ee sonuç neee :44: şimdi hamile değil misin? teyze olamayacak mıyız biz?o kaa da heveslenmiştim
Tatlım sonuç nedir? :44:
değilimama o kadar heveslendiysenn hemen sana yapabilirim bi bebekkk
:123::118::123: :94:
bak iki dkda nişan yaptım düğün yaptım bebek yaptım sanaaa
ayy canım sorma yaaa. gittim sonuç almaya doktor hanım gitmiş hastaneden. bayramdan sonraki salıya kaldı. ozman gidip öğrenicem ne olduğunu tatlım. :84::84::84:
aynen öyle ,yoruldum valla,acemeliğe geldi inşallah tadı güzel olurİyi akşamlar kızlarr
Nerelerdesiniz tatlı falan mı yapıyosunuz yoksaa
Kızçeler hepinize hayırlı bayramlar diliyorum, umarım ailelerinizle birlikte sağlıklı neşeli bir bayram geçirirsiniz, sevdiceğinizden ayrı son bayramınız olur inşallah....
Ben birazdan yola çıkacağım Antalya ya gidiyorum... Şafaklarınızı 6 gün sonra top yekün attırırımÖpüldünüsss
kk hatunundan her şey beklenir, aynı zamanda korkulur
hadi be ne saçma yaaneyse geç olsun da güç olmasın tatlım
hamarat olmasalar hepsi de kocayı nasıl bulacaktı
Şafak güzelleri merhaba,
Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum şimdiden.
Kurban ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Sevdiceklerinizden ayrı son bayramınız olsun inşallah
Önümüzdeki 6 gün burda olmayacağım.
Sağlıcakla kalın
Hadii be tatlım şansa bak şimdi 1 hafta nasıl beklicenayy canım sorma yaaa. gittim sonuç almaya doktor hanım gitmiş hastaneden. bayramdan sonraki salıya kaldı. ozman gidip öğrenicem ne olduğunu tatlım. :84::84::84:
Canım ablacım İnşallah hepimizin sevdiceklerimizden ayrı geçirdiğimz son bayramımız olur.Kızçeler hepinize hayırlı bayramlar diliyorum, umarım ailelerinizle birlikte sağlıklı neşeli bir bayram geçirirsiniz, sevdiceğinizden ayrı son bayramınız olur inşallah....
Ben birazdan yola çıkacağım Antalya ya gidiyorum... Şafaklarınızı 6 gün sonra top yekün attırırımÖpüldünüsss
Hayırlı bayramlar canım.
Ee ben nasıl buldum tatlımmm
canım ben fikir vercektim sana ama sen çıkmışsın dünde yakalayamadım
canım,ben yeni girdim daha hemen yazim düşündüm biraz..şimdi asker nasılsa tatlım.orada giysi olarak falan çok aşırı ihtiyacı olmaz..olsada orada senin aldıgın şeyi muhafaza edicem diye kasar kendiniaslında aklıma ik olarak saat geldi ama:26:hep kolunda olur.seninki doguda degildi dimi daglarda fln?.doguda yasaktır saat diyo eşim de parlar diye karanlıkta.onlarda serbestmiş ankarada...bence iyi olur ama sen bilirsin tabi fikir vermek istedim...
cnm yaa kıyamam..anlıyorum seniçok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?