erres'im kıı anlamadım ben tam olarak ne yaptırcanı :44: kendi elbiseni beyaz elbiseye mi çevirttircen yoksa cemreninki gibi yeni mi diktircen???
Allah kavuştursun tertibim.
Ne zamandır görmüyordun?
Nasıl geçti mehtabınız?
cemrenin elbisesinin üst beyaz tül olan kısmını benim elbisemin üstünde düsün elbisemin aynı renginden
Allah Allah sizi yaradana kurban beenasıl da kıvırıyorlar maşşşallah seninki hangisi bebik???
düşünemiyorumya kuzum senin elbisenin üzerine nasıl olur tam bilemedim doğrusu. elbisen kaba mı kalır acaba :44: beyaz elbisenin kendisi de tül; ama seninki saten sanırım nasıl durur ki :26:
cemrenin tamamen tül değil ya normal kumaştı.huf nilüş bilmiyorum nasıl durcak olmadı sadece askı yaptıracağım
benim canım çizgilitişörtlü olan benim dana'm
maaşallah canım ya benimki neden sevmiyor oynamayı yaa :95:
türkü'mmm laa seninkinin videosunu izlerken bak ne buldumabe komutan ne yaptık sana ne yaptık sana ne yaptık sanaaaa :90::90::90:
[video=youtube;7XBinxx81JE]http://www.youtube.com/watch?v=7XBinxx81JE[/video]
ben bunlara bayılıyorum ya, ne zaman içime garabet dolsa açar izlerim ve kalıbımı basarım ki Gazi'de bu halde
maşallah benim ki benden de fenaikimizde çok seviyoruz oynamayı, ben göçmenim o göçmen mahallesinde büyümüş, hala orda yaşıyor bir fena oynuyo ha maşallah dersin..fırsat bulabilsem asker eğlencesinden bi kaç dklık video koyucam da vakit bulamıyorum, iş yerindeki pcim de notebook ayar oluyorum yapasım kaçıyo
yükle de izleyelim canım ben çok severim oyun yeteneği olanları çok takdir ediyorum vallahi vücut nasıl o hale gelebilir yabenimki en son sünnet düğününde oynamış düğünümüzde bile zor oynatcam heralde
ben de bayıldım yaa çok güldüm özellikle o dış sese ve söyleyen çocuğun hareketlerineseninki de böyleyse yaşlanmazsınız siz kızım sürekli abe kaynana modunda :87::87::87:
ya yavrum ağlayacak kadar ne var ortadabir de bir bilene sor bakalım belki olur, yapabiliriz derler :44:
iyi akşamlar kızlarr
İyi akşamlar güzeller,neşeniz bol ve daim olsun efenimmm
size de iyyakşamlar kızlar, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsareya muhtar modu
size de iyyakşamlar kızlar, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsareya muhtar modu
bnde burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?