- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
İyi mükemmel hatta bomba gibiyim canım sen nasılsın
Tatlım o daha Antalyanın kışını görmemiş Antalyada kışın sadece yağmur yağar hemde ne yağmur sağanak.. Ve bir soğuk olur kuru soğuk Göğe bakarsın Allah ankarada olaydım kar yağaydıda hava yumuşayaydı dersin kimse bilmez antalyanın havasını yaz desen yaz değil kavurur kış desen kış değil soğuktan elin kolun kurur
Evet canım haavaalnının yanında hemen birlik .valla sıcaktan telefonlar bile bozulmuştu
Allah yardımcınız olsun
ooo moral destek hattım beniimmm :)) maşallahh walla yıne enerjın süper.. neşen yerınde.. allah bozmasın tatlm.. bende ehh işte.. ii gbi.. alışmaya calısmaktayım.. snle yazıstktan snra braz daha ii düşünmeye basladım ama işte yınede dayanamıorm yaa cok özluom napiiimm :/
ben 13 gün sonra Antalyayı terk ediyorum tatlım Allah senin sevdiceğine yardımcı olsun
bik bik ötüşüyoruk =) sen kimsin tanıt bea kendinikara kedi
canım biz senden önce terkediyoruz 5 gün sonra :)
kızlar şimdi umutlu arkadaşımız antalya deyince aklıma geldi geçen manavgat sidedeyiz orası full turist olur tek türk ve tek kapalı olanda bendim sanırım (ve tam işlek caddenin göbeğinde jandarma karakolu var ( benim aşkımda jandarma ve ben görür görmez dedimki iyi ki de buraya düşmemişsin dedim o da bnle dalga geçiyor arayacaktın beni diyor bi gün dickodayım aşkım angelina var yanımda diyecektim diyor bir gün başka yerde olacaktım diyor şaka ama kafayı yedim ya (( bir sürüde kavga ettim angelina yüzünden (
bak kara kedı kalcak adımhmm bn özge. şafagı daha 373 de olan depresıf bi asker yareni ((((( oooooooofffffff ooooffffffff geçmiyoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak kara kedı kalcak adımhmm bn özge. şafagı daha 373 de olan depresıf bi asker yareni ((((( oooooooofffffff ooooffffffff geçmiyoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr
özleyeceksin tabi özleme demiyorum ki özle iliklerinde hisset :) ama karalara bağlama sakın :):) sende bomba gibi ol enerjin tavan yapsın :):) harika güzeller güzeli yarenleriz bizz :):) en güzel yaren biziz :) hıhalışmaya çalışırken birde bakıcaksın bitmiş :):)
hahahahahaha :) bende ilk duyduğumda Antalyayı şok oldum ay nasıl krizlere girdim anlatamam yaa :)
çok pis gaza geldım
inş öle olacak cnm yaaa .. bi baksam da bitiverseyaaa... bıtemıo.. bıtecek ama nası bıtecek blmem.. bnide yiip btırecek bu şafaklar.....
hahahahahaha :) bende ilk duyduğumda Antalyayı şok oldum ay nasıl krizlere girdim anlatamam yaa :)
Kızlar emin olun O angelicalar angelinalar helgalar olgalar cüzdanı kalınların yanında gezerler askerlere sarı kafalarını dönüp bakmazlar emin olunkorkmayın yani
kalabilir bacım ben kedi gelmiş dedim kara kedi gibi girdim aranıza dedin sen başlattın bu oyunutamam tamam Özgecim benim adımda Deniz daha sevdiceğimin askere gitmesine 3 ay var ama ben bu topici işkal ettim
kuzucuk bitirenlerin nasıl bitiyo :) onu söyle o zaman karanlık yok ortada az zaman var sadece ışığı gör yeter
memnun oldm cnm =)) walla şimdi iisin hoşsun emmeeeeeeeeeeeee 3 ay snra nası olursun bılemem :/
o cok farklı bi psıkolojı yaa.. ben Gurur (nişanlım) arabaya bınene kdr şoklardaydım. araba hareket edınce ööölee arkasından bakıp kalınca öle bi anladım kiiiii... hala atlatamadım işte.. meger bu zmna kdr asker bekleyen kmseyı anlamamısım cıdden.. yaşayınca anlıo ınsan.. şimdi her gununuzun kıymetını blın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?