Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl yani siz bu yolları geçtiniz canım siz hangi yollardasınız peki canım (
güzel mi gerçekten canım doğru söyleyin bakk (

hıh nilü sende mehmet gibi odun odun takıl, bi şipşakla olayı kurtarmaya bak

ee ne demişler üzüm üzüme baka baka... körle yatan... hem sadece o değil ki bak sayıyorum; fotoğrafçı biiir, her geceye bir film ikiiii, ayrıca ellerimle atkı bere örcem bu da üüüç hangi ara yapacaksam, bu gidişle hiçbirini yapamıcam

nasıl yani siz bu yolları geçtiniz canım siz hangi yollardasınız peki canım (
güzel mi gerçekten canım doğru söyleyin bakk (

cnm benm ona bundan sonra yapacağım en buyuk surpriz gizlice nıkah tarihi alııp, onu nikahımıza goturmek olur

güzel gerçekten içinden gelenleri yap yeter

bunların hepsini anladım da benım asıl anlamadığım sen o kadar gece nasıl dısarda kalcaksın

ama ama neden öyle söylüyorsun biraz da tuğbayla uğraşsanız ya

Deminden beri bana yükleniyorsunuz beeee

yaa çoook merak ettim ama özelse özeldir yani çok kurcalamamak lazım keşke tutsaydın bu kadar aç kaldın di mi ama

Öyle canım aşk orucu benimki:106: Ama cigara serbest

ama söylesene canım ipucu bari verde fikir olsun beaa (

Ehehehem eehehehem o kadar şey yapacakmışsın daha fikir mi istiyorsun kuzu Biz bu kadar duygusallığı kaldıramayız o kadar romantik değiliz Ben bunların hepsini yapsam adam firar eder gelir

Benimki daha basit ama bizim için özel olacağını düşündüğüm bir şey o gün gelsin resim yüklerim size de süpriz olsun

ama ben pasta börek beceremem pek sadece yenere yaparım, size pastaneden alsam olur mu

ee tabii ki sadece yener'e yaparsın. yazık çocuk biliyor beceremediğini de sevdiğinden laf etmiyor aşk'ın gözü kördür demişler

öyle olcakk sığamıycak diyarbakıra(

kız nilüü doğru söyle güzelmi bak eleştiriye açığım (

canım gerçekten çok güzel bir fikir yaşanmışlıklarımız biraz artsın da ben de yapmayı düşünüyorum hatta bana da fikir oluyor

bunların hepsini anladım da benım asıl anlamadığım sen o kadar gece nasıl dısarda kalcaksın

nasıl o kadar gece laaan :44: atkı bereyi gitmeden örcem, her gece bir film de netten indiriyorum mehmet'in odasında izlicez, fotoğraf çekimi de bir gün, gündüz, bir iki saatlik bir şey olacak tabii kaporayı yatırırsam :26:

nilücümm internetten film indiriyormussun duyduğuma göre (
o sitenin ismini banada ver de bende indireyim hele (

Eeevvvveeeeeet şeker'in şafağını attırmadım çünkü o artıııık biiiiir HÜRGENERAL....... Askerliğe güzel bir nanik çektiler

İnşallah bir daha hiç ayrılmazsınız şeker yareniiiiimmmmm

ZAFER SİZİN

cnm benm ona bundan sonra yapacağım en buyuk surpriz gizlice nıkah tarihi alııp, onu nikahımıza goturmek olur

güzel gerçekten içinden gelenleri yap yeter

vayyyyyyyy tubiK'im bırak onu da yener yapsın bazen kendime kızıyorum hatta neden ben düşünüyorum tüm bunları diye, daha yeniyiz ya ondan mı böyle düşünüyorum ki :44:

mehmetin odasında derken

aşk odamızda :78: film izlicez yaa sadece annesi demiş ki mehmet'e "nilüfer ilknur'un odasında yatacak" kız kardeşi ilknur da sanki aksini isteyen ve iddia eden oldu

ŞEKER' E DEPÜK GECESİ YAPAMADIK BEN RAHAT EDEMEDİM VALLAHİİİ DEPÜKLİCEEEEEMMMMMMM

ii de cnm sen annenlere ne dedin, neree gidion napıon ben bu konuları atlamısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…