Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım çok rahatım diyor o rahat olunca bede rahat oluyorum tabiki...
senin askerin nasıl sen nasılsın azalmış şfk sıkıştırıyordur

Öyle canım muhakkak onlar rahatsa bizde rahat
Askerim iyi Allaha şükür.Ben de iyiyim canım.Şafak sıkıştırmıyor hiçbişey yapmıyor valla tatlım, belki bi 50 den sonra heyecan basar beni

inşallah canım çok rahatım diyor o rahat olunca bede rahat oluyorum tabiki...
senin askerin nasıl sen nasılsın azalmış şfk sıkıştırıyordur

Askerim iyi Allaha şükür.Ben de iyiyim canım.Şafak sıkıştırmıyor hiçbişey yapmıyor valla tatlım, belki bi 50 den sonra heyecan basar beni

varya ben dört gözle son 3 ay kaldı dediğim günleri hala ediyorum ya kısacık geliyor gözüme 3 ay valla billa ama sen rahatsın baya bi (

Öyle canım tatsız konuşması beni üzüyor bir de biliyorum ya daha bu meretin bitmesine çok var ne olacak böyle diyorum....

Nasıl geçecek bu şekilde nasıl dayanacak diyorum

Tertolarrr bi bana mı fazla geliyor bu şafak yaaa

Bana da fazla geliyor kuzum eşim yokken en küçük sorun dev oluyor gözümde... Hasretlik ayrı yerden...

ah kuzum benim bitecek çok az kaldı bak su gibi geçecek zaman şubat burnumuzun dibinde ha geldi ha gelecek bak göreceksin o güneş bizim içinde doğacak ısıtacak yüreğimizi sıcacık.....

senin yazdıklarını okuyuncaa çok iyi hissettim kendimi ama birazdan yine başlarım szlanmayaa. geçicek geçicek ama geçmiyo canım bitmiyo.

varya ben dört gözle son 3 ay kaldı dediğim günleri hala ediyorum ya kısacık geliyor gözüme 3 ay valla billa ama sen rahatsın baya bi (

Ben de öyle diyordum başlarda 6 aya bile özeniyordum.Ama bişey değişmiyo ki yine önümüzde günler var yine beklemedeyizzArtık bitmeyecekmiş gibi geliyo da tatlım ondan rahatlığım.Sanki gitti, gelmeyecek birdaha.Geçen gün eşimin de moralini bozdum bu konuda" sanki boşanmışız gibi hissediyorum kendimi" dedim.Ne demek o dedi adam

banada fazla geliyo ama bitiyo diye inandırmaya çalışıyorum canım kendimi pembe gözlük olayııı :103::103::103:

Terto bana da at şu gözlüklerden bi tane gerçi ben onları da karartırım ya neyse

canımm yapma böylee. sen bendende kötüsün sanırımmm

o doğan güneş bir bizi ısıtmıyor demi yasminim

ayynen öyle. gökhan özenin şarkısı geldi aklımaa
[video=youtube;LtYNsTrQaCY]http://www.youtube.com/watch?v=LtYNsTrQaCY[/video]
Sen uçurumsun tutunamam
Tutsak düşer çığlıklarım
Gözlerinin akşamında
Oturur sana ağlarım

Üşüyorum ödünç ver ellerini
Üşüyorum üstüme ser yüreğini
Sağ yanım dertli, sol yanım ayaz
Savur gönlüme yangının küllerini

canımm yapma böylee. sen bendende kötüsün sanırımmm
1 yıl koskoca 1 yılımız geçti ayrı.Artık yüzümü "o" güldürsün istiyorum.Bende birşeyler alırken eşime danışmak istiyorum,ona yemek hazırlamak,onunla yemek istiyorum.Hatta tartışmak istiyorum

vayyy efkar sardı yüreciğimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…