Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynenn canımm bende 6 da kalkıyorumm çok fena hiç alışamıcam galiba yaa 10 saat uyuyum 6 da kalkmak zor geliyorr

Çok erken bi saat tatlım ya.. Cumartesi 10'a kadar uyumazsam toparlanamıyorum bitiyo tüm enerjim..

Çok erken bi saat tatlım ya.. Cumartesi 10'a kadar uyumazsam toparlanamıyorum bitiyo tüm enerjim..

evet canımmm katılıyorumm bir türlü dengeyi kuramıyoruz ya

off diyorum kızlarr yaa şafak beni bugün çok sıkıştırıyoo

benide çok sıkıştırıyorr şafak son 10 gündürrr yakalarsam ümüğünü sıkıcamm

boş bırakmamak lazım canım ne olur ne olmaz

babana bile güvenme demişler bu devirde ben ona bile güvenmiyorum artık Allah herkeze hayırlısını versin ömrünün sonuna kadar tek bi insanlaa yaşamayı nasip etsin beklediğinize değsin inş.... :)

babana bile güvenme demişler bu devirde ben ona bile güvenmiyorum artık Allah herkeze hayırlısını versin ömrünün sonuna kadar tek bi insanlaa yaşamayı nasip etsin beklediğinize değsin inş.... :)

evet canım aynenn öylee aminn lenn ne güzel dua ediyon sen öyleee ağzınııı şaapaarımm D

Kızlarr ''Tertip,mehtap,torun,terhis,hastorun,hürgen eral,baston'' bunların anlamını sölermisiniz ?internttn okuom ama pek bişi anlamadım bn yaa siz eskilerdensiniz biliosunuzdur kısaca ne demek bunlar ?

Kızlarr ''Tertip,mehtap,torun,terhis,hastorun,hürgen eral,baston'' bunların anlamını sölermisiniz ?internttn okuom ama pek bişi anlamadım bn yaa siz eskilerdensiniz biliosunuzdur kısaca ne demek bunlar ?

Tertip:seninle aynı devrede askerlik yapan askerler.Misal ben 91-2 yim yüm 91-2 ler benim tertibim.dahada açıklarsam senınle aynı ayda giden tüm askerler tertib oluyor.

Mehtap:Askerinin izine geleceği gün oluyor.Yani o izne diyelim 20 gün var 20 günden düşerek mehtap sayıyoruz.

Torun : demin dediğim benım devre 91-2 birdahaki gelecek olan 92-2ler benım torunlar yani anlayacağın sen askerini gönderdikten 1 yıl sonra askere gelecek olanlar senın torunların.

Terhis: şafağın bitişi askerlikten kurtuluşunuz.yani terhis oluyorsunuz bitti artık.

Hastorun:torunla aynı şeydir.

Hürgeneral: askerliğin bitip hür olduğunuz anlamına gelir.

Baston: benim devre 91-2 bir yıl sobra gelenler yani 92-2 ler torun 92-3 ler ise baston oluyor.

Çoook saol cnm yaaa çok iyi anladım araştırmalara başladımda bunları da öğreneyim dedim :) biz sizin torunlarnız oluoruz yani :18:

böle bişi yaptım kızlar şafak için evde kendim kareli bi deftere :) nasıl olmuş :)

Son düzenleme:
Çoook saol cnm yaaa çok iyi anladım araştırmalara başladımda bunları da öğreneyim dedim :) biz sizin torunlarnız oluoruz yani :18:

Rica ederim canım ama öyle pat diye değilde yavaş yavaş işin içine girerek öğrenilecek birşey

benim değil benim torunlar senden sonraki devre sen 92-1 sin yani 91-1 lerin torunusun

Rica ederim canım ama öyle pat diye değilde yavaş yavaş işin içine girerek öğrenilecek birşey

benim değil benim torunlar senden sonraki devre sen 92-1 sin yani 91-1 lerin torunusun

hıı anladım cnm tmm :) evet anca yavaş yavaş öğrencem bakalım mesela atarsa diolar o da şuan şafak 400 se atarsa 399 anlamında dimi cnm ya ? bi gün sonra yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…