Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim Sevgilim yani Uğur ile ben ayrı yerlerdeyiz.. Ben Antalyada- O memleketinde yani Denizlide... geçen geldi 2 gün kaldı gitti çünkü ailesi arıza... 1 ay görüşemicez.. Eylülde belki Ankaraya gelicek( 13 gün sonra temelli Ankaraya gidiyorum).. 1 ay kalıcak kasımda ''belki'' sözümüz olacak.. sonra 2 ihtimal var ya Kasımın 25inde yada Aralık'ın 2sinde gidecek

fıstık Allah dağına göre kış verirmiş sen bunu kaldıramıyacak olsan vermezdi sana bunu..çok uzun zaman değil ki ya askerlik 3 yıl olsaydı napıcaktık peki? ışık varmıymış yokmuymuş :)

zifiri karanlık varsa mum yak ozaman balım :) senin elinde sen bugün sesini duydun değilmi? ya şehitlerin nişanlıları sevdikleri napsın?

işte bunları düşün sabrediliyo zaten :) şükrettttttt sesini duydun ya yarın yine duyacaksın şükrettt sesini duyabiliyosun varmı böyle mükafat?

İşte anlamlı bir şarkı... Sevdiğim hasta Ben yanında değilim Ahhh Ahhh

[video=youtube;OOM8RhPjoO0]http://www.youtube.com/watch?v=OOM8RhPjoO0[/video]

umutlu on numara konusuyorsun canım benim oldukça olgun düşünceler yaşın kaç sorması ayıp

okadaaaaar cok haklısın kii cnm. allahıma şükürler olsun o iyi, rahatı yerınde dıorum.. Allah sonsuz yokluk vermesın.. böyle uzakta olsun ama yaşıyor olsun dıyorum ama snraa bi özlem glıo içime... gtcem askerıyeye kaçırcam onu
ztn kendımı çeyizlere vurdum iice.. elimde boncuklar iğne iplik dolanıorm öyle kafam dagılsın dıe.. napim..

ÖRENBAYAN OLDUM BEEEEEENNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
umutlu on numara konusuyorsun canım benim oldukça olgun düşünceler yaşın kaç sorması ayıp

2.5 ay sonra 21 olacağım canım :) nickim bile umutlu herşeyde umut ararım ben yaşanmışlıklarda olgunlaştırıyo insanı.

bende sabahlara kadar ağladım 5 gün 2 saat uyukuyla durduğumu insanların söylediklerine tepki veremez hale geldiğimi 3 gün üst üste bi dilim ekmek yemediğimi bilirim.Ama bak geçti kendimden daha kötüsünü düşündüm hep daha kötüsünü ve şükrettim yaşıyo ya kaç gün olursa olsun yaşıyo göreceğim :) hep buna şükrettim inanki o zaman Rabbim öyle yardım ettiki anlatamam içim yandığı zamanlar Rabbim suyunu verdi.

:):) bayan değil kadın :) mucuk :) bende öyle çok hissettim çok kaçırsam yeriydi yani :)sabrım sınandı damarımdaki kana kadar çekildi resmen Allah'a dua et bu arada sevdiğinede böyle yapma he yüzün gülsün sen kadınsın sen huzursun sen mutluluksun :) sen bi yola girdin şükret isyan yok yaşıyo canım kaç gün olursa olsun gelecek az daha böyle umutsuzca konuşursan pcden sana dalıcam :):) (böylede sabırsızım işte :)

Son düzenleme:

ilahi özge güldüm gece gece

doğru söylüyon canım insanın yaşadıkları olgunlaştırıyor bnde bardağın dolu tarafından bakmaya özen göstererim ama sn bnden de betersin ( bnde 1 yaş küçüğüm senden ( burcun ne bide onu sorayım

Tamam yaaa isyan etmıyorumm .. butun özlemımı isyanımı falan kompleee oldgu gbı boncuklarıma verıorm ve çeyizlere devam dıorum..

stresımı bı tek onlar alıo zaten.. wallaa ben daraldıkca sen karsıma cıkıosun. bi şekılde benı böööööle bı sarsıp kendıme getırıosun. yaş olmuş 22 ama hala cocuk gbı zırlıorm :) ama napiimm.. hem bak sende gecmıssın o yollar.. gecıcek demekkı bu ısyanlarım fln..brzcık daha zamanı var..

:) terazi burcuyum :):) umut heryerdedir unutma :) Allah sevdiği kullarını sınarmış :) zaten emeksiz olsa hiçgözümüze gözükmez şimdi emek veriyoruz çok değerli :) bu yüzden geçmişe dönüp bakdığımda laylaylom hiç bişey yok :) hakkettiğimi düşünüyorum sizde öyle 460 herkes taşıyamaz kaldıraamaz

Demekki kalbin temiz ki enerjin düştüğü anda ben hortluyorum hiç bişey tesedüf değildir şükrediyosun Allah yardım ediyo :) ören bayan seni tamamm :):) kafanı meşgul edecek şeyler bulman çok güzel..Ağlıyacaksın tabiki :) ama kendini yormadan sızlan :)

e ama öle kuzu yaa örenbayan özge oldm =))) napcagmı şaşırdım artık. çalışmıyorumda.. en azından dıorum bişilerle ugrasayım zaman gecer fln..
yoksa dha kötü oluorm.

çalışmamak kendi isteğinmmi peki canım bnce çalışsan bir meşgulüyetin olur ve zaman çabuk geçer evde olduğun için aklın hep askerlikte şafakta

e ama öle kuzu yaa örenbayan özge oldm =))) napcagmı şaşırdım artık. çalışmıyorumda.. en azından dıorum bişilerle ugrasayım zaman gecer fln..
yoksa dha kötü oluorm.

çalışmamak kendi isteğinmmi peki canım bnce çalışsan bir meşgulüyetin olur ve zaman çabuk geçer evde olduğun için aklın hep askerlikte şafakta

çıkıyorum ben en güzel yarenler iyi geceler huzur bol enerji mutlu AŞk dolu günler geceler sizin olsun :) hepiniz harikasınız sakın unutmayın

Hesnaaa erkencisin bakıyorum da forum takipte gördüm seni burdan kıstırayım dedim
Günaydın canım

Hesnaaa erkencisin bakıyorum da forum takipte gördüm seni burdan kıstırayım dedim
Günaydın canım

Sahurdan sonra uyumadım desem? Erkenci değil gececiyim

Sana da günaydın tatlım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…