Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma büyük gün..

Çabuk geçsin zaman çabukkkkkkk

Heyecan dorukta..

evet canım ama senin şafakk ayrı bir güzel ya maşallahhhh kızz 5 6 sayfa geri git osmana yaptıklarıma bak bakıyım begencen miii foto yükledimmm

Maşallah şafaklarımıza tatlım

neler yaptın bakıyım osmantoşunaa?? Anlat çabuk ben bakıyorum bu arada

Liste başı çekiyorum halay başı çeker gibi

Maşallah şafaklarımıza tatlım

neler yaptın bakıyım osmantoşunaa?? Anlat çabuk ben bakıyorum bu arada

begenmene çok sevindimm canımmmm hahahaa bir kaç gün çekicem ben o başı süper olcakk yaa yaptıklarımı anlattım zaten fotoların altındaa toplu bir foto daha varrr

çok uğraşmışsın ama hepiciği çok hoş olmuş tatlımm, eline sağlık.. iyi günlerde kullansın..

Bende aşkıma polar hırka, uçuk pembe kazak ve ekoseli bir gömlek aldım

Ayakkabısını o geldiğinde birlikte alacağız, risk almak istemedim aynı modelin bay bayan olanını alıcaz..

birlikte 1 gün geçireceğiz anlatmıştım daha önce o güne sponsor olucam

veee bir sonraki hafta Ağva'ya gidiyoruz 2 geceeeee

Özgür olucak aşklarımız yakında..

Dönüşe geçiyorlar..

Dün akşam valizini hazırlamış aşkım, bugün askeri kıyafetlerini teslim ediyormuş

canım seninkilerde gerçekten çoook güzelmiş eline emeğine sağlık ya bizde istiyoruz kaçıp bir iki gece uzaklaşmak ama imkanı yok annem izin vermezz

bende bir gün organize edicem nargile içicem mesela hiç içmedim onadaa arada bir izin veriyordum o seviyor hoşuna gider diye düşündümm

Eki Görüntüle 341445
bu eskiii halii kızlarr

Eki Görüntüle 341446

Buda yeni haliiii nasıl olmuşşşşş:26:

ümraaaaaaaaaaaaaaaan döktüürmüssüüüüüüüüün ne güzel seyler hazırlamıssın öylee burda ben bile acaip begendisem askerin havalara ucar kesin ellerine saglık on numara olmus

ümraaaaaaaaaaaaaaaan döktüürmüssüüüüüüüüün ne güzel seyler hazırlamıssın öylee burda ben bile acaip begendisem askerin havalara ucar kesin ellerine saglık on numara olmus

canımmmmm hoşgeldinn inşallahh beğenirr begenmezseee kafasınıı kırarımm zatennn

En iyi o olucak sanırım canım, herkezden uzak kafa dinleyeceğimiz 2 güncük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…