Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaa nasıl öğrendi tatlım? Şimdi iyimi oldu kötümü oldu işte ooff ne zor işlerrr
iyi gibide kötü gibi de canım valla bende bilmiyorumm
amaaan akrabanın yaptığını akrep yapmazmış derler. ailen yanında olduğu sürece her şey er geç yoluna girer inşallah. sıkma canını

inş canımm. ama bi iş ciddiye binsin evleniyim o zmn görcek herkes

tertommm nolduuu ???

canım uzun hikaye şu kadrını anlatıyım. 2 3 akıllı bir araya gelmiş. aliyle bizi gece gündüz geziyolar diye herkese anlatıyolarmış. bizde babam başkasından duymasın diye anlattık. daha doğrusu annem anlattı. pek sıcak bakmadı babam. sıcak bakmaması Ali'yle ilgili değil. genel olarak bnm sevgilim olmasına pek sıcak bakmadı. öyle işte bundan sonra ne olcağı hakkında pek bi fikrim yok

yarın bayram askerim
kimbilir farkında bile değilsin bunun, yada çok farkındasındır ve durmadan için acıyordur içinden geçiyordur yarın bayram ve ben yarimin yanında dedilim diyorsundur... üzülme be askerim şehit giden kardeşlerimizi düşün onlarda bir daha ki bayrama diye ümitle bekleyip sevdiklerinin yanında olamadıkları için isyan etmişlerdir ve onlar için önümüzdeki bayram yok artık onları bekleyenlerin umudu yok artık onlar için bayram yok artık.....

değil mi... şükretmek lazım aldığımız her nefese, her kalp atışına... bizim için aşkla çarpan bir yüreğe, bize hayranlıkla, şefkatle bakan bir çift göze, ellerimizi sımsıkı tutan bir çift ele sahip olduğumuz için...

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:114

Plakalara gelme şafağı:33

Çift Hanelere gelme şafağı :15

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Allah'ın izniyle sensiz son bayram sevdiğimmm

hemde defalarca şükretmek canım önümüzde ki bayramlara umudumuz olduğu için

Bugun buyuk gun tıckerımda 9 ay yazıyo artık ....

Şafak İnşallah 303 evettt karanlık biliyorum ama mehtap doğan güneşşş İnşallahh :nazar

Hepinize mutlu mutlu bayramlar kıslarrrr 7 gün sonra güzel haberlerle burdayım İnşallahhh

dünümüze, bugünümüze, yarınımıza Elhamdülillah..

sizin silüs tarihiniz neydi canım bn şafağı karıstırdımda (

bide ne haberleri bekliyo bizi 7 gün sonra canm (

sizin silüs tarihiniz neydi canım bn şafağı karıstırdımda (

bide ne haberleri bekliyo bizi 7 gün sonra canm (

Canım bızım sulus tarıhı 24 mayısdı galıba yanı sanırsam :) Nişanlım izine geldiğinde Allah nasip ederse guzel gunler gecırıp mutlulugumu sizlerle paylaşırım dıye dusunerek öle yazmıstım hep özlemlerımızı paylaşıyoruz bıraz da mutluluk paylaşalım dimi :)

kızlar bayramınız mübarek olsunnnnn nice bayramlara sevdiklerimizle askerlerimizle beraber inşallahh bu bayram askerinden ayrı olannn varmı benim gibiii

kızlar bayramınız mübarek olsunnnnn nice bayramlara sevdiklerimizle askerlerimizle beraber inşallahh bu bayram askerinden ayrı olannn varmı benim gibiii

senin bayramın da mübarek olsun canım ben de ayrıyım; ama bayram dolayısıyla çift çarşı vermişler cuma ve pazar msnde bol bol görüşcez

hepinizin bayramı mübarek olsun canlarımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…