur (nişanlım) arabaya bınene kdr şoklardaydım. araba hareket edınce ööölee arkasından bakıp kalınca öle bi anladım kiiiii... hala atlatamadım işte.. meger bu zmna kdr asker bekleyen kmseyı anlamamısım cıdden.. yaşayınca anlıo ınsan.. şimdi her gununuzun kıymetını blın

kuzucuk bitirenlerin nasıl bitiyo :) onu söyle o zaman karanlık yok ortada az zaman var sadece ışığı gör yeter

yaa sen nası bu kdr sabırlı ve güçlü olablıon kuzu yaaaa.. o bana attgn msjı okudugumda şoklara gırmıstım..
maşallahh walla sana.
hem nereye ışığı görcem zifiri karanlık be yawrum 373 dıorm yaa.. şuraya bak .. ömrümden ömür gtcek o gelene kadar..

şöyle düşün bu ayrılıklar özlemler olmasa bukadar değer bilecekmiydik? her günün kıymetini bil diyebilecekmiydik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…