Tabiki öyle tatlım o yüzden pek bişey diyemiyorum ama tabi özledim yane işte ooff kafamız karışık işte ikimizinde nese hayırlısı olsun tatlım.
Allah kavuştursun tatlım ya zor tabi ama ben ilk gönerdiğimde daha kötü olmuştum 2. gönderdiğimde 1 ay sonra yanına gidicem diye düşünüyordum ondan heralde ama gelmemi istemedi gidemedim ondan
Bende pek int.den araştıramaıştım tatlım ama kötü diye duymuştum siverek sürgün yeri diyorlardı ama çok şükür benimki rahat haberci oldu ve ark.larıda iyi.
İnşallah seninkide rahat olur tatlım karakoldamı olucakki?
Aman aman taze nişanlııı hoşgeldin canım benim..
Bizde hala aynı beklemedeyiz tatlım 9 ay boyunca da beklemede kalıcaz
Sen napiosun nasılsın? nasıl gidiyor nişanlılık bakim :)
Canım ilk gönderdiğimde zordu.Ama şimdi daha bir zor geldi.Artık askerliğin zorluğunu yaşadığım için mi yoksa o gelmezse ben gidemiyceğim için mi bilemiyorumKarakolda yapacak çünkü benimki jandarma tim özel asayiş diye geçiyor.
Anladım tatlım seninki ankara etimesguttamı yapmıştı? :44:
Hoşgördüm canım sağol ,,, hatırlarımda benimde tam 9 ayım vardı ne ara geçti günler gitti geride kaldı ..
Ne yapayım bende nişanlılığın tadını çıkarıyorum kesinlikle bambaşka duyguymuş, herşey güzel gidiyor
Çok şükür tatlım Maşallah Allah bozmasın..
Öyle tabi canım istesende istemesende zaman geçiyor bir şekilde..
Düğün ne zaman tatlım bellimi? :123:
Benimki ilk oraya gitti orada jandarma takncıydı orada eletti kendini bilecige gitti şimdide muşa gidiyor öyle canım ankarada kalan arkadaşlarının da hepsi doğuya gitmiş.Kısmeti buymuş demek ki
Anladım tatlım benimkide acemiliğini etimesgutta yapmıştı ama jandarma diye birşey yoktu sonrada çıktı heralde.
Bizimkide tankçı olucaktı 75 gün yapıcaktı ama dayanamadı ankaraya ve yapamaza raporu aldırdı zorla ve 28 gün yaptı sivereğe çıktı kısmeti buymuş demekki..
Benimki de canım 75 gün yaptı.Evet sanırım jandarma tankçı yeni çıkmış.Kısmetten öteye geçilmiyor.Demek tatlım haklarında hayırlısı buymuş.
Evet tatlım öyle ibonun acemideki birliğinekilerin çoğu batıya geldi. bana ilk haber verdiğin de de zaten bende gerçekten şans yok dedi o kadar kişi istanbul tarafına düştükü dedi şansım yokmuş dedi kıyamam ağlamıştım duyduğum an ama çok şükür sonradan öğrendimki bizim memlekete yakınmış hemen akrabalara sordum rahat orası falan buraya gelirsin görürsün demişlerdi rahatlamıştım ama tabiki gidemedim. İbom rahat olsunda başka bişey önemli değill..
Evet tatlım aynen önemli olan onlar rahat etsinler:26::26: Allahın izniyle öyle böyle bir şekilde bitirecekler rahat etsinler de varsın uzak olsun ne yapalım
Aynen öyle tatlım Amin.
Sen nerde oturuyorsun?
Hayırlısı olsun tatlım da 2013 yazımı düşünüyorsunuz?
Bayramda hemen hemen herkes izin kullanmış orada benim eşim de yalnız kalınca bir de ayrı geçirdiğimiz ikinci bayramımızdı, çok keyifsizdi o yüzden canım, o bana da yansıdı işte... bir de ayaklarında sorun var, üstüne üstlük varis çıkmış bacaklarında belki şubata doğru hava değişimi verirler bana dedi ama bilemiyoruz tabi...
Çok sevindim canım senin adına hadi yine iyisin
Hee benim de aralıkta mehtabım var ne olmuş yani
Aniii, eniştemiz hemşerim çıktı yaa10 mehtap ha vaay bee gözün aydın çiçeğim o 10gün 100günmüş gibi geçsin inşallah
Ama biraz da gülelim dimifacia kadın bu ya, oksijen israfı valla. annesiyle babası bunu yapmış ama bu olmamış
Hiç sorma ablacım hele beni nasıl da hüzünlendirecek. 5 gün sonra doğum günüm ve ilk defa ibomsuz kutlicam
Eylül ve kasım aylarını çok severdim ama bu sene hiç sevmedim hatta ben 2012'yi hiç sevmedimmm ananemi sevdiğimi aldıı git artık 2012 git
Bende tatlımİstanbul da oturuyorum canım
Anladım tatlım doğru tabiki anca hazırlıklar biter o zamana kadar hayırlısı olsunn2013e kaldı artık canım düğün ev derken yetişmez bu sene önümüzde kış,, artık bahara yaza kesin evlencez.
ananen vefat mı etti kuzum :44:
naberr kızlar keyiflerr nasıl ??
Bende tatlım
Anladım tatlım doğru tabiki anca hazırlıklar biter o zamana kadar hayırlısı olsunn
Evet bebeğim iboonun yemin törenine gitmeye hazırlanırken ananemin cenazesine gittim
Sadece 15 gün
naberr kızlar keyiflerr nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?