karışık biraz ortalık tatlım. babam öğrendi Ali'yi onun heycanıydı benm şerefsiz akrabalarımın yalanlarıydı falan derken. bizim aramız bozuk şimdi.
iyi gibide kötü gibi de canım valla bende bilmiyorumm
Aaa nasıl öğrendi tatlım? Şimdi iyimi oldu kötümü oldu işte ooff ne zor işlerrr
amaaan akrabanın yaptığını akrep yapmazmış derler. ailen yanında olduğu sürece her şey er geç yoluna girer inşallah. sıkma canını
tertommm nolduuu ???
hadi gözün aydın
sağol canımm. ama benim sevgim daha yoğun görünüyomuş. sorcam kerataya niye daha az seviyo beni
yarın bayram askerim
kimbilir farkında bile değilsin bunun, yada çok farkındasındır ve durmadan için acıyordur içinden geçiyordur yarın bayram ve ben yarimin yanında dedilim diyorsundur... üzülme be askerim şehit giden kardeşlerimizi düşün onlarda bir daha ki bayrama diye ümitle bekleyip sevdiklerinin yanında olamadıkları için isyan etmişlerdir ve onlar için önümüzdeki bayram yok artık onları bekleyenlerin umudu yok artık onlar için bayram yok artık.....
değil mi... şükretmek lazım aldığımız her nefese, her kalp atışına... bizim için aşkla çarpan bir yüreğe, bize hayranlıkla, şefkatle bakan bir çift göze, ellerimizi sımsıkı tutan bir çift ele sahip olduğumuz için...
yarın bayram askerim
kimbilir farkında bile değilsin bunun, yada çok farkındasındır ve durmadan için acıyordur içinden geçiyordur yarın bayram ve ben yarimin yanında dedilim diyorsundur... üzülme be askerim şehit giden kardeşlerimizi düşün onlarda bir daha ki bayrama diye ümitle bekleyip sevdiklerinin yanında olamadıkları için isyan etmişlerdir ve onlar için önümüzdeki bayram yok artık onları bekleyenlerin umudu yok artık onlar için bayram yok artık.....
değil mi... şükretmek lazım aldığımız her nefese, her kalp atışına... bizim için aşkla çarpan bir yüreğe, bize hayranlıkla, şefkatle bakan bir çift göze, ellerimizi sımsıkı tutan bir çift ele sahip olduğumuz için...
dünümüze, bugünümüze, yarınımıza Elhamdülillah..
Bugun buyuk gun tıckerımda 9 ay yazıyo artık ....
Şafak İnşallah 303 evettt karanlık biliyorum ama mehtap doğan güneşşş İnşallahh :nazar
Hepinize mutlu mutlu bayramlar kıslarrrr 7 gün sonra güzel haberlerle burdayım İnşallahhh
sizin silüs tarihiniz neydi canım bn şafağı karıstırdımda (
bide ne haberleri bekliyo bizi 7 gün sonra canm(
Canım bızım sulus tarıhı 24 mayısdı galıba yanı sanırsam :) Nişanlım izine geldiğinde Allah nasip ederse guzel gunler gecırıp mutlulugumu sizlerle paylaşırım dıye dusunerek öle yazmıstım hep özlemlerımızı paylaşıyoruz bıraz da mutluluk paylaşalım dimi :)[/QUO
pp izne geliyor canım hadi gözün aydın o zaman tabii özlemlere yer olduğu kadar mutlulaklarada yer var sayfamızda (
kızlar bayramınız mübarek olsunnnnn nice bayramlara sevdiklerimizle askerlerimizle beraber inşallahh bu bayram askerinden ayrı olannn varmı benim gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?