- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
İyiyim şükür cnm.Sen nasılsın,aranız nasıl:26:
başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın :105:
şaka gibi olmalı :106:
ben iyiyim canım sen nasılsın :44: ömer'le tartışmalıymışsınız bu aralar :26:
Nilüü,gercekten de şaka gibi yaa
Türküü,tebrik ederim silüsü ogrenmeyi başardın ya la
Nilüü,gercekten de şaka gibi yaa
Türküü,tebrik ederim silüsü ogrenmeyi başardın ya la
bende iyiyim kızlar aramız bi iyi oluyor bi kötü işte beni az sev dedi ömer bu kadar çok sevmeni kaldıramıyorum dedi bende öyle yapcam
bende iyiyim kızlar aramız bi iyi oluyor bi kötü işte beni az sev dedi ömer bu kadar çok sevmeni kaldıramıyorum dedi bende öyle yapcam
şaka maka bitiyor ciddensen şimdi bitince 15 ay, 64 hafta, 460 gün, 11.040 saat boyunca askerini mi beklemiş olcan
ayy yazık yaa :26: nasıl bir şeydir bu ya
canım benim ömere aşırı bir düşkünlüğüm var sevmeninde ötesinde birşey bu, bu lafıda o yüzden söyledi zaten bana
mesela nöberi vardı gece aradı uyumak istiyorum nöbete kalkcam dedi ve bende uyutmadım (benimle kal diye yalvardım telefonu kolay kolay kapatamıyorum ben hastayım ya (
ahahaben de aynıyım kuzum tel kapatamama konusunda. uykum var diyor, şarj yok diyor, süre bitiyor diyor, nöbete gitmem gerek diyor, komutan buralarda diyor yoook kabullenemiyorum hiç bitmesin istiyorum diyorum gülüyor benim henüz o kadar aşırı bir düşkünlüğüm yok canım belki zamanla... yıllar geçince çok farklı bir boyuta ulaşıyor ilişkiler. bize 12 kasım'da yarım yıl olacak daha :26:
Hiç sorma ablacım hele beni nasıl da hüzünlendirecek. 5 gün sonra doğum günüm ve ilk defa ibomsuz kutlicam
Eylül ve kasım aylarını çok severdim ama bu sene hiç sevmedim hatta ben 2012'yi hiç sevmedimmm ananemi sevdiğimi aldıı git artık 2012 git
Canım haklısın gün geçtikçe özlem daha da çok artıyordur muhakakBenimde umudum yok ama inşallah yaparlar.Çünkü bende katılıyorum doğudada ve batıda askerlik zor ama doğudakiler için 2 kat daha zor olduğunu düşünüyorum
çok sağ ol canımkendi adıma iyiyim ki ne iyiyim sizin de tüm sıkıntılar peş peşe gelmiş be yavrum :26: hava değişimine vermeleri de bir yandan iyi bir yandan kötü oluyor. onlar hastayken yanımızda olmaları beni rahatsız ediyor. yanında olmasına bile sevinemiyor insan sizin kaç aralıkta mehtap? :44:
canım benim ömere aşırı bir düşkünlüğüm var sevmeninde ötesinde birşey bu, bu lafıda o yüzden söyledi zaten bana
mesela nöberi vardı gece aradı uyumak istiyorum nöbete kalkcam dedi ve bende uyutmadım (benimle kal diye yalvardım telefonu kolay kolay kapatamıyorum ben hastayım ya (
keşke bende rahay bırakabilsem canım dediğin gibi hem kendime hemde ona zarar veriyor bu hastalık gibi resmen ama nasıl gececek bilmiyorum bana akıl verirsen seni kesin dinlerim ne yapmam gerek benm
Sanırım biraz zamana ihtiyacın var, evlenince hele kesin değişirsin, bizde durum ilişkimizin başlarında tersti, o kadar düşkündü ve bunaltıyordu ki beni bir an olsun yanından ayırmıyordu düşün geceleri ve akşamları dahi yan yanaydık, aşırı kıskanır merak eder sahiplenirdi, sonra çok bunaldım ben, ama araya uzaklık girdi nişanlıyken hep ayrı şehirlerdeydik bu sefer ben düşkün oldum hep arasın sorsun ilgilensin istedim ben bunalttım onu ama hiç kopmadık birbirimizden hiç ayrılmadık küsmedik, ama evlendikten sonra düzeldi kendiliğinden durum, evlendikten sonra biraz oturuyor hem kişilikler hem de ilişkiler, siz hep ayrı şehirlerdeymişsiniz bu yüzden bu kadar sahipleniyorsun bence, evlendikten sonra merak etme orta yolu bulursun bence....
çok güzel anlatmıs canım teşekkür ederim aynı şeyleri ben yaşıyorum işte şimdi hele askere göndereli daha bir üzerine titrer oldum, inşaLLah dediğin gibi evelenince düzene girer bu durum birde benim yaşım 19 onun yaşı 26 o olgun düşünebiliyor ama ben yaşımdan dolayımıdır bilinmez mantıklı düşünemiyorum hep benimle olsun sesikendisi istiyorum onuda bunaltıyorum artık adam yalvarıyo bana beni bu kadar çok sevme diye (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?