Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni nie unutalım kuzum, senin gibi biri unutulur mu, biz gitces sen kalcan

Uyussss Gönlümü mü almış oluyosun sen şimdi Biz gidecez sen kalacan ne oluyor yani hatırlatmasanız olmuyor değil mi anladık şafağım daha çoooookkkk

Holocum nilücüm nereye kayboldun nerelerde fink atıyon ben sinema moduma dönecektim gidemedim sen gittin... :26:

Amaaa amaaaa amaaaa beni unuttunusss muuu :26:

hayır asla ve kat'a

seni nie unutalım kuzum, senin gibi biri unutulur mu, biz gitces sen kalcan

ne demek bebişim ya bu kavgada söylenmez

ii de cnm sen annenlere ne dedin, neree gidion napıon ben bu konuları atlamısım

ben izmir'e gidiyorum la aşkımla 27 aralık'ta. annemler zeynep'e gideceğim sanıyorlar. yalan değil zeynep'e de gitcem; ama bir güncük ablam biliyor sadece gerçekte nereye gitcemi :26:

öğrenebilirsen iyi olur canım, bütün siteleri denemdim hiçbirinden inmiyo film

Yahuu niye indirmekle uğraşıyorsunuz kiii onca saat sürüyor inmasi bir de ara bul.... Ben direkt online izliyorum hem de HD çok da güzel yani

ne demek bebişim ya bu kavgada söylenmez

hesnam da senin gibi bana alıştı yavrum, arada esiolar işte bana takmayın

ben izmir'e gidiyorum la aşkımla 27 aralık'ta. annemler zeynep'e gideceğim sanıyorlar. yalan değil zeynep'e de gitcem; ama bir güncük ablam biliyor sadece gerçekte nereye gitcemi :26:[/QUOTE]

hee ii bakalım dikkatli ol kuzum... Ama onlarda kalman falan senle bu konuyu bi ara konuşalım

yices tabikiiiiiiii, sıra hepimize gelecek inş, bugünlerimize bakıp gülüces

Evet güleceğiz hatta anı olarak kalacak hayatımızın bir köşesinde... Sonra eşim yanımdayken eskileri nasıl konuşup gülüyorsak hatırlıyorsak öyle gülerek hatırlayacağız ve ben yıllarca onun askerlik anılarını dinlemeye o da benim hasretlik ve yalnızlık hikayelerimi dinlemeye mecbur kalacak.... Memnuniyetle

yener in bana gittiğinden beri sölediği tek şey :geleyim bi hele bir daha tek bir askeriyenın onunden geçmicem, gerekırse yolumu deiştircem

öğrenebilirsen iyi olur canım, bütün siteleri denemdim hiçbirinden inmiyo film

tamam canım tuhaf bir adı vardı aklımda kalmadı. birkaç site var hepsini söylerim, özelden atıveririm

Holocum nilücüm nereye kayboldun nerelerde fink atıyon ben sinema moduma dönecektim gidemedim sen gittin... :26:

holo :44: tubik yaa hesna bana ne diyo böyle kötü bişi mi

hesnam da senin gibi bana alıştı yavrum, arada esiolar işte bana takmayın

hee ii bakalım dikkatli ol kuzum... Ama onlarda kalman falan senle bu konuyu bi ara konuşalım

yaa biliyorum ne diceni ama ama off :26:

hee başın sıkışınca tubik dimi, az önce sen demıo muydun birasdan tugbayla ugrasın die, bak başının caresine hesnam eti senin kemiği benim

yaa biliyorum ne diceni ama ama off :26:[/QUOTE]

biliosun da ama ama offlarla kapanmıo bu mevzular ve hiç hoşuma gitmedi

yener in bana gittiğinden beri sölediği tek şey :geleyim bi hele bir daha tek bir askeriyenın onunden geçmicem, gerekırse yolumu deiştircem

Hahahaha ben de asker elbiseli tek foto istemiyorum demiştim...

Yavrum senin nickin holofira değil mi onun holosunu aldım kötü bişi demedim nilü dedim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…