Evet bunalır tabii bir de bu sevgi düşkünlüğü ilerledikçe karşıdaki insanda tedirginlik de yapıyor, benim sevmediğimi mi düşünüyorsun dedirtiyor karşındakine, bunun pek yaşla alakasının olduğunu sanmıyorum canım yaşadıklarınla alakası var dediğim gibi yaşadıkça bazı şeyleri değişirsin ooo daha kaç taktik değiştirirsinBir de gerçekten bu kadar düşkün olmak istemiyorsan kendi kendine söz vermeli ve bunu inada bindirmelisin bence
oda şimdiden korkuyor evlenince napcaz senle sen beni bir yere göndermezsin diyo (
bide ben konu o olunca çok duygusallaşıyorum aslında duygusal değil yapım ama konu o olunca kimyam bozuluyor (
mesela geçen yemek saatini kaçırdım yiyemedim açım dedi ve ben hüngür hüngür ağladım (
şimdi o aşamadayım işte canım söz verdim kendi kendime bu kadar düşmeyeceğim üzerine o benim üzerime düşsün diye ama ben böyle söz verince ortayı tutturamayıp soğuk davranmaya başlıyorum şimdide olduğu gibi )):
hesnacım sana birşey daha sormak istiyorum, özel mesaj atcam
yok cnm yaa kşke olsa ama nerdeeeeHeee ben de umutlandıydımBen de özledim kıvırcık tavşanım, görüşelim bir ara
canımmm aynen ya 380lerde sürünüyomuşumm şimdi plakalara bişey kalmadı gerçekten zaman geçiyormuş yaa seninde 6 ayın kalmışşş seninkide azalmışşş kuşummm razişimm
zeyneppppppppp nerdesinn cadıı seni çok özledimm sen ne zaman gördün benim şafağımı 200de be
Sen ordan bi 'canım' dersin
benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burda....
Can Yücel
yok cnm yaa kşke olsa ama nerdeeee
kocişim konuştu sankimmm KIVIRCIK TAVŞANIMMMM heee
evet cnm yaaaa süper süperrrrrrrr
ahhh derim daha da bişi demem
hesnaaaaaamm duydun mu şafakımı?
ahhh derim daha da bişi demem
hesnaaaaaamm duydun mu şafakımı?
Canım o 7 günlük sadece izin kullanmış hali hiç izin kullanmayı düşünmüyor musunuz canım? Ben 30 gün kullanmış gibi sayıyorum.Kullanmazsak sonunda birden hepsini düşürücem
biliyorum çiçeğim
şu an için düşünmüyoruz dana'm gidip gelcem dedi git gel zor oluyo, çok zorlanıyosun dedi kabullendim napim :)
hesnaağm msjın yolda geliiy
oo siz daha tazeciksiniz canım (bizimde 26 kasımda 3. yılımız doluyor (
peki bu konuda tartışıyormusunuz canım biz tartısıyoruz bu telefon konusunda
Öyle canım zaten şu an öyle bir şey düşünmüyorum diyor eşim ama ameliyat ederlerse mecbur alacak hava değişimi, şubata denk getirebilirsek iyi ben de tatilde olurum bakarım iyice eşime, her şey üstüste geldi evet şimdi bulunduğu yer yine değişiyor aynı görev ama yer ve komutan farklı olacak... Bakalım hayırlısı.... Aralığın ilk iki haftasından birinde olacak ama belli değil canım yaa bakalım verecekler mi evci izni ona bağlı....
ne bulduuum tosunumun 4 mayıs 2011 tarihli bir videosunu buldum yutuptanarkadaşlarının asker eğlencesinde çekilmiş, yiğeeeriim nasılda kıvırıyo
[video=youtube;woGfQQ0liI0]http://www.youtube.com/watch?v=woGfQQ0liI0[/video]
verirlerse de tatilinde versinler de bir işe yarasın bari. sonuçta ortada bir rahatsızlık varsa bunu tedavi olup evde dinlenerek geçirmesi çok daha makbul olur. eniştenin de en büyük sıkıntısı bu oldu sürekli yer değiştirmek zorunda kaldı hakkında hayırlısı olsun yine de :26:
İşte ne zaman doktora gidip de şikayetini iyice belirtirse o zaman canım şimdi can cekişiyor işte
Görev değişikliği diğer kantindeki askerden kaynaklanmış ondan memnun kalmamışlar ceza almış, eşime demişler buraya gel diye o da tamam demiş, çok memnunum diyor ya bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?