çok geçmiş olsun :26: gitsin de bir an evvel anlatsın derdini, tedavisi varsa acı çekmesin boşu boşuna. yeni yerinden memnunsa sorun yok demektir. tebdili mekanda ferahlık vardır derler. bu kez mecburi değil en azından yer değişikliği. o psikopat komutanı aklıma geldi de
Öyle canım yaa sanırım terlik izni verecekler geçende vermişler, bot giymek zorunda kaldıklarından oluyor işte....
Hee öyle canım o kulelide bir taneydi, o da benim eşime denk gelmişti, diğerleri iyi Allahtan, eşimi de seviyorlarmış, geçen hesaplama yaparken yanlışlıkla telefonun hesap makinesini kullanmış benimkiKomutan sonra gelmiş telefonun markası ne diye sormuş Sonra da demiş şarj aletin varsa benimkini de şarj et Şarj etmiş eşim, komutan da teşekkür etmiş
hesna'm ben bugün çok erken kalktım öğlen 12'de o yüzden çoook uykum geldi malum akşama kadar da evde otur otur yoruluyor insan bu nedenle ben çıkıyorumiyi geceler canımın içi
kızlar bu abimin düğüününde giydiğim elbisem.şimdi en yakın arkadaşımın düğününde giyeceğim ama bu kadar açık şekilde gymek istemiyorum,düğün atmosferine uygun değilaşağıdaki resim gbi yaptrsam sizce güzel durur mu? arkasıda v geliyor elbisemin not ne kadarda kambur durmuşym,şuan birkez daha sinirlendim kendime )
Eki Görüntüle 543831
Eki Görüntüle 543832
canlarım alıntılamayın ,resmi kaldıracağımm.öpüldünüz.
Tatlım bence güzel olmayabilir büyük bir risk.Elbisen bence çok güzel deneyip yazık etme derim. Cemre'nin ki gibi elbise al risksiz bence
arkadaşım çok yakın.cemreninki basit kalır.arkadasımda taktı bunu giycksin diyebende korkuyorm bozulacak diye ama gelinlikçiye yaptracağım.önünü arka gibi v de yapabilirm askı gibi.amac öndeki çatalı kapamak
Anladım canım elbise bozulabilir.Yinede bence hazır al derimAma sen bilirsin tabiki en iyisini Birde gelinlikçiye sor yapabilirim derse yapabilir sanırım onlar daha iyi bilir
kızlar bu abimin düğüününde giydiğim elbisem.şimdi en yakın arkadaşımın düğününde giyeceğim ama bu kadar açık şekilde gymek istemiyorum,düğün atmosferine uygun değilaşağıdaki resim gbi yaptrsam sizce güzel durur mu? arkasıda v geliyor elbisemin not ne kadarda kambur durmuşym,şuan birkez daha sinirlendim kendime )
Amin canım saol dostlar sağolsun..başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın :105:
Geliyorlar arada ne yavrum napim
Ebru'mm üzülmeee
Allah kavuştursun tertibim.Şafak İnşallah 295...
Mehtap bugun son buldu ... Yine ayrılık yine özlem ...
Heee kocişini taklit ettiydim zatiiii
Duydum da canım sen bana yine de bir mesaj atsan, iletileri görüp takip etmek zor oluyor da
İşte ne zaman doktora gidip de şikayetini iyice belirtirse o zaman canım şimdi can cekişiyor işte
Görev değişikliği diğer kantindeki askerden kaynaklanmış ondan memnun kalmamışlar ceza almış, eşime demişler buraya gel diye o da tamam demiş, çok memnunum diyor ya bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?