Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çooooooooooo..kk özledimm çoooo...k özledimmmm
Dayanamıyorummmm artıkkk. Nasıll gecicekk bu zamannn daha 8 ayımız varrr oooofffffff
Gelll Canımınnn içii gelll kokunaa hasretimmm...
Gelll güzelll gözlümmm gelll sana hasretimmmm

kızlar merhabaa
bugun cok gergın bı gu gecırdım nsanlım gunumu zehı ettı burnumdan getırdı orada cok sıkılmıs eyıfsız bana ezıyet ettı butun gun halada devam edıyor napcam bılmıorum moralım sıfırın altında keyfım kalmadı

​Hayırdır tatlım napıyor ne diyor?

Allah sabır versin canım. biz bir krizi yeni atlattık. hala karnıma ağrılar giriyor yaptıklarını, söylediklerini düşününce. sevgisinden bile şüphe ettirdi. şu an seni çok iyi anlıyorum bu yüzden; ama geçiyor. eskisinden de iyi oluveriyorlar sonrasında. pişman olacaktır keyfi düzelince. inşallah düzelir bir an evvel

canım biri karta bakıyo. ten renklerimizi yazdım sıramı bekliyorum

ilahi ten rengine göre fal ha ilginç :26: ben sorup da canımı sıkmayım en iyisi

karışık biraz ortalık tatlım. babam öğrendi Ali'yi onun heycanıydı benm şerefsiz akrabalarımın yalanlarıydı falan derken. bizim aramız bozuk şimdi.

akrabaların ne yalanı uydurdu kız

karışık biraz ortalık tatlım. babam öğrendi Ali'yi onun heycanıydı benm şerefsiz akrabalarımın yalanlarıydı falan derken. bizim aramız bozuk şimdi.

Aaa nasıl öğrendi tatlım? Şimdi iyimi oldu kötümü oldu işte ooff ne zor işlerrr

amannn canım boşver. şuraya gelince unutuyorum rahatlıyorum birazz. anlatıpta sinir olmıyım tekrarrr

amaaan akrabanın yaptığını akrep yapmazmış derler. ailen yanında olduğu sürece her şey er geç yoluna girer inşallah. sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…