Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En iyi o olucak sanırım canım, herkezden uzak kafa dinleyeceğimiz 2 güncük..

çook pis kıskandımmmmm yaa şaka bir yanaaa bizde gidebilsek dediğin gibi süper olurdu para varr ama işte anca ben günübirlik giderim onunda manası olmaz bee

YoĞUN İSTEK ÜZERİNE İŞTE GELDİM BURDAYIM KIZLARRRRRRRRRRRRR

KZIıMMMMMM SEN HARBİ DELİSİNNNNNN ÇOK KISKANDIM ŞİMDİ MAŞALLAH KUZUMM İYİ GÜNLERDE KULLANSIN İNŞ.

TEK KELiMEYLE BAYILDIMMM RESMEN HARİKA YAAAAA

GöZLRİM BÖYLE KALDI BAK

hosgeldiiiiinnnnnnn kııız topigiiii canlandırıosun

çook pis kıskandımmmmm yaa şaka bir yanaaa bizde gidebilsek dediğin gibi süper olurdu para varr ama işte anca ben günübirlik giderim onunda manası olmaz bee

tek gün yetersiz olur bence gidip dönüş yorar insanı.. Annene bi bahane bul 1 gün 1 gece için gidilir

sağolll kuzumm hoşgeldin bahaneyle arada uğra bee unuttun gittin biiziii güya muhtar olcann beee

Hoşgeldin fıstıkk

sağolll kuzumm hoşgeldin bahaneyle arada uğra bee unuttun gittin biiziii güya muhtar olcann beee

askerin gelsin ben görcem seni bakalım sen napıcaksın nete girmeye vaktin olcak mı onu düşünmekten napıyor nerde neden haber vermedi kızım ordayken kıymt bilin diyorum anlamıyosunuz askerde daha rahatsınız biliyosun kimseye bakamaz nizamiyede buraya gelince açık hava sahası onlarıda açıyor

AHAHAHA BENİM GÜVENİM SONSUZZ ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE BİR DERDİM YOKK BEN SADECE ÇOK ÖZLEDİĞİMDEN MERAK EDİYORUM NAPIYOR DİYEE ::d:d HAHHA DUYDA İNANMAA ŞAKA BİR YANA GERÇEKTEN ŞÜPHE DUYMUYORUM AMA ARADA KOLOÇAN ETMEK LAZIM TABİİİ

boş bırakmamak lazım canım ne olur ne olmaz

denemeye değer cancan

Topik şenlendi bugün yahu maşallah

Bikaç gündür tık yotktuu ölüydü buraaa

aşkın gücü adına belki kazanıorımmm

evet topik canlandı çok şükür ama yakındırr sessizliğe gömülmesiiii bir gece hareketli oluyor ondada bizim kıçımızda pireler uçuşuoyrr :

boş bırakmamak lazım canım ne olur ne olmaz

aynenn katılıyroumm canımm dedim de zaten arada koloçan edicez nörüyorr nereye bakıyorrr : anlıycakk ufak birşeyde gözleri oyulcak ki korkusundan yapmasınn : ben bir kere otobüstee ne fena kızmıştım nereye bakıyon niye bakıyon D: askım dalmışım bakmıyordum hahah istediği kadar farkında olmadan baksın bakmıcakk uleynnnn

aşkın gücü adına belki kazanıorımmm

evet topik canlandı çok şükür ama yakındırr sessizliğe gömülmesiiii bir gece hareketli oluyor ondada bizim kıçımızda pireler uçuşuoyrr :

aynen öyle canım yaa,

sabah 6da kalkınca akşam 11de yatıyosun yanii şen zamana denk gelemiosun..

psikopattt seni

aynen öyle canım yaa,

sabah 6da kalkınca akşam 11de yatıyosun yanii şen zamana denk gelemiosun..

aynenn canımm bende 6 da kalkıyorumm çok fena hiç alışamıcam galiba yaa 10 saat uyuyum 6 da kalkmak zor geliyorr

off diyorum kızlarr yaa şafak beni bugün çok sıkıştırıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…