Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ilk gönderdiğimde zordu.Ama şimdi daha bir zor geldi.Artık askerliğin zorluğunu yaşadığım için mi yoksa o gelmezse ben gidemiyceğim için mi bilemiyorumKarakolda yapacak çünkü benimki jandarma tim özel asayiş diye geçiyor.

Aman aman taze nişanlııı hoşgeldin canım benim..
Bizde hala aynı beklemedeyiz tatlım 9 ay boyunca da beklemede kalıcaz
Sen napiosun nasılsın? nasıl gidiyor nişanlılık bakim :)

Hoşgördüm canım sağol ,,, hatırlarımda benimde tam 9 ayım vardı ne ara geçti günler gitti geride kaldı ..
Ne yapayım bende nişanlılığın tadını çıkarıyorum kesinlikle bambaşka duyguymuş, herşey güzel gidiyor

Anladım tatlım seninki ankara etimesguttamı yapmıştı? :44:

Anladım tatlım seninki ankara etimesguttamı yapmıştı? :44:

Benimki ilk oraya gitti orada jandarma takncıydı orada eletti kendini bilecige gitti şimdide muşa gidiyor öyle canım ankarada kalan arkadaşlarının da hepsi doğuya gitmiş.Kısmeti buymuş demek ki

Çok şükür tatlım Maşallah Allah bozmasın..
Öyle tabi canım istesende istemesende zaman geçiyor bir şekilde..
Düğün ne zaman tatlım bellimi? :123:

Çok şükür tatlım Maşallah Allah bozmasın..
Öyle tabi canım istesende istemesende zaman geçiyor bir şekilde..
Düğün ne zaman tatlım bellimi? :123:

Amin canım inşallah, yok henüz belli değil canım 1 2 aya şekillenir durumumuz..

Benimki ilk oraya gitti orada jandarma takncıydı orada eletti kendini bilecige gitti şimdide muşa gidiyor öyle canım ankarada kalan arkadaşlarının da hepsi doğuya gitmiş.Kısmeti buymuş demek ki

Anladım tatlım benimkide acemiliğini etimesgutta yapmıştı ama jandarma diye birşey yoktu sonrada çıktı heralde.
Bizimkide tankçı olucaktı 75 gün yapıcaktı ama dayanamadı ankaraya ve yapamaza raporu aldırdı zorla ve 28 gün yaptı sivereğe çıktı kısmeti buymuş demekki..

Benimki de canım 75 gün yaptı.Evet sanırım jandarma tankçı yeni çıkmış.Kısmetten öteye geçilmiyor.Demek tatlım haklarında hayırlısı buymuş.

Benimki de canım 75 gün yaptı.Evet sanırım jandarma tankçı yeni çıkmış.Kısmetten öteye geçilmiyor.Demek tatlım haklarında hayırlısı buymuş.

Evet tatlım öyle ibonun acemideki birliğinekilerin çoğu batıya geldi. bana ilk haber verdiğin de de zaten bende gerçekten şans yok dedi o kadar kişi istanbul tarafına düştükü dedi şansım yokmuş dedi kıyamam ağlamıştım duyduğum an ama çok şükür sonradan öğrendimki bizim memlekete yakınmış hemen akrabalara sordum rahat orası falan buraya gelirsin görürsün demişlerdi rahatlamıştım ama tabiki gidemedim. İbom rahat olsunda başka bişey önemli değill..

Evet tatlım aynen önemli olan onlar rahat etsinler:26::26: Allahın izniyle öyle böyle bir şekilde bitirecekler rahat etsinler de varsın uzak olsun ne yapalım

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun tatlım da 2013 yazımı düşünüyorsunuz?

2013e kaldı artık canım düğün ev derken yetişmez bu sene önümüzde kış,, artık bahara yaza kesin evlencez.

çok sağ ol canım kendi adıma iyiyim ki ne iyiyim sizin de tüm sıkıntılar peş peşe gelmiş be yavrum :26: hava değişimine vermeleri de bir yandan iyi bir yandan kötü oluyor. onlar hastayken yanımızda olmaları beni rahatsız ediyor. yanında olmasına bile sevinemiyor insan sizin kaç aralıkta mehtap? :44:

Aniii, eniştemiz hemşerim çıktı yaa 10 mehtap ha vaay bee gözün aydın çiçeğim o 10gün 100günmüş gibi geçsin inşallah

hee aşkım da izmirli burda kendisi veya askeri izmirli olan çok yaren var çok sağol kuzum ya mucize gibi bir olay oldu. hep diyordum yılbaşında izmir'e gitcez diye; ama gerçek olacağına pek ihtimal vermiyordum. hala şoktayım. değişiğim, havalarda, bulutlarda, yıldızlarda, bi hallerdeyim

Ama biraz da gülelim dimi facia kadın bu ya, oksijen israfı valla. annesiyle babası bunu yapmış ama bu olmamış

yorumuna bayıldım canım yaa

ananen vefat mı etti kuzum :44:

Son düzenleme:
İstanbul da oturuyorum canım
Bende tatlım
2013e kaldı artık canım düğün ev derken yetişmez bu sene önümüzde kış,, artık bahara yaza kesin evlencez.
Anladım tatlım doğru tabiki anca hazırlıklar biter o zamana kadar hayırlısı olsunn
ananen vefat mı etti kuzum :44:

Evet bebeğim iboonun yemin törenine gitmeye hazırlanırken ananemin cenazesine gittim

Bende tatlım

Anladım tatlım doğru tabiki anca hazırlıklar biter o zamana kadar hayırlısı olsunn

Evet bebeğim iboonun yemin törenine gitmeye hazırlanırken ananemin cenazesine gittim

başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın :105:

Sadece 15 gün

şaka gibi olmalı :106:

naberr kızlar keyiflerr nasıl ??

ben iyiyim canım sen nasılsın :44: ömer'le tartışmalıymışsınız bu aralar :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…