Amaaa amaaaa amaaaa beni unuttunusss muuu :26:
nilücümm internetten film indiriyormussun duyduğuma göre (
o sitenin ismini banada ver de bende indireyim hele (
seni nie unutalım kuzum, senin gibi biri unutulur mu, biz gitces sen kalcan
UyussssGönlümü mü almış oluyosun sen şimdi Biz gidecez sen kalacan ne oluyor yani hatırlatmasanız olmuyor değil mi anladık şafağım daha çoooookkkk
ayy cnm kıyamam ben sana merak etme tatlım, senin şafağını da burda hep birlikte yicesss
Amaaa amaaaa amaaaa beni unuttunusss muuu :26:
seni nie unutalım kuzum, senin gibi biri unutulur mu, biz gitces sen kalcan
ii de cnm sen annenlere ne dedin, neree gidion napıon ben bu konuları atlamısım
canım ben bilmiyorum ki kardeşime söylüyorum o indiriyorama yarın öğrenirim adını olur mu :26:
Yicez di mi yaaaAyyy inşallah o günü dört gözle bekliyorum çabuk gelsin....
öğrenebilirsen iyi olur canım, bütün siteleri denemdim hiçbirinden inmiyo film
Yahuu niye indirmekle uğraşıyorsunuz kiii onca saat sürüyor inmasi bir de ara bul.... Ben direkt online izliyorum hem de HD çok da güzel yani
yices tabikiiiiiiii, sıra hepimize gelecek inş, bugünlerimize bakıp gülüces
cnm bn pc den değil tv den izlemek istiyorum flasha atıp (
Evet güleceğiz hatta anı olarak kalacak hayatımızın bir köşesinde... Sonra eşim yanımdayken eskileri nasıl konuşup gülüyorsak hatırlıyorsak öyle gülerek hatırlayacağız ve ben yıllarca onun askerlik anılarını dinlemeye o da benim hasretlik ve yalnızlık hikayelerimi dinlemeye mecbur kalacak....Memnuniyetle
öğrenebilirsen iyi olur canım, bütün siteleri denemdim hiçbirinden inmiyo film
Holocum nilücüm nereye kayboldun nerelerde fink atıyon ben sinema moduma dönecektim gidemedim sen gittin... :26:
hesnam da senin gibi bana alıştı yavrum, arada esiolar işte bana takmayın
hee ii bakalım dikkatli ol kuzum... Ama onlarda kalman falan senle bu konuyu bi ara konuşalım
cnm bn pc den değil tv den izlemek istiyorum flasha atıp (
Yahuu niye indirmekle uğraşıyorsunuz kiii onca saat sürüyor inmasi bir de ara bul.... Ben direkt online izliyorum hem de HD çok da güzel yani
yener in bana gittiğinden beri sölediği tek şey :geleyim bi hele bir daha tek bir askeriyenın onunden geçmicem, gerekırse yolumu deiştircem
holo :44: tubik yaa hesna bana ne diyo böyle kötü bişi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?