Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkürler :)
amin inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz
o tam belli değil canım ama ben hani evliyken çok zor olur mu onu öğrenmek istedim herkes karşı ya bu düşünceye o açıdan

çok teşekkürler :)
amin inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz
o tam belli değil canım ama ben hani evliyken çok zor olur mu onu öğrenmek istedim herkes karşı ya bu düşünceye o açıdan

Anladım canım ben evli değilim.
Evliyken gitmenin avantajlarıda var dezavantajlarıda var.
Ama ben şahsen evliyken gitmesini istemezdim.
Evliyken gidilince daha zorlanıyor insan onsuz evde tek başına kalıyorsun onsuz yatıyorsun falan gerçekten çok zor.
Ama avantajlarıda istediğin zaman gidebilmen tabi uzaklık yada maddi durum elverirse.
İzine geldiğinde hep seninle olması evci izinine çıkabilmesi falan bunlar çok iyi oluyor.
Ama zaten nişanlıysan ailende izin verirsede bunlarıda yapabilirsin.
Tabiki karar sizin nasıl daha iyi atlatırız dyorsanız öle yapın yaşayan siz olucaksınız canım.

teşekkür ederim canım :)

Pek değil canım asıl gideceğe yere daha gidemedi şimdi gittiği yerde aşırı devrecilik varmış üst devreler konuşmuyormuş bile senin askerin nasıl?

Hadi ya nie böyle yapıyorlarki tatlım off inşallah gittiği yer rahat olur canım.
Benimki Allaha şükür rahat canım öyle dert çekmedi çok şükür orasıda çok pisti iboyla birlikte gelenlerle üstler tartışmış falan ama çok şükür iboyla ilgili bişey olmamıştı sevmişlerdi.
1 ay sonrada zaten Alay komutanın habercisi oldu çok şükür çok rahat. bi yanındaki arkadaşı problemliymiş onunda az kalmıştı gidicek hayırlısıyla yakında daha rahat eder inşallah.
Seninki dikkat etsin tatlım üstler biraz problemli hani herşeyi onlara yaptırmaya çalışıyorlar ama idare etsin 1 2 ay sonra zatenn onalrında altı gelcek onlar yapıcak askerlik böyle birşey malesef

Canım benim ki tim 17 arkadaşı var acemilikte onla gelen allahtan onlar konuşmasa bile arkadaşı olduğu için bunalmıyor.Konuşacak kişisi allaha şükür var.Burada fazla kalmayacak ondan ay da beklemeyecek şükür.:26: 1 veya 2 hafta duracak.Zaman geçtikçe askerde daha rahat oluyorlar.Hepimizin askeri rahat olsun:26:Senin askerininde sorunlu arkadaşı bir an önce giderde inşallah daha rahat eder canım

Son düzenleme:

Canım benim ki tim 17 arkadaşı var acemilikte onla gelen allahtan onlar konuşmasa bile arkadaşı olduğu için bunalmıyor.Konuşacak kişisi allaha şükür var.Burada fazla kalmayacak ondan ay da beklemeyecek şükür.:26:veya 2 hafta duracak.Zaman geçtikçe askerde daha rahat oluyorlar.Hepimizin askeri rahat olsun:26:Senin askerininde sorunlu arkadaşı bir an önce giderde inşallah daha rahat eder canım

Çok şükür arkadaşları varmış tatlım. biraz sıksın dişini kurtulcakmış yakında zaten.
Nereye gidicek canım?
İnşallah tatlım inşallah hepmizinkii rahat olurr

hepatit b... çok uzun zamandır da kontrole gitmiyordum
Biliyorum tatlım hepatit b olduğunu aferim sana kontrollerine gitmediğni için ve kendine dikkat etmediğin için.
Neden böyle yapıyorsun ne zamandır gitmedin kontrolee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…