Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darbuka olarak seni mi kullanıyor zaten müzikle uğraşıyordu di mi???

ouu sen evleniyom de Gazimde burda olsun gelirük neresinde olcak düğün baccum ?
anii alya ben korkardım saadettin teksoydan parmak sallıyo falan

3 yıl sonra karşıyaka'da geçenlerde en yakın arkadaşına söylüyorum bizim düğün 3 yıl sonra diye. oha beni neden çağırmıyorsunuz, davetiye falan bastırdınız mı, çok az kalmış, geç kalmayın diyor

Selamm kızlarr
Askerimin dün babası gitmişti yanına bugünde evci iznine çıkardı 4 aydan sonra ilk defa dışarda kalıcak.
msndeyiz ama hala göremedim konuşamadım ailesiyle görüşüyor bende size bakiniyim dedim.

Anladım tatlımda keşke bu kadar başta çok izin kullanmasaydınız. bak bizimki gideli 4 ay oldu hala gelmedi gelmeyede niyeti yok

sana soralımm canımm
Bayadırr ugrayamıyorum bn buralaraaa:18::18:
Ne var ne yokk safak kac

Teşekkür ederim canım, geç yazdım kusura bakma, kitap yurdundan sipariş vermeye çalışıyordum deli etti beni Ne olsun biz de yuvarlanıp gidiyoruz zaman geçsin diye bekliyoruz daha şafak 270 lerde...

burdayız ben kazık çaktım, kök saldım burlara

İyi işte ne güzel....

Aaa ne güzel değişiklik olur onun için sevindim canım inşallah görüşebilirsin askerinle...

süper canım ya çok sevindim uzun bir aradan sonra göreceksin, heyecan doruktadır

İyi işte ne güzel....

yaa bi güzel bi güzel anlatamam :26: aşkıma da son dakika nöbet yazmışlar 10 dk konuşabildik

Son düzenleme:
yaa bi güzel bi güzel anlatamam :26: aşkıma da son dakika nöbet yazmışlar 10 dk konuşabildik [/B]

Can sıkıntısı değil mi tatlım yaaa

Ben de az konuşabildim bugün, 10 buçuktan sonra arayacak yine onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…