Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erres'im kıı anlamadım ben tam olarak ne yaptırcanı :44: kendi elbiseni beyaz elbiseye mi çevirttircen yoksa cemreninki gibi yeni mi diktircen???

cemrenin elbisesinin üst beyaz tül olan kısmını benim elbisemin üstünde düsün elbisemin aynı renginden

Allah kavuştursun tertibim.
Ne zamandır görmüyordun?
Nasıl geçti mehtabınız?

2 aydır gormuyodum ebrucum sağol hepımızı Rabbım kavusturucak İnşallah nerdeyse tum ızınlerı bıtırdık sayılır mehtabımız ayrılık vaktı gelene kadar cok guzeldı mehtaptayken de kısmet oldu ıkıyuzlerı gormek gecıyo tertıbım Allaha cok sukur ılk geldiğimiz gunlerı dusununce gecmıs dıyorum bıtırıcez İnşallah

cemrenin elbisesinin üst beyaz tül olan kısmını benim elbisemin üstünde düsün elbisemin aynı renginden

düşünemiyorum ya kuzum senin elbisenin üzerine nasıl olur tam bilemedim doğrusu. elbisen kaba mı kalır acaba :44: beyaz elbisenin kendisi de tül; ama seninki saten sanırım nasıl durur ki :26:

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....363 chidoshimedo

...385 GRGR...

...385 tugbaoguzhan

...385 BerlD...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...[/CENTER]

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
[/QUOTE]

şafaaaaaamı yiyim beee

Allah Allah sizi yaradana kurban bee nasıl da kıvırıyorlar maşşşallah seninki hangisi bebik???

benim canım çizgilitişörtlü olan benim dana'm

düşünemiyorum ya kuzum senin elbisenin üzerine nasıl olur tam bilemedim doğrusu. elbisen kaba mı kalır acaba :44: beyaz elbisenin kendisi de tül; ama seninki saten sanırım nasıl durur ki :26:

cemrenin tamamen tül değil ya normal kumaştı.huf nilüş bilmiyorum nasıl durcak olmadı sadece askı yaptıracağım

cemrenin tamamen tül değil ya normal kumaştı.huf nilüş bilmiyorum nasıl durcak olmadı sadece askı yaptıracağım

ya yavrum ağlayacak kadar ne var ortada bir de bir bilene sor bakalım belki olur, yapabiliriz derler :44:

Son düzenleme:
maaşallah canım ya benimki neden sevmiyor oynamayı yaa :95:

maşallah benim ki benden de fena ikimizde çok seviyoruz oynamayı, ben göçmenim o göçmen mahallesinde büyümüş, hala orda yaşıyor bir fena oynuyo ha maşallah dersin..fırsat bulabilsem asker eğlencesinden bi kaç dklık video koyucam da vakit bulamıyorum, iş yerindeki pcim de notebook ayar oluyorum yapasım kaçıyo

türkü'mmm laa seninkinin videosunu izlerken bak ne buldum abe komutan ne yaptık sana ne yaptık sana ne yaptık sanaaaa :90::90::90:

[video=youtube;7XBinxx81JE]http://www.youtube.com/watch?v=7XBinxx81JE[/video]

Son düzenleme:
türkü'mmm laa seninkinin videosunu izlerken bak ne buldum abe komutan ne yaptık sana ne yaptık sana ne yaptık sanaaaa :90::90::90:

[video=youtube;7XBinxx81JE]http://www.youtube.com/watch?v=7XBinxx81JE[/video]

ben bunlara bayılıyorum ya, ne zaman içime garabet dolsa açar izlerim ve kalıbımı basarım ki Gazi'de bu halde

ben bunlara bayılıyorum ya, ne zaman içime garabet dolsa açar izlerim ve kalıbımı basarım ki Gazi'de bu halde

ben de bayıldım yaa çok güldüm özellikle o dış sese ve söyleyen çocuğun hareketlerine seninki de böyleyse yaşlanmazsınız siz kızım sürekli abe kaynana modunda :87::87::87:

yükle de izleyelim canım ben çok severim oyun yeteneği olanları çok takdir ediyorum vallahi vücut nasıl o hale gelebilir ya benimki en son sünnet düğününde oynamış düğünümüzde bile zor oynatcam heralde

ekleyeyim valla bi ara sözüm olsun, ben bile ağzı açık izledim ya çok kıvırıyo dana'm.

ben de bayıldım yaa çok güldüm özellikle o dış sese ve söyleyen çocuğun hareketlerine seninki de böyleyse yaşlanmazsınız siz kızım sürekli abe kaynana modunda :87::87::87:

aynen şu an bile öyleyiz ki yeter diyorum bazen ben senin darbukan mıyım diyorum.eli dursa ayağı durmuyo, ona göre damarında kan akmıyo sl anahtar-nota-ritm atıyo, kalbi de 9/8 miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…