Can sıkıntısı değil mi tatlım yaaa
Ben de az konuşabildim bugün, 10 buçuktan sonra arayacak yine onu bekliyorum
hem de nasılsabah da paparayı yedim zaten. gece geç yattım ya sabah uyanamamışım 7 kere aramış. açtı direkt gece beşik mi salladın dedi. nete girdim, geç yattım dedim. bir sürü laf etti
15 dk'nız kalmış canım. biz 12'de konuşcaz
Heee yine mi uyudun kısssYersin işte paparayı öyle, benimki öyle de olsa hiç kızmaz kısss kıyamam ona ben... Uyandırdım diye üzülür benimki pek bi içlidir
Evet az kaldı ama içtima falan derken belki 11 i bulabilir canım...
iyi kuzu napıyım bi yandan face bi yandan kk takılıyorum öylesen napıyon bakalımmm
atarsa 105 diyoruz tertoo
her sabah 6'da konuşuyoruz. o da uyandırmak istemiyor; ama ben küsüyorum sonranete çok geç vakte kadar girdim de ondan uyanamadım diye kızdı neyse ki çok uzun sürmedi, aldım gönlünü
Gülaydınnn
kocca Lefkoşa'nın kocca 3.Bataryasının çarşısı kitlenmiş! hak mı reva mı bu beeebugün bizim 6.ayımız olucuudu, karşılıklı kutluyuucuduk
bu arada şafaaaamı yiyim ben 362
esraburak memleketimdesin ona göre heaaa
Tatlım hiç üzülme bizim büyük ihtimal çarşı iznimiz bile olmayacak.Artı olarak telefonda ilk başta götürme dedim.Olmazsa telefon bile sokamıycaz
Üzülmemeye çalışıyorum da benim manevi desteğe çok ihtiyacım var şu 2gün bebitom biliyorsuninşallah telefon sokar içeriye ya siz en azından rahatlarsınız
Biliyorum türkücüm yarın da çarşı kilitli mi?Arasın bol bol canım kilitliyseSaol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?