çok güzel düşünceler cnm benim, ben bu tarz bişey düşündüm ama sonra vazgeçtim.. biz bu yolları geçtik artık o yüzden daha sade ama sıradan olabilcek şeyler yapıcam halaa düşünüyorum, son anda cok farklı seyler çıkarabilirim ortaya
hıh nilü sende mehmet gibi odun odun takıl, bi şipşakla olayı kurtarmaya bak
nasıl yani siz bu yolları geçtiniz canım siz hangi yollardasınız peki canım (
güzel mi gerçekten canım doğru söyleyin bakk (
ee ne demişler üzüm üzüme baka baka... körle yatan... hem sadece o değil ki bak sayıyorum; fotoğrafçı biiir, her geceye bir film ikiiii, ayrıca ellerimle atkı bere örcem bu da üüüçhangi ara yapacaksam, bu gidişle hiçbirini yapamıcam
cnm benm ona bundan sonra yapacağım en buyuk surpriz gizlice nıkah tarihi alııp, onu nikahımıza goturmek olur
güzel gerçekten içinden gelenleri yap yeter
ama ama neden öyle söylüyorsunbiraz da tuğbayla uğraşsanız ya
yaa çoook merak ettim ama özelse özeldir yani çok kurcalamamak lazım keşke tutsaydın bu kadar aç kaldın di mi ama
ama söylesene canım ipucu bari verde fikir olsun beaa (
aynen canım (
bende bir kutu alıp onun içini doldurcam (
bir tane bebek patiği aldım çok tatlı onun üzerine ilerdeki ufaklığımızın ilk patiği bu olsun yazcam
sonra asker kurabiyeleri yaptırcam
sonra romantik bir kitap alcam o kitaba kendi ellerimle resimlerimizden oluşan bir kitap ayracı yapacağım
sonra kalpli kağıtlara notlar yazcam
sonra bir kavanozada notlat yazıp üzerine de aşkpirin her gün bir tane aç yazacağım ne kadar şafak varsa o kadar kağıdı doldurcam
daha neler neler (
ama ben pasta börek beceremem pek sadece yenere yaparım, size pastaneden alsam olur mu
öyle olcakk sığamıycak diyarbakıra(
kız nilüü doğru söyle güzelmi bak eleştiriye açığım (
kaç yıldır berabersiniz ki canım (
ee tabii ki sadece yener'e yaparsın. yazık çocuk biliyor beceremediğini de sevdiğinden laf etmiyoraşk'ın gözü kördür demişler
beceremediimi bilio ama benim aşkım yapar dio nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bunların hepsini anladım da benım asıl anlamadığım sen o kadar gece nasıl dısarda kalcaksın
nasıl o kadar gece laaan :44: atkı bereyi gitmeden örcem, her gece bir film de netten indiriyorum mehmet'in odasında izlicez, fotoğraf çekimi de bir gün, gündüz, bir iki saatlik bir şey olacaktabii kaporayı yatırırsam :26:
biz 3. yılımızdayıs cnm ama hergunu dolu dolu yaşadık, 40 yıldır onunla gibiyim, ztn nişanlıyıs
beceremediimi bilio ama benim aşkım yapar dio nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz 3. yılımızdayıs cnm ama hergunu dolu dolu yaşadık, 40 yıldır onunla gibiyim, ztn nişanlıyıs
aaa bizde 3 yıldır beraberiz canım aynı zamanda 3 yıldır nişanlıyısss (amma hasretiz hep o yüzden 3 yıl değil 1 yıl beraberdik anca (
cnm benm ona bundan sonra yapacağım en buyuk surpriz gizlice nıkah tarihi alııp, onu nikahımıza goturmek olur
güzel gerçekten içinden gelenleri yap yeter
mehmetin odasında derken
vayyyyyyyytubiK'im bırak onu da yener yapsın bazen kendime kızıyorum hatta neden ben düşünüyorum tüm bunları diye, daha yeniyiz ya ondan mı böyle düşünüyorum ki :44:
boşver cnm ona çok yüz verme ama tabı erkeklerin düşünemedıkleırnı de biz düşünces artık
aşk odamızda:78: film izlicez yaa sadece annesi demiş ki mehmet'e "nilüfer ilknur'un odasında yatacak" kız kardeşi ilknur da sanki aksini isteyen ve iddia eden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?