Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkımı gördüm bugüüün
Komutanının oğlunun okul aidatını yatırmak için çıkmış bugün aşkım.
Sağolsun komutan mesai bitimine kadar izin vermiş.

Güzel güzel msnde konuştuk, askeriyeye dönüşte telefonunu kapatmadan önce de öyle bir mesaj atmış ki okurken gözlerimden akan yaşlara engel olamadımÇok seviyorum eşimi ya çookYarın da nüfus kağıdımın 4-5 fotokopisini yollıcam.Evci düşünüyoruz artıkk

Son düzenleme:
:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:122

Plakalara gelme şafağı:41

Çift Hanelere gelme şafağı :23

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

kızlar bana yardımcı olun askerime ulaşmam lazım şimdi askerlik yaptığı yerin telefon numarasını buldum orayı arasam olurmu bide arayınca ulaşırlarmı

evet bende kaç senedir kk ile birlikte çok şeyler ögrendim çok iyi arkadaslar edindim
hee heee evetttt benim oburluk akşamımsagol bebem yaa.kullanıyo ilaçları.geçen sefer dogru dürüst kullanmadı biliyosun,şimdi ben alarmı duymasamda sabah 8 de fırlayıp kendi içiyor kıyamam...bugün yine fenalaştıgarip etkileri var bu hastalıgın ya.Allah beterinden korusun herkesi...evet bende 3 ay daha yanımda olacagı için çok mutluyum.tabii hastalık olmasaydı keşke amaolsun hastalıgın güzel tarafı da bu oldu bize...ama askerlik 44 gün uzayacak bu durumdan ama olsunnn amannnn..iyi olsun da kocişimmm başka bişy istemiyorum
Yok bir arkadaşımla muhabbet ettim ondan burada değildim, şimdi de işler güçleri izleyeceğim
PEHHH PEHHHH PEHHHHHHHHHHHH
Günaydın tatlım sevddicegim hasta igne oluyor o yüzden biraz üzgünüm
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.

canım geçmişler olsun nesi var askerinin neden igne vuruluyo?:26:

herkese selamlarrrr hayırlı akşamlar

kızlar bana yardımcı olun askerime ulaşmam lazım şimdi askerlik yaptığı yerin telefon numarasını buldum orayı arasam olurmu bide arayınca ulaşırlarmı

canım ben eşimi arıyordum hemen çagırıyodular.arayabilirsin bence bişy olmaz.hayırdır esracım?

canım ben eşimi arıyordum hemen çagırıyodular.arayabilirsin bence bişy olmaz.hayırdır esracım?

tartıştık telefonu yüzüme kapattı canım şimdi de nasıl ulaşabilirim çabasındayım, han ben şimdi arasam ömer ile görüşmek istiyorum desem çağırırlarmı canım

tartıştık telefonu yüzüme kapattı canım şimdi de nasıl ulaşabilirim çabasındayım, han ben şimdi arasam ömer ile görüşmek istiyorum desem çağırırlarmı canım

ay kıyamam yaa suratına kapadıysa arama hemen sinirlidir dicemde sen daha iyi bilirsin...çagırırlar tabi canım ara sen.

ay kıyamam yaa suratına kapadıysa arama hemen sinirlidir dicemde sen daha iyi bilirsin...çagırırlar tabi canım ara sen.

tlfonu kapatalı 1 saat oluyo canım geçmiştir siniri, ( dur ben bi şansımı deneyeyim inşallah ulaşabilirim

15 Ay gecirdim bitirdim,Allah bekleyenlere sabır versin,bekletenede kolaylık versin..Cok zor birşey ama bazı seyleri anlamak için cok güzel bi zaman..
kesinlikle mektuplasın onun tadı bambaskaaa... :)
aynen katılıyorumm ve yapıyoruz da

ablacım durumunun iyi olduğuna çk sevindim tekrar geçmiş olsun :)

ara cnm adını soyadını söyle çağırmaları lazım ...nerde yapıyordu senin ki?

hee iyi o zaman hadi ara bakalım bende merak ettim inş ulaşırsın.

aradım şimdi canım ama yemektelermiş konustuğum kişi dediki ömer benimle aynı koğuşta bizim koğuştan tanıyorum dedi, bende söylermisiniz aradığımı beni arasın dedim oda tmm dedi amma bu ömer beni bu hallere düşürdü ya ne diyeyim ben ona,

sagol ablacım Allah razı olsun çok şükür iyi durumu..ya arada fenalık geliyo bugün de oldu ama genelde iyi buna şükür...titreme geliyo soguk ter atıyo(

aradım cnm ama yemektelermiş, diyarbakırda canım benm askerim

olsun canım ya ne duruma düşmüşün ki aa sende.nolucak sacmalama...arıcan tabi..bende arıyodum eşimi...hadi inş ararda görüşürsünüz güzel güzel.

kızlar şimdilik kaçtım öptüm hepiciginizi..

ikucum altta seni gördümm arkideşini tapik mi ediyon kızzzöptüm seni tatlımmm

sagol ablacım Allah razı olsun çok şükür iyi durumu..ya arada fenalık geliyo bugün de oldu ama genelde iyi buna şükür...titreme geliyo soguk ter atıyo(

Erkekler sağlığına ç.ok dikkat etmez ondan senin üstünde durman lazım ya üzülme sen sıkma tatlı canını :)
iyilerin duası sizlerle olsun...

esracım konu ne bilmiyorum ama çok üstüne gitme derim ordaki piskolojiden midir herkeste aynı mıdır bilmiyorm ama biz de arada tartışınca ben ne kadar üstüne gitsem o o kadar naz yapıyo ,kendi haline bırakınca kendi yanaşıyo zatn olumlu oluyo yavaş yavaş :)

ya kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…