Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyle canım yaa sanırım terlik izni verecekler geçende vermişler, bot giymek zorunda kaldıklarından oluyor işte....

Hee öyle canım o kulelide bir taneydi, o da benim eşime denk gelmişti, diğerleri iyi Allahtan, eşimi de seviyorlarmış, geçen hesaplama yaparken yanlışlıkla telefonun hesap makinesini kullanmış benimki Komutan sonra gelmiş telefonun markası ne diye sormuş Sonra da demiş şarj aletin varsa benimkini de şarj et Şarj etmiş eşim, komutan da teşekkür etmiş

hehehe süpermişşş. mehmet de komutanın şarj cihazını kullanıyor

hesna'm ben bugün çok erken kalktım öğlen 12'de o yüzden çoook uykum geldi malum akşama kadar da evde otur otur yoruluyor insan bu nedenle ben çıkıyorum iyi geceler canımın içi

hesna'm ben bugün çok erken kalktım öğlen 12'de o yüzden çoook uykum geldi malum akşama kadar da evde otur otur yoruluyor insan bu nedenle ben çıkıyorum iyi geceler canımın içi

İyi geceler canım zaten geç oldu

derin derin nefes alıp ,vermektir özlemek. derin derin nefes alıp ,vermeden özlüyorum ...

Son düzenleme:
kızlar bu abimin düğüününde giydiğim elbisem.şimdi en yakın arkadaşımın düğününde giyeceğim ama bu kadar açık şekilde gymek istemiyorum,düğün atmosferine uygun değil aşağıdaki resim gbi yaptrsam sizce güzel durur mu? arkasıda v geliyor elbisemin not ne kadarda kambur durmuşym,şuan birkez daha sinirlendim kendime)

canlarım alıntılamayın ,resmi kaldıracağımm.öpüldünüz.

Son düzenleme:

Tatlım bence güzel olmayabilir büyük bir risk.Elbisen bence çok güzel deneyip yazık etme derim. Cemre'nin ki gibi elbise al risksiz bence

Son düzenleme:
Tatlım bence güzel olmayabilir büyük bir risk.Elbisen bence çok güzel deneyip yazık etme derim. Cemre'nin ki gibi elbise al risksiz bence

arkadaşım çok yakın.cemreninki basit kalır.arkadasımda taktı bunu giycksin diye bende korkuyorm bozulacak diye ama gelinlikçiye yaptracağım.önünü arka gibi v de yapabilirm askı gibi.amac öndeki çatalı kapamak

Son düzenleme:

Anladım canım elbise bozulabilir.Yinede bence hazır al derim Ama sen bilirsin tabiki en iyisiniBirde gelinlikçiye sor yapabilirim derse yapabilir sanırım onlar daha iyi bilir

Anladım canım elbise bozulabilir.Yinede bence hazır al derim Ama sen bilirsin tabiki en iyisiniBirde gelinlikçiye sor yapabilirim derse yapabilir sanırım onlar daha iyi bilir

ilk fırsatta soracağım zaten.sağ ol canım

erres'im kıı anlamadım ben tam olarak ne yaptırcanı :44: kendi elbiseni beyaz elbiseye mi çevirttircen yoksa cemreninki gibi yeni mi diktircen???

Heee kocişini taklit ettiydim zatiiii

Duydum da canım sen bana yine de bir mesaj atsan, iletileri görüp takip etmek zor oluyor da
delü seniii

aa cnm çok sevindim ya görevinni degişmesinee hadi bakalım..dürüst insan her zaman kazanır zaten kuzum

ESRALARRRRRR sinirimi bozuyonuz heeee anladınız sizzzz biri 10 diyo biri 20kusür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…