bitiyo dimi gerçektenn :103::103::103::103:
inşallah canım çok rahatım diyor o rahat olunca bede rahat oluyorum tabiki...
senin askerin nasıl sen nasılsın azalmış şfk sıkıştırıyordur
inşallah canım çok rahatım diyor o rahat olunca bede rahat oluyorum tabiki...
senin askerin nasıl sen nasılsın azalmış şfk sıkıştırıyordur
Asıl şunu izle sennnnSeninkine bak hele...
[video=youtube;vnKjvX9BujY]http://www.youtube.com/watch?v=vnKjvX9BujY[/video]
Asıl şunu izle sennnnSeninkine bak hele...
[video=youtube;vnKjvX9BujY]http://www.youtube.com/watch?v=vnKjvX9BujY[/video]
tabi kıssss 15 aydı bir zamanlar şimdi beşte biri kaldı 3 aycık sık dişini verme canını ortak
Öyle canım muhakkak onlar rahatsa bizde rahat
Askerim iyi Allaha şükür.Ben de iyiyim canım.Şafak sıkıştırmıyor hiçbişey yapmıyor valla tatlım, belki bi 50 den sonra heyecan basar beni
Tertolarrr bi bana mı fazla geliyor bu şafak yaaa
bitiremedim şu 100leri
sağol canım(;
ah canım ya biz kadınların birde bu anaç ruhlu oluşları yokmu dert başa (doğru diyon canım ama sen yinede içini ferah tut belki hasneye gönderirlerde güzelce tedavisini olur eşin şimdi onun canı bir yansa senin canın bin yanıyordur biliyorum
Tertolarrr bi bana mı fazla geliyor bu şafak yaaa
ah kuzum benim bitecek çok az kaldı bak su gibi geçecek zaman şubat burnumuzun dibinde ha geldi ha gelecek bak göreceksin o güneş bizim içinde doğacak ısıtacak yüreğimizi sıcacık.....
varya ben dört gözle son 3 ay kaldı dediğim günleri hala ediyorum ya kısacık geliyor gözüme 3 ay valla billaama sen rahatsın baya bi (
banada fazla geliyo ama bitiyo diye inandırmaya çalışıyorum canım kendimi pembe gözlük olayııı :103::103::103:
Bana da fazla geliyor kuzum eşim yokken en küçük sorun dev oluyor gözümde... Hasretlik ayrı yerden...
Ben de öyle diyordum başlarda 6 aya bile özeniyordum.Ama bişey değişmiyo ki yine önümüzde günler var yine beklemedeyizzArtık bitmeyecekmiş gibi geliyo da tatlım ondan rahatlığım.Sanki gitti, gelmeyecek birdaha.Geçen gün eşimin de moralini bozdum bu konuda" sanki boşanmışız gibi hissediyorum kendimi" dedim.Ne demek odedi adam
Terto bana da at şu gözlüklerden bi tane gerçi ben onları da karartırım ya neyse
senin yazdıklarını okuyuncaa çok iyi hissettim kendimi ama birazdan yine başlarım szlanmayaa. geçicek geçicek ama geçmiyo canım bitmiyo.
Ben de öyle diyordum başlarda 6 aya bile özeniyordum.Ama bişey değişmiyo ki yine önümüzde günler var yine beklemedeyizzArtık bitmeyecekmiş gibi geliyo da tatlım ondan rahatlığım.Sanki gitti, gelmeyecek birdaha.Geçen gün eşimin de moralini bozdum bu konuda" sanki boşanmışız gibi hissediyorum kendimi" dedim.Ne demek odedi adam
bana soruyorlar diyorlar ki nasıl gidiyor nişanlılık süreci ??
al soruya bak nişanlısı askerde olana bu sorulur mu
adam yok ki bacım ne nasıl geçsin yani sesini bile zor duyuyorum
amaaaaaaann pırt
o doğan güneş bir bizi ısıtmıyor demi yasminim
1 yıl koskoca 1 yılımız geçti ayrı.Artık yüzümü "o" güldürsün istiyorum.Bende birşeyler alırken eşime danışmak istiyorum,ona yemek hazırlamak,onunla yemek istiyorum.Hatta tartışmak istiyorumcanımm yapma böylee. sen bendende kötüsün sanırımmm
ayynen öyle. gökhan özenin şarkısı geldi aklımaa
[video=youtube;LtYNsTrQaCY]http://www.youtube.com/watch?v=LtYNsTrQaCY[/video]
Sen uçurumsun tutunamam
Tutsak düşer çığlıklarım
Gözlerinin akşamında
Oturur sana ağlarım
Üşüyorum ödünç ver ellerini
Üşüyorum üstüme ser yüreğini
Sağ yanım dertli, sol yanım ayaz
Savur gönlüme yangının küllerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?