- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
evet bende kaç senedir kk ile birlikte çok şeyler ögrendim çok iyi arkadaslar edindimBen de ben de ben de
Ben müdavimi oldum zaten buranın kaç yıldır her şeyimi burada paylaşıyorum, seviyorum o kadar kaliteli insanlar var ki buradan tanıdım, gerçek hayatta o kadar kalitelisine rastlayamam her halde, yürekleri güzel insanlar...
Hatırlamaz mıyım, bir şeyler içelim dedik, gidip tıkındıkGeçmiş olsun canım tekrar, önemli bir şeyi yok yani değil mi anladığım kadarıyla öncelikle buna sevindim, sonra 3 ay daha yanında kalacağına Dediğim gibi ilaçları ihmal etmesin o hastalıkta çok çok önemli sen dikkat et tatlım
PEHHH PEHHHH PEHHHHHHHHHHHHYok bir arkadaşımla muhabbet ettim ondan burada değildim, şimdi de işler güçleri izleyeceğim
Günaydın tatlım sevddicegim hasta igne oluyor o yüzden biraz üzgünüm
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.
kızlar bana yardımcı olun askerime ulaşmam lazım şimdi askerlik yaptığı yerin telefon numarasını buldum orayı arasam olurmu bide arayınca ulaşırlarmı
canım ben eşimi arıyordum hemen çagırıyodular.arayabilirsin bence bişy olmaz.hayırdır esracım?
tartıştık telefonu yüzüme kapattı canım şimdi de nasıl ulaşabilirim çabasındayım, han ben şimdi arasam ömer ile görüşmek istiyorum desem çağırırlarmı canım
ay kıyamam yaa suratına kapadıysa arama hemen sinirlidir dicemde sen daha iyi bilirsin...çagırırlar tabi canım ara sen.
tlfonu kapatalı 1 saat oluyo canım geçmiştir siniri, (dur ben bi şansımı deneyeyim inşallah ulaşabilirim
aynen katılıyorumm ve yapıyoruz da15 Ay gecirdim bitirdim,Allah bekleyenlere sabır versin,bekletenede kolaylık versin..Cok zor birşey ama bazı seyleri anlamak için cok güzel bi zaman..
kesinlikle mektuplasın onun tadı bambaskaaa... :)
kolay gelsin inş Hesnoşum
Ben de napayım cnm..o gece msn de senle baya konustuk ya hatırladın dimi,reçel yedigim elime gözüme bulaştırdıgım geceneyse..onun ertesi günü eşim geldi canım...3 ay daha vermişler.ankaraya kontrole de göndermediler..3 ay sonra bakıcaklar tekrardan işte... önceki durumunun dışında başka bişy yok çok şükür.kalbine kadar bakmışlar gatada çok sevindim buna.böyle yani canım.
ara cnm adını soyadını söyle çağırmaları lazım ...nerde yapıyordu senin ki?kızlar bana yardımcı olun askerime ulaşmam lazım şimdi askerlik yaptığı yerin telefon numarasını buldum orayı arasam olurmu bide arayınca ulaşırlarmı
hee iyi o zamanhadi ara bakalım bende merak ettim inş ulaşırsın.
aynen katılıyorumm ve yapıyoruz da
ablacım durumunun iyi olduğuna çk sevindim tekrar geçmiş olsun :)
ara cnm adını soyadını söyle çağırmaları lazım ...nerde yapıyordu senin ki?
aynen katılıyorumm ve yapıyoruz da
ablacım durumunun iyi olduğuna çk sevindim tekrar geçmiş olsun :)
ara cnm adını soyadını söyle çağırmaları lazım ...nerde yapıyordu senin ki?
aradım şimdi canım ama yemektelermiş konustuğum kişi dediki ömer benimle aynı koğuşta bizim koğuştan tanıyorum dedi, bende söylermisiniz aradığımı beni arasın dedim oda tmm dedi amma bu ömer beni bu hallere düşürdü ya ne diyeyim ben ona,
sagol ablacım Allah razı olsun çok şükür iyi durumu..ya arada fenalık geliyo bugün de oldu ama genelde iyi buna şükür...titreme geliyo soguk ter atıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?