canımmmmm hoşgeldinn inşallahh beğenirr begenmezseee kafasınıı kırarımm zatennn
En iyi o olucak sanırım canım, herkezden uzak kafa dinleyeceğimiz 2 güncük..
YoĞUN İSTEK ÜZERİNE İŞTE GELDİM BURDAYIM KIZLARRRRRRRRRRRRR
KZIıMMMMMM SEN HARBİ DELİSİNNNNNN ÇOK KISKANDIM ŞİMDİMAŞALLAH KUZUMM İYİ GÜNLERDE KULLANSIN İNŞ.
TEK KELiMEYLE BAYILDIMMM RESMEN HARİKA YAAAAA
GöZLRİM BÖYLE KALDI BAK
çook pis kıskandımmmmmyaa şaka bir yanaaa bizde gidebilsek dediğin gibi süper olurdu para varr ama işte anca ben günübirlik giderim onunda manası olmaz bee
KZIıMMMMMM SEN HARBİ DELİSİNNNNNN ÇOK KISKANDIM ŞİMDİMAŞALLAH KUZUMM İYİ GÜNLERDE KULLANSIN İNŞ.
GöZLRİM BÖYLE KALDI BAK
hosgeldiiiiinnnnnnn kııız topigiiii canlandırıosun
tek gün yetersiz olur bence gidip dönüş yorar insanı.. Annene bi bahane bul 1 gün 1 gece için gidilir
GöZLRİM BÖYLE KALDI BAK
canım benimm çok sağoll bu günler için varımsevdiceğimle uğraşıyorum
sağolll kuzumm hoşgeldin bahaneyle arada uğra beeunuttun gittin biiziii güya muhtar olcann beee
keşkeee canımm denicem şansımı bakalımmm kısmet diyimm
askerin gelsin ben görcem senibakalım sen napıcaksın nete girmeye vaktin olcak mı onu düşünmekten napıyor nerde neden haber vermedi kızım ordayken kıymt bilin diyorum anlamıyosunuz askerde daha rahatsınız biliyosun kimseye bakamaz nizamiyede buraya gelince açık hava sahası onlarıda açıyor
AHAHAHA BENİM GÜVENİM SONSUZZ ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE BİR DERDİM YOKK BEN SADECE ÇOK ÖZLEDİĞİMDEN MERAK EDİYORUM NAPIYOR DİYEE ::d:d HAHHADUYDA İNANMAA ŞAKA BİR YANA GERÇEKTEN ŞÜPHE DUYMUYORUM AMA ARADA KOLOÇAN ETMEK LAZIM TABİİİ
denemeye değer cancan
Topik şenlendi bugün yahu maşallah
Bikaç gündür tık yotktuuölüydü buraaa
boş bırakmamak lazım canım ne olur ne olmaz
aşkın gücü adına belki kazanıorımmm
evet topik canlandı çok şükür ama yakındırrsessizliğe gömülmesiiii bir gece hareketli oluyor ondada bizim kıçımızda pireler uçuşuoyrr :
aynenn katılıyroumm canımm dedim de zaten arada koloçan edicez nörüyorr nereye bakıyorrr: anlıycakk ufak birşeyde gözleri oyulcak ki korkusundan yapmasınn : ben bir kere otobüstee ne fena kızmıştım nereye bakıyon niye bakıyon D : askım dalmışım bakmıyordum hahah istediği kadar farkında olmadan baksın bakmıcakk uleynnnn
aynen öyle canım yaa,
sabah 6da kalkınca akşam 11de yatıyosun yaniişen zamana denk gelemiosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?