aynenn canımm bende 6 da kalkıyorumm çok fena hiç alışamıcam galiba yaa 10 saat uyuyum 6 da kalkmak zor geliyorr
Çok erken bi saat tatlım ya.. Cumartesi 10'a kadar uyumazsam toparlanamıyorum bitiyo tüm enerjim..
off diyorum kızlarr yaa şafak beni bugün çok sıkıştırıyoo
evet canımmm katılıyorumm bir türlü dengeyi kuramıyoruz ya
benide çok sıkıştırıyorr şafak son 10 gündürrr yakalarsam ümüğünü sıkıcamm
Yakalayalım onuu
Gösterelim gününü..
AHAHAHA BENİM GÜVENİM SONSUZZ ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE BİR DERDİM YOKK BEN SADECE ÇOK ÖZLEDİĞİMDEN MERAK EDİYORUM NAPIYOR DİYEE ::d:d HAHHADUYDA İNANMAA ŞAKA BİR YANA GERÇEKTEN ŞÜPHE DUYMUYORUM AMA ARADA KOLOÇAN ETMEK LAZIM TABİİİ
boş bırakmamak lazım canım ne olur ne olmaz
babana bile güvenme demişler bu devirde ben ona bile güvenmiyorum artık Allah herkeze hayırlısını versin ömrünün sonuna kadar tek bi insanlaa yaşamayı nasip etsin beklediğinize değsin inş.... :)
atarsa 197
evet canım aynenn öylee aminn lenn ne güzel dua ediyon sen öyleee ağzınııı şaapaarımmD
dur nan ne oluyor ben gidiyorum işimde vardı zaten onları halletmem lazım
ahahahaaayürü gitt kızımmm zatennn gidiyon birdaha gelmiyon getirebilene aşkk olsun bugün seni ben getirdimm banaa AŞKKKKK olsunn hahaha
şafak 99
bitmesingitmesin
Kızlarr ''Tertip,mehtap,torun,terhis,hastorun,hürgen eral,baston'' bunların anlamını sölermisiniz ?internttn okuom ama pek bişi anlamadım bn yaa siz eskilerdensiniz biliosunuzdur kısaca ne demek bunlar ?
Tertip:seninle aynı devrede askerlik yapan askerler.Misal ben 91-2 yim yüm 91-2 ler benim tertibim.dahada açıklarsam senınle aynı ayda giden tüm askerler tertib oluyor.
Mehtap:Askerinin izine geleceği gün oluyor.Yani o izne diyelim 20 gün var 20 günden düşerek mehtap sayıyoruz.
Torun : demin dediğim benım devre 91-2 birdahaki gelecek olan 92-2ler benım torunlar yani anlayacağın sen askerini gönderdikten 1 yıl sonra askere gelecek olanlar senın torunların.
Terhis: şafağın bitişi askerlikten kurtuluşunuz.yani terhis oluyorsunuz bitti artık.
Hastorun:torunla aynı şeydir.
Hürgeneral: askerliğin bitip hür olduğunuz anlamına gelir.
Baston: benim devre 91-2 bir yıl sobra gelenler yani 92-2 ler torun 92-3 ler ise baston oluyor.
Çoook saol cnm yaaa çok iyi anladımaraştırmalara başladımda bunları da öğreneyim dedim :) biz sizin torunlarnız oluoruz yani :18:
Eki Görüntüle 341729
böle bişi yaptım kızlar şafak için evde kendim kareli bi deftere :) nasıl olmuş :)Eki Görüntüle 341730
Rica ederim canım ama öyle pat diye değilde yavaş yavaş işin içine girerek öğrenilecek birşey
benim değil benim torunlar senden sonraki devre sen 92-1 sin yani 91-1 lerin torunusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?