​Hayırdır tatlım napıyor ne diyor?kızlar merhabaa
bugun cok gergın bı gu gecırdım nsanlım gunumu zehı ettı burnumdan getırdı orada cok sıkılmıs eyıfsız bana ezıyet ettı butun gun halada devam edıyor napcam bılmıorum moralım sıfırın altında keyfım kalmadı
kızlar merhabaa
bugun cok gergın bı gu gecırdım nsanlım gunumu zehı ettı burnumdan getırdı orada cok sıkılmıs eyıfsız bana ezıyet ettı butun gun halada devam edıyor napcam bılmıorum moralım sıfırın altında keyfım kalmadı
slm kızlar
hemde ne yorulma. bütün gün temizlik yaptımmm :92::92:as tatlımyorulduk mu ne :26: sabah olsa da şeker, çikülata yesek
Selam tatlım
hemde ne yorulma. bütün gün temizlik yaptımmm :92::92:
naber canımm sende fal sırası bekliyon dmi
Hiç sorma tatlım ya ben çok meraklıyımdır ahanda buldum bırakırmıyım hiççççnaber canımm sende fal sırası bekliyon dmi
ne falııııııııııı
Hiç sorma tatlım ya ben çok meraklıyımdır ahanda buldum bırakırmıyım hiçççç
Banada öyle geldi canım da hayırdır nolduu?bnde merak ediyorum çok ama içimde kötü şeyler çıkıcakmış gibi bi his var aramız kötü şuan aliyle
Banada öyle geldi canım da hayırdır nolduu?
canım biri karta bakıyo. ten renklerimizi yazdım sıramı bekliyorum
karışık biraz ortalık tatlım. babam öğrendi Ali'yi onun heycanıydı benm şerefsiz akrabalarımın yalanlarıydı falan derken. bizim aramız bozuk şimdi.
ilahiten rengine göre fal ha ilginç :26: ben sorup da canımı sıkmayım en iyisi
akrabaların ne yalanı uydurdu kız
karışık biraz ortalık tatlım. babam öğrendi Ali'yi onun heycanıydı benm şerefsiz akrabalarımın yalanlarıydı falan derken. bizim aramız bozuk şimdi.
amannn canım boşver. şuraya gelince unutuyorum rahatlıyorum birazz. anlatıpta sinir olmıyım tekrarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?